• -44,52%
SAMSON METEORITE Мікрофон шнуровий
SAMSON METEORITE Мікрофон шнуровий
SAMSON METEORITE Мікрофон шнуровий
SAMSON METEORITE Мікрофон шнуровий
SAMSON METEORITE Мікрофон шнуровий
SAMSON METEORITE Мікрофон шнуровий
SAMSON METEORITE Мікрофон шнуровий
SAMSON METEORITE Мікрофон шнуровий

SAMSON METEORITE Мікрофон шнуровий

10136

На складі
1 999 грн 3 603 грн -44,52%
НЕ З ЦЬОГО СВІТУ Samson Meteorite є універсальним рішенням для високоякісного звукозапису на вашому комп'ютері. Meteorite ідеально підходить для підкастингу, створення аудіо для YouTube відео і запису музики  у DAW (Digital Audio Workstation) додатках на ПК. Цей витончений мікрофон... (див. повний опис)

НЕ З ЦЬОГО СВІТУ

Samson Meteorite є універсальним рішенням для високоякісного звукозапису на вашому комп'ютері. Meteorite ідеально підходить для підкастингу, створення аудіо для YouTube відео і запису музики  у DAW(Digital Audio Workstation) додатках на ПК. Цей витончений мікрофон також значно поліпшить спілкування з друзями, сім'єю і діловими партнерами в таких програмах, як Skype, FaceTime і інших.

 

 

 

УНІКАЛЬНИЙ ДИЗАЙН

Можливості Samson Meteorite, у поєднанні з його ультра-портативным дизайном, роблять його ідеальним аксесуаром для будь-якого мобільного звукозапису. Крім того, ця стильна хромована куля прекрасно виглядатиме поряд з вашим комп'ютером.

 

Samson Meteorite USB мікрофон для PC/Mac/iOS купити


 

ТОЧКА НЕПОВЕРНЕННЯ... До ЯКІСНОГО ЗВУЧАННЯ

Samson Meteorite на голову вище будь-якого вбудованого в ПК або шет мікрофону, так що ви їх швидко забудете на користь студійної якості Meteorite(14мм діафрагма, кардіоїдна спрямованість і окремий перетворювач аудіо). Збільшена діафрагма Samson Meteorite забезпечує гладку, рівну частотну характеристику, щоб захопити природне тепло і динаміку вашого голосу. А 16-бит, 44,1/48кГц дозвіл забезпечує оптимальну якість сигналу. Спробувавши Meteorite один раз, ви ніколи більше не озиратиметеся назад.

 

 

ВИБИРАЙТЕ ПОЗИЦІЮ

Незалежно від завдань, розміщення мікрофону-це усе! Meteorite розміщується на магнітній базі-основі, що дозволяє нахиляти і повертати мікрофон, настроювати його позиціонування по вашому бажанню. Ви навіть можете зняти мікрофон з бази і говорити прямо в нього для запису або спілкування в шумній обстановці.

 

Samson Meteorite USB мікрофон для PC/Mac/iOS купити

 

 

ДО СТАРТУ ГОТОВИЙ!


Починайте записувати звук разом з Samson Meteorite відразу ж! Немає необхідності в установці додаткових драйверів, мікрофон підключається до будь-якого комп'ютера по USB кабелю(у комплекті) і поєднаємо з більшістю аудіо-програм.

 

Samson Meteorite USB мікрофон для PC/Mac/iOS купити

 

 

НА МОБІЛЬНОМУ ЗАВДАННІ

При підключенні до iPad (за допомогою опциональных Apple's Lightning USB Camera Adapter або Camera Connection Kit (30-pin), Samson Meteorite перетворюється на відмінний інструмент для створення музики на ходу.

 

Samson Meteorite USB мікрофон для PC/Mac/iOS купити

 

 

SAMSON SOUND DECK SOFTWARE

Доступне в якості платного скачування, програмне забезпечення "Samson Sound Deck Noise Cancellation Software" приносить технологію шумозаглушування для поліпшення комунікації VoIP і комп'ютерному запису для вашого Samson Meteorite. SSound Deck використовує алгоритми цифрового шумозаглушування (DNR) мінімізуючи фоновий шум і забезпечуючи тільки чисте, природне звучання голосу для спілкування з вашою сім'єю, друзями або діловими партнерами. Неначе ви знаходитеся і спілкуєтеся з ними в одній кімнаті. Щоб придбати програмне забезпечення, відвідаєте сторінку Sound Deck для Mac OS X чи Sound Deck для Windows.

 

 


Специфікація:

 

  • Компактний USB конденсаторний мікрофон
  • Ідеально підходить для Skype, FaceTime і інших звукових програм
  • Прекрасний варіант для підкастингу, аудіо для YouTube, записи музики та ін.
  • Підключення по USB, без необхідності в установці драйвера
  • 16-бит, 44.1/48кГц
  • Гладка АЧХ в діапазоні 20Гц-20кГц
  • Кардіоїдна спрямованість
  • Живлення від iPad і USB шини
  • Інтегрований USB кабель
  • Магнітна база (знімна)
  • ПО "Samson Sound Deck Noise Cancellation Software" (Mac OS X/Windows) доступно до платного завантаження

Гарантія 12 місяців + 12 місяців безкоштовного сервісного обслуговування
Тип
для ПК, смартфону, фото- відео камер
Кількість мікрофонів
1
METEORITE

Компанія Samson була заснована в 1980 році в США і завоювала популярність у споживачів завдяки дешевим і якісним радіосистемам. Надалі розвиваючи цей перспективний напрям і впроваджуючи ноу хау, такі як:: системи пониження шумів, перший у світі рэковый приймач, контрольовані мікропроцесором двохантенні True Diversity приймачі, мікропередавачі Airline, компанія Samson стала одним з провідних виробників радіосистем. Завдяки високій якості і розумним цінам, радіосистеми і мікрофони Samson - це найкращий вибір для Вас.