PEAVEY Vypyr VIP 2 Guitar Modeling Amp
PEAVEY Vypyr VIP 2 Guitar Modeling Amp
PEAVEY Vypyr VIP 2 Guitar Modeling Amp
PEAVEY Vypyr VIP 2 Guitar Modeling Amp
PEAVEY Vypyr VIP 2 Guitar Modeling Amp
PEAVEY Vypyr VIP 2 Guitar Modeling Amp
PEAVEY Vypyr VIP 2 Guitar Modeling Amp
PEAVEY Vypyr VIP 2 Guitar Modeling Amp

Комбоусилитель PEAVEY Vypyr VIP 2 Guitar Modeling Amp

PEAVEY

38524

Розпродано
9 141 грн
Моделюючий комбоусилитель для електро- акустичною або бас-гитары, потужність 40 Вт, 1x12", 10 моделей інструментів, 36 моделей підсилювачів, 26 ефектів, USB аудіоінтерфейс, вбудований тюнер, вхід для футконтроллеров Sanpera -серии.

Peavey VYPYR® VIP - це перший цифровий комбо, що має на борту моделі підсилювачів для акустичної, електро- і бас-гитар. Тепер один єдиний комбоусилитель зможе забезпечити посилення для безлічі інструментів. Просто підключи свій інструмент, вибери відповідну модель підсилювача і електрогітарний комбо дивовижним чином трансформується в акустичний або навіть бас-гитарный.

VYPYR поєднує ексклюзивну аналогову схемотехніку Peavey TransTube® з потужним 32-бітовим процесором SHARC для по-справжньому безкомпромісного звучання. Ти можеш управляти усіма ефектами і їх параметрами без необхідності підключення до комп'ютера, а WYSIWYG (what you see is what you get - що бачиш те і отримаєш) контрольна панель дозволяє бачити і легко коригувати положення елементів управління.

USB інтерфейс, розміщений на фронтальній панелі, дозволяє оновлювати прошивку Vypyr, зберігати і редагувати пресеты, використовуючи зручний графічний інтерфейс фірмового ПО і навіть передавати і отримувати MIDI дані. Крім того, ти можеш легко записати своє виконання в улюбленому аудіоредакторові. Просто подключи Vypyr до ПК, почекай доки система визначить його як аудіопристрій і вуаля!

Основні характеристики:

  • Що моделює гітарний комбоусилитель
  • 16 пресетов
  • 26 ефектів (до 5-ти одночасно)
  • 36 моделей підсилювачів
  • 6 моделей бас-гитарных підсилювачів
  • 6 моделей підсилювачів для акустичної гітари
  • 10 моделей інструментів (включаючи симулятор акустичної гітари, 12-струнної гітари, ситар, 7-струнна гітара, баритон, резонатор, електроскрипка і бас-гітара)
  • Вбудований лупер (активується за допомогою опционального футсвича Sanpera)
  • Глобальні реверб і дилей
  • Функція Tap Tempo
  • USB - Data - Midi - Audio порт
  • Aux/MP3/CD вхід
  • Вихід для навушників
  • Вбудований хроматичний тюнер

Потужність   40 Вт
Динамік   12" спеціальний VIP
Ефекти   10 моделей інструментів, 36 моделей підсилювачів, 25 ефектів
Аналогові виходи   Вихід для навушників
Тюнер   Хроматичний
Розміри   450 x 498 x 254 мм
Вес   11.8 кг
Виробництво   Китай
Гарантія   12 місяців
Vypyr VIP 2 Guitar Modeling Amp

Завдяки неперевершеному спадщини інновацій та повної відданості якості та надійності, Peavey Electronics втілює прагнення до досконалості в музиці і аудіо. Це наш якому поєднано дух. Це доведено. І це триває досі.

Протягом майже п'яти десятиліть компанія Peavey прокладала свій власний шлях до музичного досконалості. Заснована Хартлі Піві (Hartley Peavey) в 1965 році як магазин з усього однією людиною в стаф, сьогодні Peavey Electronics Corporation є одним з найбільших виробників і постачальників музичних інструментів, підсилювачів і професійних аудіосистем в світі, пропонуючи більше 2000 продуктів в більш ніж 130 країнах.

Хартлі Піві одного разу здорово сказав: «Щоб бути краще, ти повинен бути іншим за визначенням». Відмінною рисою Peavey є прихильність підходу до бізнесу з унікальним баченням, від дизайну продукту до дистрибуції і до найбільшого незалежного виробника в бізнесі. Його шлях привів компанію до більш ніж 180 патентів та інновацій в тому, як ми чуємо і граємо музику.