Neumann U 47 fet
Neumann U 47 fet
Neumann U 47 fet
Neumann U 47 fet

Мікрофон Neumann U 47 fet Транзисторний мікрофон

26500

Розпродано
179 444 грн

Легендарний транзисторний мікрофон, рекордсмен по кількості записаних хітів, незмінна "робоча конячка" AC/DC, Dire Straits, Metallica і інших музикантів 1970-80х-повертається в колекційному виданні.

  • легенда "золотого століття" музичної індустрії, скрупульозно відтворена по оригінальних кресленнях, без щонайменших змін;
  • вдала конструкція, що перевірена декількома поколіннями виконавців найвищого класу і подарувала нам сотні хітів;
  • транзистори замість ламп розжарювання-для бездоганної роботи з найвищими рівнями звукового тиску(до 147дБ);
  • чудова передача потужності ударних і басових інструментів;
  • капсуль K47 з подвійною діафрагмою великого діаметру, що злегка акцентує діапазон вище 2 кГц;
  • схема FET 80 забезпечує відмінну перехідну характеристику і широкий динамічний діапазон(40 Гц-16 кГц);
  • вбудовані перемикачі звукового тиску для роботи в самих різних умовах;
  • НЧ-фільтр, що відключається, для компенсації шумів і ефекту запису зблизька;
  • поворотний кронштейн, сумісний з штативами різних видів;
  • розкішний і строгий вінтажний зовнішній вигляд;
  • поставляється в стильному дерев'яному футлярі з індивідуальним номерним сертифікатом.

Легенда 1970-80х років, U47 FET заслужив славу одного з найбільш популярних в історії мікрофонів для професійного звукозапису. Він вигідно відрізнявся від конкурентів широким динамічним діапазоном і високою межею звукового тиску, що робило його універсальним, стійким до перевантажень і спотворень, а також дозволило досягти революційних для свого часу-і відмінних навіть за сьогоднішніми мірками-можливостей запису ударних і басових інструментів.

Упродовж десятиліть U47 FET утримував статус зразкової "робочої конячки" в середовищі іменитих виконавців і студій звукозапису. На нім створювали свої хіти такі артисти, як A-Ha, Dire Straits, Bruce Springsteen, AC/DC, Metallica, The Pretenders, Kate Bush, R.E.M. і багато інших. Не буде перебільшенням сказати, що ця модель багато в чому визначила вигляд музичної індустрії 1970х. І сьогодні, в епоху цифрових записів і Інтернету, Neumann дарує музикантам і меломанам можливість повернутися в ту славну епоху, коли вони слухали першу музику у своєму житті, щоб доторкнутися до улюбленого мікрофону своїх кумирів. Дбайливо стерев пил з оригінальних креслень, по яким U47 FET здійснювався з 1969-го по 1986-ій роки, німецькі інженери в точності відтворили перевірену часом конструкцію, свіhouseо відмовившись від удосконалень і новомодних технологій.

Немов музейний експонат, U47 FET Collector's Edition поставляється в стильному дерев'яному футлярі і з індивідуальним сертифікатом, в якому вказаний серійний номер мікрофону. Проте це не означає, що він годиться тільки лежати під склом і збирати млосні погляди. Фахівці з Neumann упевнені, що відроджений гість із золотої епохи вінілових пластинок цілком здатний здивувати сучасну публіку і показати своїм високотехнологічним нащадкам, як потрібно "робити музику".

Технічно U47 FET-це конденсаторний мікрофон з кардіоїдною характеристикою спрямованості. Його капсуль K47 позаимствован у первинної моделі U47, що випускалася до середини 1960х на базі ламп розжарювання. У той час винайдені в 1940х транзистори якраз набували великого поширення, у тому числі і у сфері професійного аудіо. Інженери Neumann вирішили пересобрать популярну модель із застосуванням нової технології, в результаті на світ з'явився U47 FET. Капсуль K47 відрізняється подвійною діафрагмою великого діаметру, він трохи акцентує діапазон вище 2 кГц, надаючи звучанню прозорість і розбірливість. Проте, завдяки перевазі транзисторів, U47 FET на голову випереджає первинну модель в роботі з гучними звуками, упевнено справляючись з рівнем звукового тиску аж до рекордних 147дБ. Завдяки цьому стала можливою установка мікрофону прямо біля підсилювача, що назавжди змінило сферу студійного звукозапису.

Мікрофон побудований на схемі FET 80, яка відрізняється швидкісною перехідною характеристикою. Завдяки ній мікрофон отримав широкий динамічний діапазон(40 Гц-16 кГц), а значить-можливість в рівній мірі якісно записувати самі різні інструменти і голоси, з вражаючою детальністю і ефектом присутності.

Оскільки здатність працювати з високими рівнями звукового тиску потрібна не завжди, модель оснащена перемиканим аттенюатором, який зменшує гучність передаваного звуку на 10 дБ. Додатковий перемикач на нижній грані корпусу запобігає перевантаженню передпідсилювача, знижуючи рівень звукового тиску вихідного сигналу на 6 дБ. НЧ-фільтр, що відключається, піднімає нижню межу частотного діапазону з 40 до 140 Гц, щоб відсікти небажані звуки, як шум вітру, і компенсувати ефект запису зблизька.

U47 FET випускається в кольорі "класичний нікель", що підкреслює його винтажность, і на поворотному кронштейні, який розрахований на різьблення 5/8" з перехідником на 1/2" і 3/8".

Артикул 006427
Спрямованість мікрофону кардіоїда
Тип перетворювача перетворювач градієнта тиску
Відтворні частоти, Гц 40-16000
Чувствит. при частоті f = 1 кГц і вхідному сопротив. rвх = 1 кОм, mv/pa 8
Номінальний опір, Ом 150
Еквівалентний рівень шуму, CCIR, дБ 25
Еквівалентний рівень шуму, A- зважений, дБ 18
Відношення сигнал-шум, CCIR(отн. 94 дБ), дБ 69
Відношення сигнал-шум, А-взвешенный(отн. 94 дБ), дБ 76
Максимальний рівень звукового тиску для THD 0.5%, дБ 137
Живлення 48 V
Роз'їм XLR3F
Вес, г 710
Діаметр, мм 63
Довга, мм 160
Гарантія, міс. 24
Дротяний Та
Аналоговий Та
Кардіоїд Та
Конденса-уторований Та
Студійні з підвісом Та
Neumann Та
Вокальний Та
Статус продукту : Н/Д
Інтерфейс дротяного підключення
XLR3F
Тип випромінювача
Перетворювач градієнта тиску
Діапазон частот навушників
40-16000
Гарантія
24 місяці
Тип конструкції
Конденсаторні
Спрямованість
Кардіоїдні
Діапазон частот
40-16000
Призначення
Вокальні, Студійні
Тип
петличный
Кількість мікрофонів
1
U 47 fet

Упродовж 75-ти років компанія Neumann встановлює прогресивні стандарти у світі аудіо технологій, роблячи студійні мікрофони найвищої якості.

Все почалося в 1928г., коли обдарований німецький інженер акустик і засновник компанії Георг Нойман розробив перший конденсаторний мікрофон CMV 3, що дістав назву "Ноймановская пляшка".

За майже сімдесят п'ять років свого існування компанія створила цілий ряд знаменитих мікрофонів, що стали еталоном у світі студійних(і не лише) мікрофонів.

Такі мікрофони, як U47, U67, U87, M149 по праву можна назвати "мікрофонами усіх часів".

І сьогодні компанія здатна створювати шедеври, гідні її історії - яскравою ілюстрацією цьому став новий повністю цифровий мікрофон SOLUTION D.