Prodipe BL21
Prodipe BL21
Prodipe BL21
Prodipe BL21
Prodipe BL21
Prodipe BL21
Prodipe BL21
Prodipe BL21
Prodipe BL21
Prodipe BL21
Prodipe BL21
Prodipe BL21
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.

Мікрофон інструментальний Prodipe BL21

21560

Є в наявності
4 771 грн

Інструментальний мікрофон для контрабаса.

BL21 Lanen Contrebasse
Абсолютно нова серія інструментальних мікрофонів, призначених для запису акустичних інструментів.

Ми удосконалили електретний капсуль так, щоб він був здатний працювати при рівні звукового тиску аж до 140дБ. На цьому рівні капсуль повністю зберігає усе багатство гармонік і теплоту Вашого інструменту.

BL21 Lanen Double Bass був створений спеціально для використання з контрабасами.

Контрабаси бувають різних розмірів, тому потрібний регульований утримувач. Ми розробили систему кріплення, що має достатню гнучкість, щоб забезпечити просту і надійну фіксацію мікрофону. Гнучка гусяча шия мікрофону дозволяє помістити його в самому епіцентрі звуку.

Затиск також забезпечує чудовий захист від вібрації, таким чином, виключаючи ризик появи вм'ятин або подряпин.

Основні характеристики BL21 Lanen Double Bass

  • Відмінне природне звучання.
  • Здатність працювати в умовах дуже високого рівня звукового тиску(140 дБ).
  • UHF сумісність(з Prodipe UHF Lanen S?rie 21-продається окремо).
  • Гнучка гусяча шия для швидкого, простого монтажу.
  • Дуже високий рівень захисту від вібрації корпусу інструменту.
  • Перехідник Mini XLR-XLR для комутації мікрофону до кабелю(потрібно фантомне живлення 48В).

Презентація Людовиком Ланеном


"З усіх компонентів мікрофону, існує один, який має бути ідеальний-це капсуль. Для нової серії інструментальних мікрофонів Prodipe тут, у Франції, ми удосконалили електретний капсуль так, щоб він був здатний працювати при звуковому тиску аж до 104дБ. І при цьому рівні навантаження капсуль наш мікрофон повністю зберігатиме усе багатство гармонік і теплоту Вашого інструменту.

Протестувати нову мікрофонну систему я запросив тільки самих кращих музикантів: саксофоніста Патрік Боржо, сурмача Ивона Гуилларда, перкуссиониста Клода Салмери і, звичайно, Клеман Гарсен з і віолончеліста Жан-Клода Ослина, контрабасиста Жерара Прево.

Ми надихалися ідеєю створення такого капсуля, який зробить ці мікрофони найбільш авторитетними у своїй області. Ми постійно порівнювали характеристики наших мікрофонів з DPA.

Кожен мікрофон 21 серії коштує 99 євро. Але не дозволяйте ціні стати вирішальним чинником. Купуйте мікрофони за їх якість, адже нашою метою було зробити якість доступною кожному. І з цією новою серією Prodipe зробили це знову. Вони просто не можуть зупинитися в процесі створення собі імені у світі Про Аудіо".
- Людовик Ланен

Людовик Ланен

Людовик Ланен був звукорежисером впродовж багатьох років. Він працював в студії і н концертах з Френсісом Кабрелом, Національним Джазовим Оркестром, Франсуа Беранже, Патрисией Каас, Сержем Лама, Клоhouse Салмериi, Бертанд Лажуди, Paga Group, Мишелем Делпе, Френсісом Лаланном, Жан-Феликсом Лаланном, Ди Ди Бриджуотером, Гілбертом Монтагне, Бади з Роуз Лоран Чемин, Івом Дютейем, Захаром Річарhouse і Нолвеном Лероем.

Презентація Жераром Прево


"Коли я вибираю мікрофон, найважливішим аспектом для мене, що очевидно, являється якість звуку. Далі йде питання кріплення. Система кріплення має бути дуже надійною.

