Купити Sommer Cable 300-0021
Купити Sommer Cable 300-0021
Купити Sommer Cable 300-0021
Купити Sommer Cable 300-0021

Сигнальний аудіокабель Sommer Cable 300-0021

26941

Уточнюйте наявність перед оплатою
92 грн

300-0021-інструментальний несиметричний кабель серії TRICONE MKII має мале загасання сигналу і відмінне екранування. Оболонка з чорного ПВХ(PVC). Діаметр кабелю 5,9 мм, питома вага 42 г/м. Опір жили-90 Ом/км, місткість жила/екран на 1 м = 85 пФ. Переріз жили 0,22 мм(AWG 24). Кабель активно експлуатується на сцені має бути надзвичайно міцним і нечутливим до зовнішніх дій.

300-0021-інструментальний несиметричний кабель серії TRICONE MKII має мале загасання сигналу і відмінне екранування. Оболонка з чорного ПВХ(PVC). Діаметр кабелю 5,9 мм, питома вага 42 г/м. Опір жили-90 Ом/км, місткість жила/екран на 1 м = 85 пФ. Переріз жили 0,22 мм(AWG 24). Кабель активно експлуатується на сцені має бути надзвичайно міцним і нечутливим до зовнішніх дій. У конструкції цього кабелю застосовані самі останні досягнення науки і техніки. У звичайного кабелю при вигинах круглий в перерізі ізолятор зі вспененного поліетилену деформується в еліпс, а жорстка жила втрачає своє центрування змінюючи місткість і індуктивність жила/екран. У кабелі серії TRICONE MKII спеціальний струмопровідний вуглецевий шар між ізолятором і мідним обплетенням захищає ізолятор від деформації стабілізуючи положення центральної жили і одночасно виконує роль додаткового екрану. Така конструкція кабелю дозволила отримати дуже низький рівень загасання сигналу і високий коефіцієнт екранування, а так само довготривалу стабільність електричних і механічних характеристик. Коаксіальна конструкція з великим поперечним перерізом жили і із застосуванням плетеного екрану і вуглецевого шару на ізоляторі додатково забезпечують низьку чутливість електричних характеристик до механічних дій і електромагнітних наведень на кабель. Кабель TRICONE® MKII був створений спеціально для Jack- роз'єму TRICONE®, (робиться фірмою NEUTRIK ексклюзивно для SOMMER CABLE). Цей гнучкий кабель призначений для використання практично з усіма електромузичними інструментами(електрогітарами, синтезаторами і т. д.), а також для houseашнього звукозапису. Завдяки жилі діаметром 0,53 мм, скрученою з 28 тонких дротів з безкисневій міді(OFC) перерізом 0,10 мм?, TRICONE® MKII надійно захищений від розривів і вражає своєю стійкістю до багатократних вигинів, а щільний ізолятор між жилою і екраном покращує показники місткості. Кабель зберігає гнучкість в широкому діапазоні температур від-25°C до +60°C, дуже готується, легко змотується і до тому ж пропонується за доступною ціною. При монтажі, щоб уникнути замикання, треба особливо уважно стежити щоб не було контакту між струмопровідним шаром і центральною жилою, для цього струмопровідний шар слід обрізувати. TRICONE®-зареєстрована і захищена торгова марка SOММER CABLE GmbH.

Основні особливості:
  • Дуже міцний, завдяки великому поперечному перерізу жили, що складається з тонких мідних провідників.
  • Міцний і довговічний, завдяки використанню спеціальної і дуже високоякісної PVC- оболонки.
  • Хороші електричні показники, із застосуванням ізоляції з Skin PE матеріалу.
  • Низька місткість кабелю і подвійне екранування, із застосуванням витого мідного екрану і струмопровідного вуглецевого шару.
  • Дуже гнучкий, не створюючий проблем при змотуванні.
  • Стійкість до багатократних вигинів з використанням щонайтонших провідників в жилі.
Технічні характеристики:
Загальні характеристики
Назваінструментальний несиметричний кабель серії TRICONE MKII
СтруктураLI2Y(LS) DY1x0, 22 мм?
Дизайнкруглий
Матеріал оболонкиПВХ
Діаметр оболонки5,9 мм
Колір оболонкичорний
Кількість каналів1
Застосуванняінструментальний кабель
Передача сигналунесиметричний
Сумісність з роз'ємамиHI-J63M; HI-CM06
Упаковкакотушка 100 або 500 м
Конструкція кабелю
Кількість жил1
Переріз жил0,22 мм?
Діаметр жив0,53 мм
Калібр жили24
Кількість дротів в жилі28
Діаметр проволікав в жилі0,10 мм
Матеріал дроту в жилібезкиснева луджена мідь
Матеріал ізоляції жиливспененный ПЭ з оболонкою
Діаметр ізоляції жили1,8 мм
Екранвитий(спіральний) мідний + карбоновий(що напівпроводить) шар
Щільність екрану100%
Електричні характеристики
Місткість жила / екран на 1 м85 пФ
Опір жили на 1 км90 Ом
Опір ізоляції на 1 км1 ГОм
Технічні характеристики
Стійкість до ультрафіолетового випромінюваннята
Пожежне навантаження на 1 м0,26 кВт.ч
Діапазон робочих температурвід-25°C до +60°C
Діаметр кабелю5,9 мм
Вес42 г
Сфера застосування :
  • Надійний кабель для сценічного використання(гітара, клавішні інструменти).
  • Недорогий лінійний / міжблочний кабель для houseашнього звукозапису.
Готовий кабель/у бухті
в бухте
Тип
Инструментальные
300-0021

Компанія Sommer Cable спеціалізується на розробці і виробництві сучасної дротяної і кабельної продукції. Діючи в самому серці Європи, насиченої високими технологіями і товарами самого різного призначення, компанія змогла не раз переконатися, що товар, що стоїть, не вимагає витонченої реклами - він повинен сказати за себе сам. Тому кожному серйозному клієнтові пропонується протестувати зразки, що цікавлять його, в домашніх умовах: адже достоїнства її продукції не пройдуть повз очі і, особливо, вуха професіонала. Одне з гасел Sommer Cable : "кабель народжує звук - звук народжує музику".

Сайт виробника : sommercable.com