YAMAHA THR10 II
YAMAHA THR10 II
YAMAHA THR10 II
YAMAHA THR10 II
YAMAHA THR10 II
YAMAHA THR10 II
YAMAHA THR10 II
YAMAHA THR10 II
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.

Комбоусилитель YAMAHA THR10 II

38517

У магазині
17 547 грн
Комбоусилитель для элекрогитары/баса/электро-акустической гітари, потужність 20Вт (стерео), динаміки 2 х 8см, 5 моделей услителей (+10 в додатку), 1 акустична модель (+2 в додатку), 1 бас (+2 в додатку), 1 Flat (+2 в додатку), ефекти: CHORUS, FLANGER, PHASER, TREMOLO, ECHO, ECHO/REV, SPRING REVERB, HALL REVERB, *COMPRESSOR, *NOISE GATE (*доступні в додатку), 5 елементів пам'яті для збереження своїх пресетов, підтримка Bluetooth® для відтворення звуку, редагування через додаток THR Remote і так далі, відтворення аудіо класу Hi - Fi з технологією Extended Stereo, Plug - and - play USB 2.0 з'єднання для запису і відтворення аудіо, THR Remote редактор / бібліотека для настільний і мобільний пристрій, вбудований хроматичний тюнер, вхід AUX (Stereo Mini), вихід для навушник (Stereo Mini).

Yamaha представляє нову серію THR - II, розширюючи концепцію настільного гітарного підсилювача за допомогою більшої кількості звуків і багатих можливостей безпровідного підключення!

 

Нова серія THR®- II виводить концепцію THR на нову висоту, пропонуючи найбільше, у тому числі нові моделі гітарних підсилювачів, моделі басових підсилювачів, моделі мікрофонів для акустичної електрогітари і Flat режим для усього іншого.

 

Усі три нові підсилювачі THR - II підтримують Bluetooth® для відтворення і редагування аудіо через додаток THR Remote. Підсилювачі THR30II Wireless і THR10II Wireless також включають вбудований безпровідною приймач, який ідеально поєднується з додатковим передавачем Line 6® Relay®G10T, і вбудовані акумуляторні батареї, які дозволяють вам грати скрізь, де нагряне натхнення.

 

 

Основні особливості:

  • Реалістичні тембри і відчуття лампового підсилювача плюс усі необхідні ефекти
  • 15 моделей гітарних підсилювачів, 3 моделі басових підсилювачів, 3 моделі мікрофонів для электро-акустических гітар і режим "Flat" для усього іншого
  • Ефекти CHORUS, FLANGER, PHASER, TREMOLO, ECHO, ECHO/REV, SPRING REVERB, HALL REVERB, *COMPRESSOR, *NOISE GATE (*доступні тільки в додатку)
  • 5 елементів пам'яті для збереження своїх пресетов
  • Підтримка Bluetooth® для відтворення звуку, редагування через додаток THR Remote і так далі
  • Відтворення аудіо класу Hi - Fi з технологією Extended Stereo
  • Plug - and - play USB 2.0 з'єднання для запису і відтворення аудіо
  • THR Remote редактор / бібліотека для настільних і мобільних пристроїв
  • Вбудований хроматичний тюнер

 


Потужність   20Вт (10Вт + 10Вт)
Динамік   3.1"(8cm) Full Range x 2
Еквалайзер   3-смуговий
Ефекти   5 Guitar Amp Models (+10 в додатку), 1 Acoustic Model (+2 в додатку), 1 Bass Model (+2 в додатку), 1 Flat Voicing (+2 в додатку), CHORUS, FLANGER, PHASER, TREMOLO, ECHO, ECHO/REV, SPRING REVERB, HALL REVERB, *COMPRESSOR, *NOISE GATE (*доступні тільки в додатку)
Управління   AMP, GAIN, MASTER, BASS, MIDDLE, TREBLE, EFFECT, ECHO/REV, GUITAR OUTPUT, AUDIO OUTPUT, USER MEMORY Switch x 5, TAP/TUNER Switch
Аналогові виходи   PHONES (Stereo Mini)
Тюнер   Хроматичний
Розміри   368 х 183 х 140 мм
Вес   3 кг
Комплектація   AC Adapter (15V 3A), Quick Guide, Cubase AI Download Information Sheet
Виробництво   Китай
Гарантія   12 місяців + 12 місяців безкоштовного сервісного обслуговування
THR10 II

Історія корпорації Yamaha налічує більше 100 років. З тієї миті як молодий підприємець Торакусу Ямаха уперше виготовив високоякісний очеретяний орган. Незабаром компанія, яку він заснував, не лише випустила перше піаніно в Японії, але і здобула широку популярність за кордоном: в 1904 році піаніно і орган компанії Yamaha отримали Гран-прі на міжнародній виставці в Сент Луісі.

Після такого блискучого початку компанія продовжила свій рух на шляху до популярності і стала одним з самих кращих виробників музичних інструментів у світі. У міру свого зростання і розвитку компанія використала унікальний накопичений досвід майстерності і останні технологічні досягнення для розширення асортименту продукції і послуг.

Сьогодні компанія є визнаним лідером в різних областях, починаючи з виробництва музичних інструментів і аудіо-відео продукції і закінчуючи інформаційними технологіями, медіа-послугами, виробництвом предметів обстановки для будинку, автозапчастин, металів, а також розвитком системи музичної освіти і курортного бізнесу.

Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.