BEHRINGER BX108

Комбоусилитель BEHRINGER Thunderbird BX108

28514

Розпродано
4 215 грн
Behringer BX108 THUNDERBIRD комбик для басгитары, 15Вт, 8 ", 3-смуговий EQ, в стилі ретро

Комбоусилитель BEHRINGER Thunderbird BX108

Behringer BX108 THUNDERBIRD комбік для басгітари, 15Вт, 8", 3-смуговий EQ, в стилі ретро
FIREBIRD GX108/THUNDERBIRD BX108 : Повторення-мати вчення.Уяви собі : у тебе з приятелями група. Граєте то тут, то там-робите собі ім'я. Нарешті приходить час серйозно подумати про випуск свого першого альбому. Ти береш гітару, GX108 і котиш до твого басиста houseой. Його комп'ютер, мабуть, вже включений, а з саундкарты звучить вистражданий барабанний луп. Лівий канал саундкарты він підключає до TAPE- входу твого GX108, а правий канал до TAPE- входу BX108. TAPE- виходи кожного комбика у свою чергу підключаєте до входів саундкарты. Коротко виклавши ідею нової композиції басист включає запис-і вперед. Після декількох проб у вас готовий первинник для нової пісні. Ти зберігаєш композицію, кидаєш твоїм клавишнику і вокалістові на мило і починаєш працювати над наступною річчю.
Це був усього лише один з прикладів ефективного використання наших нових репетиційних комбо. Ти також можеш їх використати для невеликих акустичних виступів. А якщо ти граєш на клавішних, то з їх помошью зможеш надати звучанню басових і гітарних семпламов в твоїх демо-записях або миди-аранжеровках додатковий реалізм.

Звичайно, ти можеш просто репетирувати з ним. І не залишай його houseа: цей комбо ідеальний для розігрівання перед концертом або якщо тобі раптом просто закортіло пограти в готелі.

  • 5 Вт RMS басовий репетиційний комбо з бас-рефлекс-кабинетом
  • Спеціальний 8" динамік
  • Стильний ретро-дизайн з бордовою передньою панеллю, чорною оббивкою і шкіряною ручкою
  • Регулятор рівня і прекрасний 3-смуговий еквалайзер
  • Стереовход/вихід Tape і вихід на навушники
Тип: Транзисторні
Потужність: 15 Вт
Кількість динаміків : 1
Діаметр динаміків : 8
Кількість каналів : 1
Управління: Gain, еквалайзер
Еквалайзер: 3-х смуговий
Додаткові характеристики Опір: 4 Ом
Допустиме навантаження: 25 Вт
Розміри:

369 х 330 х 229 мм

Вес: 7 кг

* Товар може відрізнятися від зображеного на картинці.
На зображенні можуть бути деталі, які не входять в комплектацію товару.

Тип підсилювача
Транзисторний
Призначення
Для бас-гитар
Динаміки
1 х 8"
Рейтинг потужності
15 Вт
BX108

BEHRINGER - світовий лідер в розробці, виробництві і дистрибуції професійного звукового устаткування, музичних інструментів і пов'язаної з ними продукції.

Компанія представляє вражаючу лінійку продукції, яка включає різні категорії для широкого кола кінцевих користувачів - професіоналів, корпорацій і любителів. До цих категорій входять аудіотехнологія, DJ- продукція, гучномовці / підсилювачі, мікрофони / навушники / безпровідні системи, мікшери / мікшери з підсилювачами, підсилювачі музичних інструментів і професійні системи освітлення.
BEHRINGER була заснована в Німеччині в 1989 році. На сьогодні представництва компанії знаходяться в 10 країнах у всьому світі. Завдяки цим представництвам і широкій мережі дистриб'юторів і дилерів, продукція BEHRINGER продається більш ніж в 125 країнах світу.