Neumann TLM 107 Black

Мікрофон Neumann TLM 107 Black Студійний мікрофон

26498

Розпродано
59 672 грн

Класичні пропорції, об'єднані з привабливим стилем і свіжими ідеями,-TLM 107 ідеально утілює філософію Neumann : "Інновація, заснована на традиції". Відмовившись від вінтажної і ретро ностальгії, що відповідає стандартам TLM 107 є вражаючим сучасним студійним мікрофоном. Його широкий спектр функціонування і висока точність відтворення, дуже близька до оригіналу, робить TLM 107 універсальним інструментом, розкриваючи щонайширшу свободу в мікшуванні і пост-продакшн.

Класичні пропорції, об'єднані з привабливим стилем і свіжими ідеями,-TLM 107 ідеально утілює філософію Neumann : "Інновація, заснована на традиції". Відмовившись від вінтажної і ретро ностальгії, що відповідає стандартам TLM 107 є вражаючим сучасним студійним мікрофоном. Його широкий спектр функціонування і висока точність відтворення, дуже близька до оригіналу, робить TLM 107 універсальним інструментом, розкриваючи щонайширшу свободу в мікшуванні і пост-продакшн.

Технологія Neumann

Новітній датчик звуку, розроблений спеціально для цього мікрофону, вражає своєю видатною точністю імпульсу. Послідовність з п'яти діаграм спрямованості-всенаправленої, кардіоїдної, 8-образної, ширококутної кардіоїдної і гіперкардіоїдної-незвичайна для мікрофону з купсюлем з великою мембраною. TLM 107 забезпечує оптимальний звук не лише для кардиодных параметрів; він також гарантує максимальну точність в усьому діапазоні частот для усіх інших характеристик спрямованості. Звук завжди залишається збалансованим, з практично лінійним відтворенням до 8 кГц і незначним підвищенням на високих частотах, що надає голосу природність і свіжість. Особлива увага була приділена натуральному відтворенню звуків мови, особливо критичного звуку "с". Грати акустично оптимізовані до низької чутливості різких звуків. До того ж, перетворювач звуку має крайове навантаження, а обидві діафрагми заземлені. Зокрема, це забезпечує значне зниження чутливості до пилу і вологи.

Безкомпромісний звуковий дизайн.

Безтрансформаторна схема забезпечує високу міру лінійності і широкий динамічний діапазон. Власний шум, що ледве досягає 10 дБА, практично не чутний, хоча в той же час TLM 107 має високий рівень обробки. Максимальний рівень звукового тиску в 141 дБ SPL може бути збільшений до 153 дБ SPL за допомогою пре-аттенюатора(Pad). Це дозволяє TLM 107 передавати звук навіть найгучніших інструментів без спотворень.

Лінійні налаштування Low Cut 40 Гц і 100 Гц точно пристосовані до практичних ситуацій звукозапису. Установка 40 Гц без побічних ефектів скорочує шумові перешкоди нижче діапазону основних тонів(де 41 Гц-частота відкритої струни Е контрабаса), тоді як установка 100 Гц оптимізована для мови і вокалу(де 100 Гц відповідає найнижчим нотам баритона).

Інноваційна концепція управління

Уперше, усі функції мікрофону, що настроюються, регулюються інтуїтивно за допомогою навігаційного перемикача. Візуальна особливість представлена дисплеєм з підсвічуванням в хромованій окантовці, що відображає поточний режим, тоді як статус Pad і Low Cut відбивається світлодіодами ліворуч і праворуч від перемикача. Для того, щоб не відволікати виконавця, перемикач і дисплей розташовані на задній стороні мікрофону. Дисплей вимикається автоматично через 10 секунд.

Комплект постачання

TLM 107 доступний в двох кольорах: матовий нікель і чорний. Мікрофонний утримувач SG2 включений в комплект.

Характеристики:

  1. Мікрофон з великою діафрагмою з п'ятьма діаграмами спрямованості
  2. Навігаційний перемикач і дисплей з діодним підсвічуванням для відображення діаграми, PAD і Low Cut
  3. Звукові характеристики: чисте, природне відтворення людського голосу, відмінна перехідна характеристика
  4. Збалансований звук при установці будь-якої з п'яти діаграм спрямованості

Вказівки по застосуванню

  1. Вокал і мова з оптимізованою обробкою свистячого звуку
  2. Головний мікрофон для оркестрових записів або точковий мікрофон для запису струнних, дерев'яних і мідних духових інструментів
  3. Запис екстремальних рівнів звукового тиску
  4. Радіомовлення(радіоспектаклі, ADR), кіно- і ігрова індустрія, професійні студії звукозапису, houseашній звукозапис

Це лише найбільш загальні способи використання. Ми рекомендуємо додаткове експериментування з метою витягання максимальної користі з цього мікрофону.

Артикул 008667
Спрямованість мікрофону кругова, ширококутна кардиода, кардиодная, гиперкардиодная, "вісімка"
Тип перетворювача перетворювач градієнта тиску
Відтворні частоти, Гц 20-20000
Чувствит. при частоті f = 1 кГц і вхідному сопротив. rвх = 1 кОм, mv/pa 11
Еквівалентний рівень шуму, CCIR, дБ 22
Еквівалентний рівень шуму, A- зважений, дБ 10
Відношення сигнал-шум, CCIR(отн. 94 дБ), дБ 72
Відношення сигнал-шум, А-взвешенный(отн. 94 дБ), дБ 84
Максимальний рівень звукового тиску для THD 0.5%, дБ 141
Живлення 48 V
Роз'їм XLR3F
Вес(без кабелю), г 445
Діаметр, мм 64
Довга, мм 145
Гарантія, міс. 24
Дротяний Та
Аналоговий Та
Кругова Та
Конденса-уторований Та
Инструмен-тальный Та
Студійні з підвісом Та
Neumann Та
Вокальний Та
Інтерфейс дротяного підключення
XLR3F
Тип випромінювача
Перетворювач градієнта тиску
Діапазон частот навушників
20-20000
Гарантія
24 місяці
Тип конструкції
Конденсаторні
Спрямованість
Всенаправлені
Діапазон частот
20-20000
Призначення
Вокальні, Студійні, Інструментальні
Кількість мікрофонів
1
TLM 107 Black

Упродовж 75-ти років компанія Neumann встановлює прогресивні стандарти у світі аудіо технологій, роблячи студійні мікрофони найвищої якості.

Все почалося в 1928г., коли обдарований німецький інженер акустик і засновник компанії Георг Нойман розробив перший конденсаторний мікрофон CMV 3, що дістав назву "Ноймановская пляшка".

За майже сімдесят п'ять років свого існування компанія створила цілий ряд знаменитих мікрофонів, що стали еталоном у світі студійних(і не лише) мікрофонів.

Такі мікрофони, як U47, U67, U87, M149 по праву можна назвати "мікрофонами усіх часів".

І сьогодні компанія здатна створювати шедеври, гідні її історії - яскравою ілюстрацією цьому став новий повністю цифровий мікрофон SOLUTION D.