Кабель PLANET WAVES PW - G - 15
Кабель PLANET WAVES PW - G - 15
Кабель PLANET WAVES PW - G - 15
Кабель PLANET WAVES PW - G - 15
Кабель PLANET WAVES PW - G - 15
Кабель PLANET WAVES PW - G - 15

Кабель PLANET WAVES PW-G-15

12188

У магазині
1 036 грн
Інструментальний кабель Custom Series, При виготовленні інструментального кабелю Planet Waves серії Custom застосовуються багатожильні провідники з безкисневої міді, для досягнення максимально якісної передачі сигналу і гнучкості.,   Герметизовані литі роз'єми і непроникні... (див. повний опис)

Інструментальний кабель Custom Series

При виготовленні інструментального кабелю Planet Waves серії Custom застосовуються багатожильні провідники з безкисневої міді, для досягнення максимально якісної передачі сигналу і гнучкості.

 

Герметизовані литі роз'єми і непроникні точки пайки забезпечують міцність і надійність. Два шари екранування забезпечує 100% покриття для чудової ізоляції і пригнічення шумів.

Позолочені коннектори

24K позолочений штекер забезпечує чудове проходження сигналу і корозійну стійкість.

In = Out™ Technology

Дешеві кабелі можуть негативно вплинути на ваше звучання, зменшуючи рівень гармонік і знижуючи звукову деталізацію сигналу.

 

Кабелі Planet Waves використовують ексклюзивно розроблені технології, , що забезпечують оптимізовану місткість і непроникне екранування для досягнення максимальної прозорості звучання.

  • 1/4" Jack-1/4" Jack
  • Довжина: 4.5 м
  • Позолочені роз'єми
  • Подвійна ізоляція
  • Вита пара
  • Провідники на основі безкисневої міді

Виробництво Китай
Готовий кабель/у бухті
готовый кабель
Тип
Инструментальные
Довжина (м)
4.5
PW-G-15

PLANET WAVES(група компаній D'ADDARIO) - це високоякісні кабелі і роз'єми, створені для максимально точної і якісної передачі сигналу. Спеціальна технологія Solderless дозволяє здійснювати безтурботне з'єднання кабелів і роз'ємів - буквально впродовж декількох секунд. Подвійне екранування/ізоляція кабелів повністю усуває перешкоди і шуми. Усі роз'єми 1/4" Jack мають фіксатори для надійного закріплення в роз'ємах. Усі з'єднувачі серії Custom мають позолочені роз'єми. В якості матеріалів, що проводять, в інструментальних шнурах використовується безкиснева мідь 24 AWG. У серії Curcuit Breaker готові інструментальні шнури мають функцію розмикання ланцюга. Вимикачі розташовані прямо на роз'ємах 1/4" Jack - просто і украй зручно! PLANET WAVES - це також всілякі перехідники і адаптери для аудіо устаткування.

PLANET WAVES - це широкий спектр гітарних ременів. З шкіри і тканини. Найвищої якості. Для будь-яких типів гітар. У виробничій гаммі ременів PLANET WAVES - іменні моделі Joe Satriani і Jerry Garcia.

PLANET WAVES - це також маса аксесуарів і корисних дрібниць для музикантів: медіатори, електронні тюнери і словники акордів, кабельні ножі і тестери, камертони, засоби по відходу за інструментами(гігрометри, зволожувачі, полироли, очисники, тканинні серветки).