Neumann RSM 191 A-Set

Мікрофон Neumann RSM 191 A-Set

26497

Розпродано
216 943 грн

Створений спеціально для репортерських цілей, стереозаписи в кіно і на ТБ. Це стерео мікрофонна система, що має високу спрямованість з регульованим кутом. Два капсулі відповідно "знімає" середній і бічний сигнали. У комплект системи входять мікрофон і матричний підсилювач MTX 191A, який управляє стерео базою(шириною стерео образу).

Створений спеціально для репортерських цілей, стереозаписи в кіно і на ТБ. Це стерео мікрофонна система, що має високу спрямованість з регульованим кутом. Два капсулі відповідно "знімають" середній і бічний сигнали. У комплект системи входять мікрофон і матричний підсилювач MTX 191A, який управляє стерео базою(шириною стерео образу). Це управління відбувається шляхом зміни посилення бічного сигналу відносно середнього з дискретністю кроків по 3 дБ. Безтрансформаторна суммарно-разностнаясхема матричного підсилювача преобразуетMS- сигнал, т. е. сигнал середній + бічний) в звичайний стереофонічний(XY). Унікальна інженерна ідея, закладена в принцип створення цієї моделі забезпечує його грандіозне застосування в найширших броадкастинговых і кіновиробничих областях.

Артикул 007087
Відтворні частоти, Гц 20-20000
Гарантія, міс. 24
Дротяний Та
Аналоговий Та
Спрямованість гіперкардіоїдна Та
Вісімка Та
Конденса-уторований Та
Инструмен-тальный Та
Студійні з підвісом Та
Гармата Та
Neumann Та
Для відео- кінокамер Та
Вокальний Та
Діапазон частот навушників
20-20000
Гарантія
24 місяці
Тип конструкції
Конденсаторні
Діапазон частот
20-20000
Призначення
Вокальні, Студійні, Інструментальні
Кількість мікрофонів
1
RSM 191 A-Set

Упродовж 75-ти років компанія Neumann встановлює прогресивні стандарти у світі аудіо технологій, роблячи студійні мікрофони найвищої якості.

Все почалося в 1928г., коли обдарований німецький інженер акустик і засновник компанії Георг Нойман розробив перший конденсаторний мікрофон CMV 3, що дістав назву "Ноймановская пляшка".

За майже сімдесят п'ять років свого існування компанія створила цілий ряд знаменитих мікрофонів, що стали еталоном у світі студійних(і не лише) мікрофонів.

Такі мікрофони, як U47, U67, U87, M149 по праву можна назвати "мікрофонами усіх часів".

І сьогодні компанія здатна створювати шедеври, гідні її історії - яскравою ілюстрацією цьому став новий повністю цифровий мікрофон SOLUTION D.