PEAVEY Rage 258 Guitar Combo Amp
PEAVEY Rage 258 Guitar Combo Amp
PEAVEY Rage 258 Guitar Combo Amp
PEAVEY Rage 258 Guitar Combo Amp
PEAVEY Rage 258 Guitar Combo Amp
PEAVEY Rage 258 Guitar Combo Amp
PEAVEY Rage 258 Guitar Combo Amp
PEAVEY Rage 258 Guitar Combo Amp

Комбоусилитель PEAVEY Rage 258 Guitar Combo Amp

PEAVEY

38522

Розпродано
4 680 грн
Комбоусилитель для електрогітари, потужність 25Вт, 8" динамік, 3-смуговий еквалайзер, регулятори Pre і post gain, перемикач Modern/Vintage, технологія TransTube, Aux вхід, вихід для навушників.

Комбоусилитель для електрогітари

Peavey Rage 258 - це один з кращих домашніх комбоусилителей на ринку. Переконливі 25Вт потужності, наднадійний 8" динамік Blue Marvel, 2 канали і три режими звучання еквалайзера - це лише мала частина його достоїнств. Окрім цього, в арсеналі Rage 258 ти знайдеш регулятори Pre і post gain, 3-смуговий еквалайзер, вихід для навушників і навіть AUX вхід, для підключення смартфону або плеєра.

Технологія Peavey TransTube®

Ексклюзивна технологія Peavey TransTube® відтворює звучання, теплоту і енергійне подання, характерні для лампових підсилювачів. Основа цієї технології - особливий дизайн схемотехніки передпідсилювача і підсилювача потужності. Секція передпідсилювача підганяє гейн для досягнення правильного характеру перевантаження, від кристально чистого до "жирного" драйву з гладким сустейном. Підсилювач потужності реагує на сигнал також, як і лампові підсилювачі, з натуральною компресією, яка збільшується у міру зростання гучності. Завдяки TransTube ти отримаєш відмінний комбо з дійсно динамічним звучанням і натуральною "зернистістю" - як у лампового підсилювача!


Потужність 25 Вт
Динамік 8"
Управління Канал Clean : Volume. Канал Lead : Pre Gain, Post Gain. Перемикач Modern/Vintage, 3-смуговий еквалайзер.
Аналогові виходи Вихід для навушників
Вес 7.9 кг
Виробництво Китай
Гарантія 12 місяців
Rage 258 Guitar Combo Amp

Завдяки неперевершеному спадщини інновацій та повної відданості якості та надійності, Peavey Electronics втілює прагнення до досконалості в музиці і аудіо. Це наш якому поєднано дух. Це доведено. І це триває досі.

Протягом майже п'яти десятиліть компанія Peavey прокладала свій власний шлях до музичного досконалості. Заснована Хартлі Піві (Hartley Peavey) в 1965 році як магазин з усього однією людиною в стаф, сьогодні Peavey Electronics Corporation є одним з найбільших виробників і постачальників музичних інструментів, підсилювачів і професійних аудіосистем в світі, пропонуючи більше 2000 продуктів в більш ніж 130 країнах.

Хартлі Піві одного разу здорово сказав: «Щоб бути краще, ти повинен бути іншим за визначенням». Відмінною рисою Peavey є прихильність підходу до бізнесу з унікальним баченням, від дизайну продукту до дистрибуції і до найбільшого незалежного виробника в бізнесі. Його шлях привів компанію до більш ніж 180 патентів та інновацій в тому, як ми чуємо і граємо музику.