Купити Инструментальний кабель PROEL BULK120LU3

Инструментальний кабель PROEL BULK120LU3

28042

Розпродано
314 грн
PROEL BULK120LU3 кабель інструментальний 6,3мм-6,3мм кутовий моно джек, 3м,

Инструментальний кабель PROEL BULK120LU3


PROEL BULK120LU3 6,3мм-6,3мм кутовий моно джек, 3м,

Proel BULK120LU3-це інструментальний кабель серії Bulk, яку компанія Proel створювала, спираючись на великий досвід роботи в області професійного аудіо устаткування. Відмінний вибір для музикантів і професіоналів в області звукового устаткування, яким потрібно надійну, довговічну продукцію. Цей кабель відрізняється хорошою якістю, містить литі з'єднувачі, він спеціально розроблений для роботи в тяжких умовах.

Техничиские характеристики

Призначення Для музичних інструментів і про-аудио
Тип Інструментальні
Вид Готові кабелі
Роз'єми 2 x Jack
Кутовий роз'єм 1
Довжина 3 м
Додаткові характеристики Чорний

* Товар може відрізнятися від зображеного на картинці.
На зображенні можуть бути деталі, які не входять в комплектацію товару.

Готовий кабель/у бухті
готовый кабель
Тип
Инструментальные
Довжина (м)
3
BULK120LU3

За загальним обсягом обороту і об'ємом експортних операцій, компанія Proel займає сьогодні друге місце серед італійських виробників музичних інструментів і устаткування. Американський журнал "The Music Trades" зарахував Proel в список 70 найбільших, у світовій музичній індустрії, компаній. У асортимент, Proel продукції, що випускається, входить професійне інсталяційне і звукоусилительное устаткування, освітлювальні системи для концертних залів і клубів, різні аксесуари для музичних інструментів і устаткування, барабани Tamburo і перкуссионные інструменти, гітарні і бас-гитарные підсилювачі і автомобільна аудіотехніка.
Окрім власне виробництва, істотну долю активності компанії займає дистрибутерская діяльність. У цій сфері Proel представляє на італійському ринку такі компанії, як Akg, Mackie, EAW Commercial, Tapco, Fostex, Alto, Ashdown, Takamine, Gretsch, Toca, Gibraltar, Anatolian і Lag.