Sommer Cable 320-0252
Sommer Cable 320-0252
Sommer Cable 320-0252
Sommer Cable 320-0252

Комбінований кабель Sommer Cable 320-0252

27112

Уточнюйте наявність перед оплатою
244 грн
320-0252-інструментальний кабель(здвоєний + управління) серії SINUS CONTROL складається з 2-х несиметричних аудіо кабелів діаметром 6,2 мм кожен і додаткової жили, що управляє. Переріз кабелю 15 x 6,2 мм. Діаметр жил 0,67 мм(AWG 22), діаметр ізолятора аудіо жили 3 мм. Кожен аудіо кабель має подвійний екран і згори ПВХ(PVC) оболонку. Колір оболонки кабелів і ізолятора дроту управління-блакитний. У конструкцію SINUS CONTROL включена додаткова третя жила для управління CD плеєром або іншими аналогічними пристроями, яка також може бути використана в якості заземляючої жили. Усі жили кабелю гнучкі багатодротяні з безкисневої(OFC) міді. Кабелі розташовані паралельно в одній площині утворюючи двоканальний несиметричний аудіо кабель з додатковим дротом управління, що відповідає найвищим запитам. Дроти в кабелі можна легко відокремити один від одного, що дає можливість підбору індивідуальної довжини кожного з них. Прекрасне екранування, завдяки плетеному мідному і фольгированному(AL/PT) екранам, є надійним захистом від всіляких високо і низькочастотних перешкод, що особливо важливо при використанні цього кабелю в автомобілі. Ущільнена Skin PE ізоляція жил забезпечує низьку місткість жила/екран на 1 м-75 пФ, а багатодротяні провідники з безкисневої(OFC) міді, діаметром 0,67 мм з опором жили на 1 км = 53 Ом гарантують прекрасна якість передачі аудіо сигналу. Цей кабель може використовуватися для передачі як аналогового, так і цифрового сигналу. SINUS CONTROL серед знавців і любителів Car-HiFi систем вже давно завоював собі культову славу, оскільки за неймовірно низьку ціну Ви придбаваєте продукт, який навіть дорогі High,-End кабелі залишає стояти в тіні.

320-0252-інструментальний кабель(здвоєний + управління) серії SINUS CONTROL складається з 2-х несиметричних аудіо кабелів діаметром 6,2 мм кожен і додатковою жили, що управляє. Переріз кабелю 15 x 6,2 мм. Діаметр жил 0,67 мм(AWG 22), діаметр ізолятора аудіо жили 3 мм. Кожен аудіо кабель має подвійний екран і згори ПВХ (PVC) оболонку. Колір оболонки кабелів і ізолятора дроту управління-блакитний. У конструкцію SINUS CONTROL включена додаткова третя жила для управління CD плеєром або іншими аналогічними пристроями, яка також може бути використана в якості заземляючої жили. Усі жили кабелю гнучкі багатодротяні з безкисневої(OFC) міді. Кабелі розташовані паралельно в одній площині утворюючи двоканальний несиметричний аудіо кабель з додатковим дротом управління, що відповідає найвищим запитам. Дроти в кабелі можна легко відокремити один від одного, що дає можливість підбору індивідуальної довжини кожного з них. Прекрасне екранування, завдяки плетеному мідному і фольгированному(AL/PT) екранам, є надійним захистом від всіляких високо і низькочастотних перешкод, що особливо важливе при використанні цього кабелю в автомобілі. Ущільнена Skin PE ізоляція жил забезпечує низьку місткість жила/екран на 1 м-75 пФ, а багатодротяні провідники з безкисневої(OFC) міді, діаметром 0,67 мм з опором жили на 1 км = 53 Ом гарантують прекрасна якість передачі аудіо сигналу. Цей кабель може використовуватися для передачі як аналогового, так і цифрового сигналу. SINUS CONTROL серед знавців і любителів Car-HiFi систем вже давно завоював собі культову славу, оскільки за неймовірно низьку ціну Ви придбаваєте продукт, який навіть дорогі High,-End кабелі залишає стояти в тіні.

Основні особливості:
  • Повне і потужне звучання баса.
  • Гнучкий, дроти легко відділяються один від одного.
  • Відмінне екранування, завдяки щільному плетеному мідному і фольгированному екранам з 100% -ным покриттям.
  • Дуже надійний, міцний і довговічний, із застосуванням PVC оболонки.
  • Додатковий дріт управління.
  • Придатний для передачі аналогових і цифрових сигналів.
  • Доступна ціна.
Технічні характеристики:
Загальні характеристики
Назваінструментальний кабель(здвоєний + управління) серії SINUS CONTROL
СтруктураLI2Y(ST) CY2x0, 35 мм?+1x0,35 мм?
СтруктураLI2Y(ST) CY2x0, 35 мм?
Структура1x0,35 мм?
Дизайнплоский
Матеріал зовнішньої оболонкиПВХ
Переріз кабелю15 x 6,2 мм
Колір зовнішньої оболонкиблакитний
Кількість каналів аудіо1
Кількість каналів управління1
Застосуванняінструментальний кабель
Сумісність з роз'ємамиHI-CM06; HI-CM03
Типпаралельний
Упаковкабухта 50 м або 100 м
Конструкція аудіокабелю
Кількість аудіо кабелів2
Кількість жил2
Переріз жил0,35 мм?
Діаметр жив0,67 мм
Калібр жили22
Кількість дротів в жилі11
Діаметр проволікав в жилі0,2 мм
Матеріал дротубезкиснева мідь
Матеріал ізоляції жиливспененный ПЭ з оболонкою
Діаметр ізоляції жили3 мм
Діаметр оболонки6,2 мм
Матеріал оболонкиПВХ
Колір оболонкиблакитний
Екранплетений мідний + фольгированный
Щільність обплетення екрану100%
Конструкція кабелю управління
Кількість кабелів1
Кількість жил1
Переріз жил0,35 мм?
Діаметр жив0,67 мм
Калібр жили22
Кількість дротів в жилі11
Діаметр проволікав в жилі0,2 мм
Матеріал дротубезкиснева мідь
Матеріал ізоляції жиливспененный ПЭ з оболонкою
Колір ізоляції жилиблакитний
Електричні характеристики
Опір жили на 1 км53 Ом
Опір ізоляції на 1 км1 ГОм
Місткість жила / екран на 1 м75 пФ
Технічні характеристики
Пожежне навантаження на 1 м0,26 кВт.ч
Діапазон робочих температурвід-20°C до +70°C
Переріз кабелю15 x 6,2 мм
Вес86 г
Сфера застосування :
  • Інструментальний або міжблочний кабель для користувачів з підвищеними вимогами.
  • Подвійний несиметричний кабель для автомобільних HiFi систем.
Готовий кабель/у бухті
в бухте
Тип
Комбінований кабель
320-0252

Компанія Sommer Cable спеціалізується на розробці і виробництві сучасної дротяної і кабельної продукції. Діючи в самому серці Європи, насиченої високими технологіями і товарами самого різного призначення, компанія змогла не раз переконатися, що товар, що стоїть, не вимагає витонченої реклами - він повинен сказати за себе сам. Тому кожному серйозному клієнтові пропонується протестувати зразки, що цікавлять його, в домашніх умовах: адже достоїнства її продукції не пройдуть повз очі і, особливо, вуха професіонала. Одне з гасел Sommer Cable : "кабель народжує звук - звук народжує музику".

Сайт виробника : sommercable.com

Клієнти, які придбали цей товар, також придбали: