Prodipe GL21
Prodipe GL21
Prodipe GL21
Prodipe GL21
Prodipe GL21
Prodipe GL21
Prodipe GL21
Prodipe GL21
Prodipe GL21
Prodipe GL21
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.

Мікрофон інструментальний Prodipe GL21

21562

Є в наявності
4 704 грн

Інструментальний мікрофон для акустичної гітари.

GL21 Lanen Acoustic Guitar & Ukulele
Абсолютно нова серія інструментальних мікрофонів для зняття звуку Ваших акустичних інструментів на сцені.

Ми маємо відмінний електретний капсуль, здатний знімати до 140 дБ. На цьому рівні капсуль повністю зберігає усе багатство гармонік і теплоту Вашого інструменту.

GL21 Lanen Acoustic guitar & Ukulele призначений для використання з гітарами, мандолінами, укулеле і банджо.
Що стосується кріплення, то ми вирішили зробити два затиски різних розмірів, а не один універсальний.
Перший тип призначений для гітар з товстою декою або для кріплення з внутрішньої сторони поблизу отвору резонатора.
Другий затиск менше і має зігнуту форму-мікрофон можна кріпити до гітар і укулеле, у яких ребра жорсткості розташовані поблизу отвору резонатора, з боку грифа.
І як усі прості механізми(якщо Ви коли-небудь втрачали крихітний гвинт на невеликій темній сцені, Ви зрозумієте, що я маю зважаючи на), обидва кріплення сконструйовані так, щоб оберігати Ваш мікрофон від ушкоджень.

Основні характеристики GL21 Lanen Acoustic guitar & Ukulele:

  • Відмінний натуральний звук.
  • Дуже високий прийнятний рівень звукового тиску(140дБ).
  • UHF сумісність(з Prodipe DSP/UHF Bodypack system-продається окремо).
  • Простий монтаж.
  • Легкий гумовий затиск, що враховує форму інструменту.
  • Дуже високий рівень захисту від вібрації корпусу інструменту.
  • Перехідник Mini XLR-XLR для комутації мікрофону до кабелю(потрібно фантомне живлення 48В).

Презентація Людовиком Ланеном


"З усіх компонентів мікрофону, існує один, який має бути ідеальний-це капсуль. Для нової серії інструментальних мікрофонів Prodipe тут, у Франції, ми удосконалили електретний капсуль так, щоб він був здатний працювати при звуковому тиску аж до 104дБ. І при цьому рівні навантаження капсуль наш мікрофон повністю зберігатиме усе багатство гармонік і теплоту Вашого інструменту.

Протестувати нову мікрофонну систему я запросив тільки самих кращих музикантів: саксофоніста Патрік Боржо, сурмача Ивона Гуилларда, перкуссиониста Клода Салмери і, звичайно, Клеман Гарсен з і віолончеліста Жан-Клода Ослина, контрабасиста Жерара Прево.

Ми надихалися ідеєю створення такого капсуля, який зробить ці мікрофони найбільш авторитетними у своїй області. Ми постійно порівнювали характеристики наших мікрофонів з DPA.

Кожен мікрофон 21 серії коштує 99 євро. Але не дозволяйте ціні стати вирішальним чинником. Купуйте мікрофони за їх якість, адже нашою метою було зробити якість доступною кожному. І з цією новою серією Prodipe зробили це знову. Вони просто не можуть зупинитися в процесі створення собі імені у світі Про Аудіо".
- Людовик Ланен

Людовик Ланен

Людовик Ланен був звукорежисером впродовж багатьох років. Він працював в студії і н концертах з Френсісом Кабрелом, Національним Джазовим Оркестром, Франсуа Беранже, Патрисией Каас, Сержем Лама, Клоhouse Салмериi, Бертанд Лажуди, Paga Group, Мишелем Делпе, Френсісом Лаланном, Жан-Феликсом Лаланном, Ди Ди Бриджуотером, Гілбертом Монтагне, Бади з Роуз Лоран Чемин, Івом Дютейем, Захаром Річарhouse і Нолвеном Лероем.

Презентація Клеманом Гарсеном


"Я був радий взяти участь у випробуваннях інструментальних мікрофонів для гітари і укулеле. І якби я був повинен виразити усі враження одним словом, я б сказав: продуктивні.

