Prodipe AL21
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.

Набір мікрофонів інструментальних Prodipe AL21

21568

Є в наявності
8 199 грн

Набор з 3х мікрофонів інструментальних конденсаторних вузьконаправлених для озвучування акордеона. Утримувачі + XLR адаптери в комплекті.

AL21 Romanelli Accordion : набір з 3х інструментальних мікрофонів

Абсолютно нова лінійка інструментальних мікрофонних систем, призначених для запису усіх ваших акустичних інструментів живцем. Мікрофон AL21 Romanelli Accordion оптимізований для подання звуку акордеона в акустичні системи.


"Відтворити звук акордеона далеко не просто. Я повною мірою брати участь в розробці цього нового мікрофонного набору від Prodipe, а ви добре знаєте, як мені складно угодить, коли йдеться про те, щоб добитися ідеального звучання. Я, мій друг Людовик Ланен і уся команда Prodipe зробив усе можливе у пошуках способу відтворення звуку акордеона.

З усіх компонентів мікрофону, найнепогрішнішим має бути капсуль. Prodipe розробили електретний капсуль, здатний працювати при звуковому тиску аж до 140дБ, відтворюючи усю енергетику і нюанси звучання вашого інструменту. І більше того, чудова лінійність його частотної характеристики зберігає тембр і звук акордеона.

Також ми провели немало часу, роздумуючи про те, яким чином три мікрофони мають бути прикріплені до інструменту.
Ми вирішили, що для зняття звуку з правого боку інструменту якнайкраще підійдуть два мікрофони. Річ у тому, що для того, щоб зняти загальний звук акордеона одним мікрофоном, його доводиться розташовувати досить далеко від самого інструменту. Саме це і є основним недоліком цього методу, коли ви оточені іншими гучними інструментами, такими, як, наприклад, барабани.

Два мікрофони з правого боку можуть бути розташовані досить близько до інструменту, щоб зняти усі ноти і гармонії, але при цьому уникнути паразитних шумів від інших інструментів.
Для того, щоб бути упевненими в найкращому для запису звуку розташуванні мікрофонів, ми дуже ретельно підійшли до питання утримувачів : два для фіксації мікрофонів в районі правої руки і один-лівою. Кожен затиск оснащений фіксатором Velcro для зручності установки і зняття.

Я прекрасно провів час, допомагаючи створювати цей набір мікрофонів для акордеона, який я тепер використовую під час живих виступів і при більшій частині студійних сесій. Тому я упевнений, що це буде прекрасним і дуже цінним устаткуванням для усіх акордеоністів".

Роланд Романелли, акордеоніст

Утримувачі + XLR адаптер поставляються в комплекті з мікрофонним набором для підключення мікрофонів(потрібно фантомне живлення 48В). Може бути використаний в якості безпровідного УВЧ мікрофону при підключенні до безпровідного передавача Prodipe UHF Lanen серії Lanen 21(спеціально пристосованого до опору капсулів серії Lanen 21).

Технічні інновації:

Ось різні компоненти, які складають мікрофон AL21 Accordion.
Бренд Prodipe придбав репутацію дуже новаторського. Ми дуже гордимося тим, що приведений нижче список компонентів AL21 багатий новими технічними рішеннями.


21 капсуль

Ми прагнули до того, щоб капсуль міг витримувати акустичний тиск до 140 дБ, при цьому повною мірою зберігаючи гармоніки і тепло звуку. Так само ми хотіли зробити капсуль компактним, надійним, керованим і стабільним.

Система кріплення

Ми пропонуємо абсолютно нову і унікальну конструкцію затиску.

Нам вдалося зібрати разом три корисні функції в одному мікрофонному наборі:
- Простоту звернення для музиканта,
- Легке позиціонування для звукооператора
- Відмінне звучання звуку високої якості, максимально натуральної і точної.

На самому початку проекту ми прийняли рішення про використання трьох мікрофонів, що дозволяє якнайкраще уловлювати без діапазон звучання акордеона. Ми включили в комплект липучки Velcro, що дозволяють надійно фіксувати утримувачі мікрофонів на інструменті, при цьому дозволяючи швидко їх встановлювати і знімати. Шум, вироблюваний механічними частинами інструменту при грі, зводиться до мінімуму, оскільки капсуль утримується за допомогою еластичної круглої смуги, укріпленої на кінці гусячої шиї.
Вже один цей факт означає, що AL21 схоплює звук з легкістю, він легко адаптується і забезпечує максимальну якість, і усе це без втрати якості звуку.

Висновок: AL21 має ту гідність, що здатний залишатися саме на тому місці інструменту, де і має бути мікрофон. Кріплення на липучці Velcro дозволяє здійснювати монтаж дуже швидко, та і саме по собі кріплення дуже ефективні. Капсуль відмінно справляється із завданням фільтрації сторонніх шумів, як вироблюваних музикантом, так і механічних, знімаючи звук таким же виключно точним і натуральним, яким він приходить.

Основні характеристики AL21 Romanelli Accordion :

  • Відмінне природне звучання.
  • Дуже високий прийнятний рівень звукового тиску(140дБ).
  • Поєднаємо з УВЧ безпровідними системами(з Prodipe UHF Lanen S?rie 21-продається окремо).
  • Гнучка гусяча шия для швидкого, простого монтажу.
  • Легкий гумовий затиск, пристосований до форми інструменту.
  • Дуже високий рівень захисту від приладової вібрації.
  • Перехідник mini XLR-XLR гарантує, що мікрофон займе правильне покладений на відносно вашого інструменту(для дротяної комутації вимагається фантомного живлення 48В).

Специфікації:

  • Чутливість: -47дБ ± 3дБ
  • Максимальне звукове давление:140 дБ.
  • Опір: 2,2кОм
  • Спрямованість: однонапрямлений
  • Коефіцієнт сигнал/шум: 68дБ
  • Частотний діапазон: 50Гц-20КГц
  • Довжина кабелю : 1м.

Тип мікрофонуКонденсаторний
Призначення мікрофонуМультиінструментальний
Спосіб кріплення мікрофонуНа інструмент
Діаграма спрямованостіКардіоїдна
Чутливість, дБ- 47 дБ
АттенюаторНемає
Тип підключенняMini XLR
Власний шум мікрофону, дБАНе вказане
Співвідношення сигнал/шум, дБА68 дБА
Фантомне живлення, В48 В
КолірЧорний
КомплектаціяМікрофон, Адаптер, Затиск, Комплект
Вес, гНе вказане
Гарантія, місяць12 місяців
Тип
для акустики і духових
Кількість мікрофонів
3
AL21

PRODIPE - компанія, що спеціалізується на виробництві звукового устаткування. Продукція французької компанії PRODIPE - це устаткування для домашніх і професійних студій, телебачення і радіостанцій. PRODIPE робить висококласні студійні монітори, мікрофони, радіосистеми,навушники, аудіоінтерфейси і інше устаткування за доступною ціною.

Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.