ROLAND AC40
ROLAND AC40
ROLAND AC40
ROLAND AC40
ROLAND AC40
ROLAND AC40
ROLAND AC40
ROLAND AC40

Гітарний комбо ROLAND AC-40

28529

Розпродано
17 895 грн
Roland AC40 комбо-усилитель для акустичної гітари 35Вт

Гітарний комбо ROLAND AC-40

Ідеальний для музикантів, що виступають, гітаристів і вокалістів, AC-40 дає високоякісний стерео звук в зручному компактному корпусі. Новітні розробки Roland в сімействі акустичних підсилювачів, відтворюючих чистий і потужний звук акустичних інструментів з двома каналами, що підтримують входи для гітари і мікрофону. Вбудовані стерео ефекти, включаючи високоякісний ревер і знаменитий роландовский хорус, а незамінна функція feedback не дозволяє заводитися вашій гітарі, дозволяючи вам грати без яких-небудь незручностей і зайвих шумів. Легкий, міцний і готовий до роботи, AC-40 ідеальне рішення для акустичних музикантів.

  • Потужний і легкий стерео підсилювач з натуральним акустичним тоном
  • Два спеціально створених динаміка 6,5 дюйма відтворюють вражаючий яскравий звук
  • Стерео хорус і ревер для багатого, об'ємного звуку
  • Два канали: GUITAR(1/4-джек вхід) і MIC/LINE(XLR/TRS вхід), кожен з трьохсмуговим еквалайзером і незалежними управлінням ефектів.
  • AUX IN з управлінням гучності для підключення стороннього аудіо облаштування
  • Mono/stereo LINE OUT вихід для підключення до записуючих пристроїв або houseашней аудіо системі
  • Автоматична функція anti-feedback

Натуральний акустичний тон, прикрашений стерео ефектами

АС-40 продовжує зберігати традиції акустичних підсилювачів Roland, пропонуючи чистий і натуральний звук для акустичних гітаристів, вокалістів і інших музикантів, що грають на акустичних інструментах. Як і попередні підсилювачі серії AC, цей підсилювач пропонує якісний стерео вихід з двома динаміками, вбудованими стерео ефектами і звуком студійної якості, якої ви не отримаєте від звичайного моно підсилювача.

Потужний звук в компактному корпусі

Супер компактний і вагою менше 5 кг, АС-40 дозволяє вам грати скрізь, де вам зручно. Незважаючи на маленькі розміри, цей підсилювач наповнить потужним звуком будь-яке приміщення, як маленький клуб, ресторан і так далі. Завдяки вбудованій похилій стійці, ви можете направляти звук як вам буде угодне при розташуванні на підлозі або невеликих підвищеннях. Так само АС-40 ідеальний в якості персонального монітора

Зручність двох каналів

З двома каналами АС-40 дає вам професійну якість з будь-яким сетапом для виступів. Гітарний канал із стандартним джек вхоhouse плюс мікрофонний канал з XLR/TRS комбінованим вхоhouse для підключення мікрофону або іншого пристрою. Включіть гітару і мікрофон, або використайте мікс знімаючи звук звукознімачем і мікрофоном з вашої гітари. Кожен канал має власні незалежні ефекти і трьохсмуговий еквалайзер.

Функція Anti-Feedback

Напевно кожен музикант, що виступає в живу, знає, що акустичний feedback може бути великою проблемою під час виступу, особливо в ситуаціях, коли викручується pen гучності на повну або ви граєте в приміщеннях з поганою акустикою. Функція Anti-Feedback в АС-40 автоматично пригнічує усі сторонні шуми і завод вашої гітари, дозволяючи насолоджуватися вашою грою у будь-якому місці і на будь-якій гучності.

Додаткові можливості

Задня панель АС-40 має набір підключень для різних ситуацій. Підключіть додатковий аудіо плеєр в стерео AUX вхо

Тип підсилювача
Транзисторний
Призначення
Для акустичних гітар
Динаміки
2 х 6,5"
Рейтинг потужності
31-60 Вт
AC40

Roland Corporation - японська компанія, що виробляє електронні музичні інструменти, а також музичне програмне забезпечення.

Фабрики компанії розташовані в Японії, США, Італії і на Тайвані. Окрім бренду Roland, продукція реалізується під торговими марками Edirol(персональні інтерфейси для звукозапису), Boss(гітарна обробка), Rodgers(цифрові органи) і Cakewalk(програмні засоби для любительського і професійного звукозапису), деякий час компанії належала марка электропиано Rhodes.