PEAVEY Classic 30 Guitar Combo Amp
PEAVEY Classic 30 Guitar Combo Amp
PEAVEY Classic 30 Guitar Combo Amp
PEAVEY Classic 30 Guitar Combo Amp
PEAVEY Classic 30 Guitar Combo Amp
PEAVEY Classic 30 Guitar Combo Amp
PEAVEY Classic 30 Guitar Combo Amp
PEAVEY Classic 30 Guitar Combo Amp

Комбоусилитель PEAVEY Classic 30 Guitar Combo Amp

PEAVEY

38520

Розпродано
27 507 грн
Комбоусилитель для електрогітари, ламповий, потужність 30Вт, 12" Celestion, 2 канали, 4 x EL84, 3 x 12AX7, 3-смуговий еквалайзер, вбудований пружинний ревербератор, бустер, FX loop, 16-му вихід, футсвич в комплекті.

Комбоусилитель Classic 30 - класичний звук, класичний вид

Створені для музикантів, що грають в стилях блюз, кантри і класичний рок, підсилювачі Peavey серії Classic здатні легко охопити величезний спектр гітарного тону : від вінтажного і до сучасного, а компактний розмір робить їх ідеальним вибором для концертних турів.

Класичний ламповий тон Classic 30 - це дуже смачне поєднання преампа, працюючого на трьох лампах 12AX7 і крайового підсилювача, оснащеного чотирма EL84. Додай до цього вінтажний пасивний 3-смуговий еквалайзер, дивовижний пружинний ревербератор, пропустимо сигнал через фірмовий 12" динамік Celestion Midnight 60, і ти зрозумієш, чому безліч гітаристів закохалася в Classic 30 з першої зіграної ноти. Треба підключити додаткові ефекти? Простіше простого - на верхній панелі ти знайдеш петлю ефектів. І звичайно ж, ти можеш перемикати канали і управляти ревербератором і бустером, використовуючи комплектний фусвитч.


Потужність   30 Вт
Динамік   12" Celestion Midnight 60
Управління   1 канал: Volume. 2 канал: Pre Gain, Post Gain, Глобальні : Bass, Middle, Treble, Reverb, Boost
Аналогові виходи   Петля ефектів FX loop
Вес   17,9 кг
Виробництво   Китай
Гарантія   12 місяців
Classic 30 Guitar Combo Amp

Завдяки неперевершеному спадщини інновацій та повної відданості якості та надійності, Peavey Electronics втілює прагнення до досконалості в музиці і аудіо. Це наш якому поєднано дух. Це доведено. І це триває досі.

Протягом майже п'яти десятиліть компанія Peavey прокладала свій власний шлях до музичного досконалості. Заснована Хартлі Піві (Hartley Peavey) в 1965 році як магазин з усього однією людиною в стаф, сьогодні Peavey Electronics Corporation є одним з найбільших виробників і постачальників музичних інструментів, підсилювачів і професійних аудіосистем в світі, пропонуючи більше 2000 продуктів в більш ніж 130 країнах.

Хартлі Піві одного разу здорово сказав: «Щоб бути краще, ти повинен бути іншим за визначенням». Відмінною рисою Peavey є прихильність підходу до бізнесу з унікальним баченням, від дизайну продукту до дистрибуції і до найбільшого незалежного виробника в бізнесі. Його шлях привів компанію до більш ніж 180 патентів та інновацій в тому, як ми чуємо і граємо музику.