Капсуль відтворює звук на подив добре, зберігаючи природну теплоту звучання.

Два затиски, що поставляються в комплекті з мікрофоном, чудово підходять для будь-яких типів гітар.
Prodipe дійсно дивовижний бренд. Мені подобається їх устаткування".
- Клеман Гарсен-гітарист

Клеман Гарсен

Перш ніж ви мали можливість послухати його музику, ви могли виявитися настільки удачливі, щоб зустріти молодого Клемана Гарсена. Це могла бути просто випадкова зустріч, але не з тих, які швидко забуваються. Зовсім навпаки, це незабутньо. Ви могли б написати або розповісти про цю зустріч "як згадати минуле". Але що і з ким, власне, сказати складно.

Але в одній речі можна бути упевненим напевно: коли ви з ним, то без сумніву на несвіhouseому рівні відчуваєте, що десь його вже бачили, той нез'ясовний факт, що перед вами велика людина. Отже, ви хочете дізнатися більше. А потім все стає ясно, Вас осяває: людина, що стоїть перед вами, і хто інший, як онук Жерара Філіпа, того Жерара Філіпа, який був віhouseим французьким актором в 1940/1950-х роках.

Не складно помітити фізичну схожість, але дід передав своєму онукові і інтелектуальна схожість, мовчазне преклоніння перед мистецтвом, які дали їм обом загальну долю. Вони обоє настільки скромні, що якби ми представили з благословленими Богом при народженні, вони б цього не помітили. Вони обоє сумніваються у своїх здібностях; вони працюють; вони шукають.

І Клеман вибрав музику.

Отримавши диплом з відмінністю Інтернаціональною Музичного Академії(MAI) в Нанси, Клеман Гарсен повернувся в Париж, щоб продовжити навчання у віhouseих викладачів, таких як Еміль Спани, Мисье Ф. Мишель, Серж Криф і Булу Ферре.
Будучи любителем гітари і джазу, він заснував Sweet Swing Trio-групу, з якою він регулярно гастролює у Франції.

Він також грав в "Edith, Marilyn, Simone and Montand", мюзиклі Хелен Арден і акомпанував численним зіркам, працюючим в різних стилях, таким як Фредерік Белинский, Тьерри Кожан, Сара Лансман, Жерар Хольц, Клод Салмери і Булу Ферре.

Разом з цим, він взяв участь в написанні і записав музику до короткометражного фільму "Communication modern", писав і записував музику для інших музикантів, наприклад альбом "A deux faces" Джошуа Лоренса.

Пристрасть до музики Климента Гарсина, природно, привела його до Prodipe, найменш дорогому з провідних брендів, бренду, який наполягає розумних цінах впродовж багатьох років, намагаючись підтримати музикантів всього світу. Якщо один "зробив це", означає інші на "правильному шляху". Продовження триває.

Специфікації:

  • Тип: динамічний
  • Діапазон частот : 50Гц~20КГц
  • Діаграма спрямованості : однонапрямлений
  • Чутливість(0дБ=1В/Па при1кГц) :-47 ±3дБ
  • Вхідний опір: 2.2 K?
  • Співвідношення сигнал/шум: 68дБ
  • Максимальний звуковий тиск: 140дБ

Викачати посібник користувача

GL-21 Sound on sound

Тип мікрофонуКонденсаторний
Призначення мікрофонуМультиінструментальний
Спосіб кріплення мікрофонуНа інструмент
Діаграма спрямованостіКардіоїдна
Чутливість, дБ- 47 дБ
АттенюаторНемає
Тип підключенняMini XLR
Власний шум мікрофону, дБАНе вказане
Співвідношення сигнал/шум, дБА68 дБА
Фантомне живлення, В48 В
КолірЧорний
КомплектаціяМікрофон, Адаптер, Затиск
Вес, гНе вказане
Гарантія, місяць12 місяців
Тип
для акустики і духових
Кількість мікрофонів
1
GL21

PRODIPE - компанія, що спеціалізується на виробництві звукового устаткування. Продукція французької компанії PRODIPE - це устаткування для домашніх і професійних студій, телебачення і радіостанцій. PRODIPE робить висококласні студійні монітори, мікрофони, радіосистеми,навушники, аудіоінтерфейси і інше устаткування за доступною ціною.

Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.