Prodipe DL21
Prodipe DL21
Prodipe DL21
Prodipe DL21
Prodipe DL21
Prodipe DL21
Prodipe DL21
Prodipe DL21
Prodipe DL21
Prodipe DL21
Prodipe DL21
Prodipe DL21
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.

Набір мікрофонів інструментальних Prodipe DL21

21539

Є в наявності
13 595 грн

Комплект з чотирьох мікрофонів DL21 для томів і малих барабанів. Входять в абсолютно нову лінійку інструментальних мікрофонів, призначених для запису усіх ваших акустичних інструментів. Складає ідеальне доповнення до набору барабанних мікрофонів DR8.

Комплект з чотирьох мікрофонів DL21 для томів і малих барабанів

Входять в абсолютно нову лінійку інструментальних мікрофонів, призначених для запису усіх ваших акустичних інструментів.


"Мій набір з 4х мікрофонів DL21 для томів і малих барабанів надзвичайно зручний
для використання на сцені. Він складає ідеальне доповнення до набору барабанних мікрофонів DR8.

Капсуль серії 21 здатний функціонувати при рівні звукового тиску аж до 140дБ. Це дозволяє зbankти усю повноту гармонік, забезпечуючи теплоту і натуральність звуку вашого інструменту. Чудово підходять для запису томів і малих барабанів.

Крім того, ми розробили дуже надійний гумовий затиск, здібний адаптуватися до різної форми ободів і пом'якшувати вібрації. Капсула залишається саме там, де вона має бути, будучи встановленою над пластиком барабана, і виключно точно відтворює звук вашого інструменту. Також ви можете використати мікрофони DL21 для запису глибокого тембру вашого малого барабана, встановлюючи їх з нижнього боку барабана".

Клод Салмери, барабанщик

Кріплення і XLR адаптери для безпровідної комутації(потрібно фантомне живлення 4В) поставляються в комплекті з мікрофонами.

Мікрофони DL21 Salmi?ri Drums мають топові характеристики

  • Виключно природний звук.
  • Дуже високий допустимий рівень звукового тиску(140дБ).
  • Гнучка гусяча шия для швидкого і зручного монтажу.
  • Легкі гумові затиски, здатні адаптуватися до інструменту.
  • Дуже високий рівень захисту від приладової вібрації.
  • Перехідник міні XLR-XLR, що гарантує правильне положення мікрофону відносно інструменту(для безпровідного використання потрібно фантомне живлення в 4В).

Технічні інновації:

Ось різні компоненти, які складають мікрофони DL21 Salmi?ri Drums.

Бренд Prodipe придбав репутацію дуже прогресивного. Ми дуже гордимося тим, що приведений нижче список компонентів DL21 багатий новими технічними рішеннями.


Капсуль 21 серії

Ми прагнули до того, щоб капсуль міг витримувати акустичний тиск до 140дБ, при цьому повною мірою зберігаючи гармоніки і тепло звуку. Так само ми хотіли зробити капсуль компактним, надійним, керованим і стабільним.

Система кріплення

Механізм кріплення мікрофонів Prodipe, що входить в комплект, абсолютно унікальний.

Ні про один продукт на ринку не можна сказати, що він володіє схожими характеристиками. Так в чому ж полягають основні відмінності між Prodipe і іншими брендами? Затиск кріплення мікрофонів Prodipe забезпечує набагато більшу надійність і оснащений гнучкою ніжкою, ідеально пристосованою для точного позиціонування мікрофону.


Prodipe вдалося добилися таких результатів, завдяки діяльності в двох областях:

  • Надійність кріплення мікрофону : механізм затиску кріплення DL21 дуже міцний. Його кріплення компактне, відмінно пристосоване до взаємодії з ободами, а гусяча шия досить довга, щоб звукорежисер міг розташовувати капсуль мікрофону саме там, де він потрібний, навіть коли йдеться про запис шумного концерту з великою кількістю перкуссионных інструментів.
  • Капсуль 21 має своє власне віброізоляційне кріплення: складно ігнорувати вібрації тому або перкуссионных інструментів і при цьому гарантувати чистий, неспотворений звук. З цією метою ми використали таке ж антивібраційне кріплення того ж типу, що і в інших інструментальних мікрофонах Prodipe 21 серії. Ця конструкція кріплення єдина, здатна ізолювати мікрофон від зайвих вібрацій.

Інновації в підході Prodipe до механізму затиску полягають в тому, як він кріпиться до томам, малим барабанам і іншим ударним інструментам. Затиск виготовлений з спеціальній гумовій суміші. У тому, що його, що повторює форму обода основі надійно закріплена гнучка гусяча шия, на кінці якої укріплений капсуль мікрофону.

На відміну від своїх конкурентів, набір мікрофонів Prodipe DL21 Salmi?ri Drum має ряд істотних переваг : його легко кріпити, легко настроювати і транспортувати. Крім того, він відмінно поглинає вібрацію, а якість звуку вражає точністю і чистотою.

Специфікації:

  • Чутливість: -47дБ ± 3дБ
  • Максимальний рівень звукового тиску : 140дБ
  • Опір: 2.2 кОм
  • Спрямованість: вузьконаправлений
  • Співвідношення корисного сигналу до шуму: 68дБ
  • Частотний діапазон: 50Гц-20кГц
  • Довжина кабелю : 1м.

Тип мікрофонуКонденсаторний
Призначення мікрофонудля Ударних/Перкуссии
Спосіб кріплення мікрофонуНа інструмент
Діаграма спрямованостіКардіоїдна
Чутливість, дБ- 47 дБ
АттенюаторНемає
Тип підключенняБезпровідною
Власний шум мікрофону, дБАНе вказане
Співвідношення сигнал/шум, дБА68 дБА
Фантомне живлення, В48 В
КолірЧорний
КомплектаціяМікрофон, Адаптер, Затиск, Кейс, Комплект
Вес, гНе вказане
Гарантія, місяць12 місяців
Тип
для ударних
Кількість мікрофонів
4
DL21

PRODIPE - компанія, що спеціалізується на виробництві звукового устаткування. Продукція французької компанії PRODIPE - це устаткування для домашніх і професійних студій, телебачення і радіостанцій. PRODIPE робить висококласні студійні монітори, мікрофони, радіосистеми,навушники, аудіоінтерфейси і інше устаткування за доступною ціною.

Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.