Prodipe CL21
Prodipe CL21
Prodipe CL21
Prodipe CL21
Prodipe CL21
Prodipe CL21
Prodipe CL21
Prodipe CL21
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.

Мікрофон інструментальний Prodipe CL21

21561

Є в наявності
4 771 грн

Інструментальний мікрофон для віолончелі. Здатний працювати в умовах дуже високого рівня звукового тиску(140 дБ), UHF сумісний(з Prodipe UHF Lanen Série 21-продається окремо). Гнучка гусяча шия для швидкого, простого монтажу, легкий гумовий затиск, пристосований до форми інструменту. Дуже високий рівень захисту від вібрації корпусу інструменту. Перехідник Mini XLR-XLR для комутації мікрофону до кабелю(потрібно фантомне живлення 48В).

Інструментальний мікрофон для віолончелі.

Абсолютно нова серія інструментальних мікрофонів, призначених для запису акустичних інструментів.

Ми удосконалили електретний капсуль так, щоб він був здатний працювати при рівні звукового тиску аж до 140дБ. На цьому рівні капсуль повністю зберігає усе багатство гармонік і теплоту Вашого інструменту.

Маючи дуже високий граничний рівень звукового тиску, CL21 Lanen Cello був розроблений спеціально для використання з віолончеллю.

Оскільки віолончелі бувають різних розмірів, то потрібний регульований утримувач. Ми розробили систему кріплення, що має достатню гнучкість, щоб забезпечити просту і надійну фіксацію мікрофону. Гнучка гусяча шия мікрофону дозволяє помістити його в самому епіцентрі звуку.

Затиск також забезпечує чудовий захист від вібрації, таким чином, виключаючи ризик появи вм'ятин або подряпин.

Основні характеристики CL21 Lanen Cello :

  • Відмінне природне звучання.
  • Здатність працювати в умовах дуже високого рівня звукового тиску(140 дБ).
  • UHF сумісність(з Prodipe UHF Lanen S?rie 21-продається окремо).
  • Гнучка гусяча шия для швидкого, простого монтажу.
  • Легкий гумовий затиск, пристосований до форми інструменту.
  • Дуже високий рівень захисту від вібрації корпусу інструменту.
  • Перехідник Mini XLR-XLR для комутації мікрофону до кабелю(потрібно фантомне живлення 48В).
  • Жан-Клод Ослин протестували CL21 Lanen

Презентація Людовиком Ланеном


"З усіх компонентів мікрофону, існує один, який має бути ідеальний-це капсуль. Для нової серії інструментальних мікрофонів Prodipe тут, у Франції, ми удосконалили електретний капсуль так, щоб він був здатний працювати при звуковому тиску аж до 104дБ. І при цьому рівні навантаження капсуль наш мікрофон повністю зберігатиме усе багатство гармонік і теплоту Вашого інструменту.

Протестувати нову мікрофонну систему я запросив тільки самих кращих музикантів: саксофоніста Патрік Боржо, сурмача Ивона Гуилларда, перкуссиониста Клода Салмери і, звичайно, Клеман Гарсен з і віолончеліста Жан-Клода Ослина, контрабасиста Жерара Прево.

Ми надихалися ідеєю створення такого капсуля, який зробить ці мікрофони найбільш авторитетними у своїй області. Ми постійно порівнювали характеристики наших мікрофонів з DPA.

Кожен мікрофон 21 серії коштує 99 євро. Але не дозволяйте ціні стати вирішальним чинником. Купуйте мікрофони за їх якість, адже нашою метою було зробити якість доступною кожному. І з цією новою серією Prodipe зробили це знову. Вони просто не можуть зупинитися в процесі створення собі імені у світі Про Аудіо".
- Людовик Ланен

Людовик Ланен

Людовик Ланен був звукорежисером впродовж багатьох років. Він працював в студії і н концертах з Френсісом Кабрелом, Національним Джазовим Оркестром, Франсуа Беранже, Патрисией Каас, Сержем Лама, Клоhouse Салмериi, Бертанд Лажуди, Paga Group, Мишелем Делпе, Френсісом Лаланном, Жан-Феликсом Лаланном, Ди Ди Бриджуотером, Гілбертом Монтагне, Бади з Роуз Лоран Чемин, Івом Дютейем, Захаром Річарhouse і Нолвеном Лероем.

Протестований Жан-Клоhouse Ослячому


"Найголовніше для мене-це звук моєї віолончелі. Людовик Ланен попросив мене допомогти протестувати капсуль і утримувач мікрофону Prodipe.

Що стосується капсуля, то звук натуральний, багатий теплими гармоніками, саме такий, якою я хочу чути на своїх записах.

Говорячи про утримувача, відмічу, що покритий гумою затиск дуже просто кріпиться до деки, відмінно фіксуючи мікрофон на віолончелі.

Я підтримую Prodipe. Мені дійсно сподобалася їх продукція і тепер я можу сміливо радити ці спеціальні мікрофони всім своїм коллега-виолончелистам".
- Жан-Клод Ослин-віолончеліст

Жан-Клод Ослин вивчав мистецтво гри на віолончелі з кращими віолончелістами Франції.

Він почав займатися музикою у Бурже у віці 9 років. Отримав диплом за концертне виконання Ecole Normale Sup?rieure de Musique de Paris(викладач Іван Чиффоле), перший приз по віолончелі(викладачі Моріс Гендро, Роланд Пидо), а також перший приз в області камерної музики(викладач Жан Мюль) в Conservatoire National Sup?rieur de Musique de Parisю.

Провівши три роки в Паризькій Опері, він з 1944 року став членом Філармонічного оркестру Radio France, виступаючи по всьому світу під управлінням кращих диригентів.

Також Жан-Клод Ослин є учасником TRIO AGA, струнного тріо, до складу якого також входять Сесіль Агатор і Софі Гросель, обоє члени Radio France. Він зіграв на записі численних саундтреків в найбільших студіях Парижу.

Специфікації:

  • Тип: динамічний
  • Діапазон частот : 50Гц~20КГц
  • Діаграма спрямованості : однонапрямлений
  • Чутливість(0дБ=1В/Па при 1кГц) :-47 ±3дБ
  • Вхідний опір: 2.2 K?
  • Довжина кабелю : 1м.
  • Максимальний звуковий тиск: 140дБ

Тип мікрофонуКонденсаторний
Призначення мікрофонуМультиінструментальний
Спосіб кріплення мікрофонуНа інструмент
Діаграма спрямованостіКардіоїдна
Чутливість, дБ- 47 дБ
АттенюаторНемає
Тип підключенняMini XLR
Власний шум мікрофону, дБАНе вказане
Співвідношення сигнал/шум, дБА68 дБА
Фантомне живлення, В48 В
КолірЧорний
КомплектаціяМікрофон, Адаптер, Затиск
Вес, гНе вказане
Гарантія, місяць12 місяців
Тип
для акустики і духових
Кількість мікрофонів
1
CL21

PRODIPE - компанія, що спеціалізується на виробництві звукового устаткування. Продукція французької компанії PRODIPE - це устаткування для домашніх і професійних студій, телебачення і радіостанцій. PRODIPE робить висококласні студійні монітори, мікрофони, радіосистеми,навушники, аудіоінтерфейси і інше устаткування за доступною ціною.

Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.