Neumann TLM 102 bk

Neumann TLM 102 bk Мікрофон

25977

Розпродано
29 900 грн
товару Мікрофон TLM 102 представляє нове покоління студійних мікрофонів Neumann. Незважаючи на компактний розмір TLM 102 об'єднує в собі усі особливості технологій Neumann. Гармонійні пропорції, класичний дизайн і блискуче кільце захисних грат гарантовано привертають увагу і викликають... (див. повний опис)

Опис товару

Мікрофон TLM 102 представляє нове покоління студійних мікрофонів Neumann. Незважаючи на компактний розмір TLM 102 об'єднує в собі усі особливості технологій Neumann. Гармонійні пропорції, класичний дизайн і блискуче кільце захисних грат гарантовано привертають увагу і викликають симпатію.
TLM 102 має дуже переконливі звукові характеристики: мікрофон оснащений новим капсулем з великою діафрагмою(кардіоїда). Максимальний рівень звукового тиску в 144 дБ і швидкі перехідні характеристики дозволяють без проблем озвучувати перкуссию, барабани, гітарні підсилювачі і інші гучні джерела сигналу. Проте найважливіші переваги TLM 102 розкриваються при записі і озвучуванні вокалу і мови : невеликий підйом в області середніх частот вище 6 кГц передбачає чудову розбірливість голосу в міксі. АЧХ в області до 6 кГц надзвичайно лінійні, гарантують мінімальне забарвлення і ясно обкреслений басовий регістр. Для мінімізації структурних шумів капсуль мікрофону "прив'язаний" до корпусу за допомогою еластичного кріплення. Піп-фільтр, інтегрований в захисні грати, ефективно захищає від вибухових приголосних.

Завдяки доступній вартості і дуже широкій сфері застосування, TLM 102 ідеальний для застосування в houseашніх і малобюджетних студіях, project- студіях, в студіях радіомовлення.

TLM 102 випускається в двох варіантах обробки корпусу-світлою нікельованою і матовою чорною. У комплект постачання входbт металевий шарнірний утримувач SG 2.

  • Кардіоїдний мікрофон з великою діафрагмою
  • Перетворювач градієнта тиску
  • Компактний дизайн
  • Дуже високий максимальний рівень звукового тиску
  • Невеликий підйом середніх частот вище 6 кГц
  • Безтрансформаторна схема
Інтерфейс дротяного підключення
XLR3F
Тип випромінювача
Перетворювач градієнта тиску
Діапазон частот навушників
20-20000
Гарантія
24 місяці
Тип конструкції
Конденсаторні
Спрямованість
Кардіоїдні
Діапазон частот
20-20000
Призначення
Вокальні, Студійні, Інструментальні
Кількість мікрофонів
1
TLM 102 bk

Упродовж 75-ти років компанія Neumann встановлює прогресивні стандарти у світі аудіо технологій, роблячи студійні мікрофони найвищої якості.

Все почалося в 1928г., коли обдарований німецький інженер акустик і засновник компанії Георг Нойман розробив перший конденсаторний мікрофон CMV 3, що дістав назву "Ноймановская пляшка".

За майже сімдесят п'ять років свого існування компанія створила цілий ряд знаменитих мікрофонів, що стали еталоном у світі студійних(і не лише) мікрофонів.

Такі мікрофони, як U47, U67, U87, M149 по праву можна назвати "мікрофонами усіх часів".

І сьогодні компанія здатна створювати шедеври, гідні її історії - яскравою ілюстрацією цьому став новий повністю цифровий мікрофон SOLUTION D.