Людовик Lanen запросив мене взяти участь в розробку цього нового мікрофону і зараз я хотів би виразити свою задоволення отриманим результатом. Акустичні якості і метод кріплення до контрабаса роблять цей мікрофон одним з нових стандартів мікрофонів для контрабасів".
- Жерар Прево, басист-диригент-аранжувальник

Жерар Прево

Неймовірне кар'єра! Жерар Прево почав грати з музичних заходів Coluche. Він грав за Жанетт Лакейз і багатьма іншими(він навіть зіграв самого себе у фільмі Антуана де Кона, присвяченому Coluche).

Час від часу він працював з Генсбургом і часто-з Рено. Він є одним із засновників Grand Orchestre du Splendid і саме він впродовж багатьох років є музичним керівником/аранжувальником Gipsy Kings.

З недавніх пір він направив усю свою енергію в джазове русло і ігри на контрабасі. Він все ще акомпанує численним виконавцям і групам.

Презентація Фифи Чайебом


"Тепер, коли я записую свій контрабас, я завжди роблю вибір на користь нового інструментального мікрофону Prodipe BL21 Double Bass.

Prodipe залишилися самоотверженны і вірні своїй репутації.

Записаний звук досконалий, я відчуваю теплоту гармонік мого контрабаса. Мікрофон оснащений дуже простою і зручною у використанні системою кріплення".
- Фифи Чайеб, бас-гітарист-контрабасист

Фифи Чайеб

Фифи Чайеб народився в Ніцці в 1965 році почав вчитися грі на фортепіано в консерваторії в Ніцці, коли йому було 5 років, перш ніж перейти до контрабаса у віці 6 років. Після вивчення музики впродовж 17 років, він приїхав в Парижі у березні 1987 року і начал свою кар'єру в якості сесійного музиканта в численних групах:
Живцем: Chance Orchestra, Дайан Дюфре, Гілберт Монтеже, Сильви Вартан, Катрін Лара, Франс Галль, Саша Дистел, Бабик Рейнхардт, Жан Мари Ека, Ди Ди Бриджуотер, Поль Мориа, Дион Варвик, Кармін Аппач, Ману Дибанго, Идрисса Диоп, Мишель Легранд, Рэй Гомес, Тьерри Эли, Guitars Unlimited, Патрік Брюль, Artmengo, Гай Маршан, Пьер Вассили, Річард Клайдерман, Жени Лайня, Ализе, Association Laurette Fugain, Еді Митчелл, Джули Зенатти, Жан Кладри, дережирование в мюзикл Дани діамант і Хелен Сегара, Сильвен Люк, Ларри Карлтон, Роббен Форд, Біллі Кобэм, Ерні Уоттс і Френк Гамбале.

У студії: Діана Дюфрен, Поль Мориа, Мишель Легран(саундтреки), Бабик Рейнхардт, Франція Галл, Мишель Либ, Саша Дистель, Жан-Мари Ecay, Михал, Жене Лайн, Идрисса Диоп, Моктар Самба, Бруно Coulet(саундтреки), Ализе, Жан Мари Ecay, Милен Фармер і багато інших.

Специфікації:

  • Тип: динамічний
  • Діапазон частот : 50Гц~20КГц
  • Діаграма спрямованості : однонапрямлений
  • Чутливість(0дБ=1В/Па при1кГц) :-47 ±3дБ
  • Вхідний опір: 2.2 K?
  • Співвідношення сигнал/шум: 68дБ
  • Максимальний звуковий тиск: 140дБ

Викачати посібник користувача

Тип мікрофонуКонденсаторний
Призначення мікрофонуМультиінструментальний
Спосіб кріплення мікрофонуНа інструмент
Діаграма спрямованостіКардіоїдна
Чутливість, дБ- 47 дБ
АттенюаторНе вказане
Тип підключенняMini XLR
Власний шум мікрофону, дБАНе вказане
Співвідношення сигнал/шум, дБА68 дБА
Фантомне живлення, В48 В
КолірЧорний
КомплектаціяМікрофон, Адаптер, Затиск
Вес, гНе вказане
Гарантія, місяць12 місяців
Тип
для акустики і духових
Кількість мікрофонів
1
BL21

PRODIPE - компанія, що спеціалізується на виробництві звукового устаткування. Продукція французької компанії PRODIPE - це устаткування для домашніх і професійних студій, телебачення і радіостанцій. PRODIPE робить висококласні студійні монітори, мікрофони, радіосистеми,навушники, аудіоінтерфейси і інше устаткування за доступною ціною.

Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.