Купити Sommer Cable 201-0406
Купити Sommer Cable 201-0406
Купити Sommer Cable 201-0406
Купити Sommer Cable 201-0406

Сигнальний аудіокабель Sommer Cable 201-0406

26942

Уточнюйте наявність перед оплатою
86 грн
201-0406-двожильний симетричний патч-кабель серії ISOPOD SO-F50. Цей компактний кабель забезпечує надійний цифровий і аналоговий зв'язок між аудіо пристроями і HiFi компонентами. Кабель має виту пару гнучких багатодротяних жил перерізом по 0,50 мм(AWG 21) з безкисневої міді(OFC). Діаметр жили 0,80 мм, діаметр ізолятора жили 1,5 мм. Високоякісна ізоляція жил з поліпропілену ПЭ(PE) гарантує високі і стабільні електричні параметри при тривалій експлуатації кабелю. Захист від різних зовнішніх перешкод і наведень забезпечує екран з алюмополиэстерной(AL/PT) фольги з лудженою дренажною жилою. Завдяки великому перерізу безкисневої міді і високоякісному ізолятору, кабель має відмінні електричні характеристики-опір постійному струму жили 39 Ом/ км, місткість жила/жила на 1 м-100 пФ, і опір ізоляції жили на 1 км більше 0,2 Гом. Робочі температури від-25°C до +70°C. Стійка до механічних дій і еластична зовнішня ПВХ(PVC) оболонка діаметром 4,2 мм. Колір оболонки-сірий. Мідні провідники в жилах щільно скручені і дуже легко зачищаються. Кабель має фольгированный екран(AL/PT), для полегшення його пайки є додаткова скручена луджена дренажна жила. ISOPOD SO-F50 має великий поперечний переріз жил(2x0,50 мм2), що створює зручність при роботі з обтисковими контактами. Цей кабель добре витримує механічні навантаження, готується на розрив, легко переносить багатократні вигини, має "ефект пам'яті" і може без проблем бути прокладений по кутах, набуваючи їх форми, що і забезпечує порядок і компактність. Кабель використовується в першу чергу для внутрирэковых з'єднань професійного і HiFi устаткування.

201-0406-двожильний симетричний патч-кабель серії ISOPOD SO-F50. Цей компактний кабель забезпечує надійний цифровий і аналоговий зв'язок між аудіо пристроями і HiFi компонентами. Кабель має виту пару гнучких багатодротяних жил перерізом по 0,50 мм(AWG 21) з безкисневої міді(OFC). Діаметр жили 0,80 мм, діаметр ізолятора жили 1,5 мм. Високоякісна ізоляція жил з поліпропілену ПЭ(PE) гарантує високі і стабільні електричні параметри при тривалій експлуатації кабелю. Захист від різних зовнішніх перешкод і наведень забезпечує екран з алюмополиэстерной(AL/PT) фольги з лудженою дренажною жилою. Завдяки великому перерізу безкисневої міді і високоякісному ізолятору, кабель має відмінні електричні характеристики-опір постійному струму жили 39 Ом/км, місткість жила/жила на 1 м-100 пФ, і опір ізоляції жили на 1 км більше 0,2 Гом. Робочі температури від-25°C до +70°C. Стійка до механічних дій і еластична зовнішня ПВХ(PVC) оболонка діаметром 4,2 мм. Колір оболонки-сірий. Мідні провідники в жилах щільно скручені і дуже легко зачищаються. Кабель має фольгированный екран(AL/PT), для полегшення його пайки є додаткова скручена луджена дренажна жила. ISOPOD SO-F50 має великий поперечний перерізом жил(2x0,50 мм2), що створює зручність при роботі з обтисковими контактами. Цей кабель добре витримує механічні навантаження, готується на розрив, легко переносить багатократні вигини, має "ефект пам'яті" і може без проблем бути прокладений по кутах, набуваючи їх форми, що і забезпечує порядок і компактність. Кабель використовується в першу чергу для внутрирэковых з'єднань професійного і HiFi устаткування.

Основні особливості:
  • Простий в застосуванні, легко зачищається і паяється.
  • Надійний в інсталяції, міцний і довговічний, ПВХ(PVC) оболонка.
  • Простота установки за рахунок "ефекту пам'яті".
  • Для полегшення його пайки є додаткова скручена луджена дренажна жила.
  • Має великий поперечний переріз жил(2x0,50 мм?), що найзручніше в роботі з обтисковими контактами.
Технічні характеристики:
Загальні характеристики
Назвадвожильний кабель, серії SEMICOLON 2 AES/EBU PATCH
Структура(2LI2Y0,50 мм?)(ST)Y
Дизайнкруглий
Матеріал оболонкиПВХ
Діаметр оболонки4,2 мм
Колір оболонкисірий
Кількість аудіо каналів1
Застосуванняпатч-кабель
Передача сигналусиметрична
Сумісність з роз'ємамиHI-X5CF-M; HI-X5CM-M
Упаковкабухта 200 м
Конструкція кабелю
Кількість внутрішніх жил2
Переріз жил0,50 мм?
Діаметр жив0,80 мм
Калібр жили21
Кількість дротів в жилі7
Діаметр проволікав в жилі0,3 мм
Матеріал дроту в жилібезкиснева мідь
Матеріал ізоляції жилиполіетилен
Діаметр ізоляції жили1,5 мм
ЕкранAL/PT фольга + луджений дренажний дріт
Щільність екрану100%
Матеріал оболонкиПВХ
Електричні характеристики
Місткість жила / екран на 1 м160 пФ
Місткість жила / жила на 1 м100 пФ
Опір жили на 1 км39 Ом
Опір екрану на 1 км75 Ом
Опір ізоляції на 1 км0,2 ГОм
Технічні характеристики
Пожежне навантаження на 1 м0,07 кВт.ч
Діапазон робочих температурвід-25°C до +70°C
Діаметр кабелю4,2 мм
Вес58 г
Сфера застосування :
  • Монтаж сигнальних ланцюгів в приладах.
  • Електронастановні стелажі і шафи управління і розподілу.
  • Аудіо і HiFi компоненти.
  • Стаціонарна інсталяція і комутація в студіях.
  • Підключення цифрових звукових підсилювачів цифрової рекордеров і так далі
  • Для інсталяції усередині і поза приміщеннями.
Готовий кабель/у бухті
в бухте
Тип
Инструментальные
201-0406

Компанія Sommer Cable спеціалізується на розробці і виробництві сучасної дротяної і кабельної продукції. Діючи в самому серці Європи, насиченої високими технологіями і товарами самого різного призначення, компанія змогла не раз переконатися, що товар, що стоїть, не вимагає витонченої реклами - він повинен сказати за себе сам. Тому кожному серйозному клієнтові пропонується протестувати зразки, що цікавлять його, в домашніх умовах: адже достоїнства її продукції не пройдуть повз очі і, особливо, вуха професіонала. Одне з гасел Sommer Cable : "кабель народжує звук - звук народжує музику".

Сайт виробника : sommercable.com