PEAVEY Audition Guitar Combo Amp

Комбоусилитель PEAVEY Audition Guitar Combo Amp

PEAVEY

38525

Розпродано
2 048 грн

Компактний комбоусилитель для електрогітари

Комбоусилитель Peavey Audition стане відмінним вибором для домашніх занять. Поєднання компактного розміру, якісного звучання і доступності - ось головні інгредієнти рецепту успіху цієї моделі. А вихід для навушників дозволить займатися у будь-який час дня і ночі, не тривоживши оточення.

Технологія Peavey TransTube®

Ексклюзивна технологія Peavey TransTube® відтворює звучання, теплоту і енергійне подання, характерні для лампових підсилювачів. Основа цієї технології - особливий дизайн схемотехніки передпідсилювача і підсилювача потужності. Секція передпідсилювача підганяє гейн для досягнення правильного характеру перевантаження, від кристально чистого до "жирного" драйву з гладким сустейном. Підсилювач потужності реагує на сигнал також, як і лампові підсилювачі, з натуральною компресією, яка збільшується у міру зростання гучності. Завдяки TransTube ти отримаєш відмінний комбо з дійсно динамічним звучанням і натуральною "зернистістю" - як у лампового підсилювача!


Потужність 7 Вт
Динамік 4"
Управління Гучність, 2-смуговий еквалайзер, перемикач Lead ON/OFF
Аналогові виходи Вихід для навушників
Розміри 241 x 246 x 137 мм
Вес 2,95 кг
Виробництво Китай
Гарантія 12 місяців
Audition Guitar Combo Amp

Завдяки неперевершеному спадщини інновацій та повної відданості якості та надійності, Peavey Electronics втілює прагнення до досконалості в музиці і аудіо. Це наш якому поєднано дух. Це доведено. І це триває досі.

Протягом майже п'яти десятиліть компанія Peavey прокладала свій власний шлях до музичного досконалості. Заснована Хартлі Піві (Hartley Peavey) в 1965 році як магазин з усього однією людиною в стаф, сьогодні Peavey Electronics Corporation є одним з найбільших виробників і постачальників музичних інструментів, підсилювачів і професійних аудіосистем в світі, пропонуючи більше 2000 продуктів в більш ніж 130 країнах.

Хартлі Піві одного разу здорово сказав: «Щоб бути краще, ти повинен бути іншим за визначенням». Відмінною рисою Peavey є прихильність підходу до бізнесу з унікальним баченням, від дизайну продукту до дистрибуції і до найбільшого незалежного виробника в бізнесі. Його шлях привів компанію до більш ніж 180 патентів та інновацій в тому, як ми чуємо і граємо музику.