Blue Microphones Nessie
Blue Microphones Nessie
Blue Microphones Nessie
Blue Microphones Nessie

USB(PC, Mac, iPod) мікрофон Blue Microphones Nessie

21157

Розпродано
4 368 грн
USB мікрофон для настільного запису вокалу, інструментів, голоси за кадром і багато чого іншого. Споживана потужність: 5V 150mA. Частота дискретизації : 48 кГц. Швидкість передачі даних : 16 біт. Капсуль: 14mm конденсаторний. Діаграма спрямованості : кардіоїда. Частотний діапазон: 20 Гц-20 кГц. Максимальний звуковий тиск: 110 дБ(THD: 0,5% 1 кГц). Вес: 640гр. Вихід для навушників: Опір: 16 Ом. Вихідна потужність(RMS) : 100 мВт. Коефіцієнт нелінійних спотворень : 0,009%. Частотний діапазон: 15 Гц-22 кГц. Відношення сигнал-шум: 100 дБ.
USB МІКРОФОН BLUE NESSIE

Перший адаптивний USB мікрофон Nessie виробництва компанії Blue Microphones дозволяє робити звукозапис вокалу, музичних інструментів, закадрового голосу та ін. на Вашому персональному комп'ютері так, як якби Ви знаходилися в студії.

Nessie автоматично адаптується залежно від джерела звуку, здійснюючи професійну студійну обробку у поєднанні зі вбудованим поп-фильтром і внутрішнім амортизатором для майстерно завершеного звучання і не вимагає додаткового мікшування і редагування. Також, як сучасні фотоапарати дозволяють боротися з ефектом червоних очей і покращують якість фотографій, що вийшли, автоматично роблячи налаштування фокусування і експонування, Nessie професійно покращує звуковий сигнал, дозволяючи на виході отримати бездоганне звучання музики, демонстраційних записів, подкастов, інтерв'ю, YouTube- записів і так далі. Вбудований піп-фільтр студійного рівня і амортизатор зменшують різкість вибухових звуків мови і вокалу, а також борються з перешкодами і вібраціями, тоді як адаптивний обробник, що включає еквалайзер, деэссер і регулятор рівня пом'якшують і очищають звукозапис автоматично в реальному часі. Три режими з можливістю гнучкого налаштування оптимізовані для запису багатішого вокалу, детальніших інструментів або запису аудіо без обробки.

Що б ви не записували, Nessie візьме вирішення технічних питань на себе!

Повніша передача голосу, більше розгорнуте звучання музичних інструментів або функція початкового звукозапису в ручному режимі пост-производственного редагування-три гнучкі режими, в яких здатна функціонувати Nessie. У пристрої застосована одинарна ретельно налагоджена конденсаторна капсула з кардіоїдною діаграмою спрямованості.

Також Nessie забезпечує виведення звуку на навушники для прямого моніторингу з нульовою затримкою, що дозволяє уникнути відволікаючого запізнювання, при цьому регулювання гучності навушників і кнопка миттєвого відключення звуку розташовані на самому мікрофоні. Голівка мікрофону має високу гнучкість: відрегулюйте її положення, щоб досягти оптимального позиціонування. За допомогою технології USB Nessie сумісна з комп'ютерами PC і Mac через протокол "Plug and Play" без необхідності установки драйверів. Приєднайте пристрій до iPad за допомогою адаптера для камери виробництва компанії Apple(30-pin to USB або Lighting to USB, продаються окремо) для мобільного звукозапису.

Технічні характеристики Blue Nessie :

Споживана потужність: 5В 150 мА

Частота дискретизації : 48 кГц

Швидкість цифрового потоку(бітрейт) : 16 біт

Капсули: одна 14-мм конденсаторна капсула виробництва компанії Blue

Діаграма спрямованості : кардіоїдна

Частотна характеристика: 20-20 000 Гц

Максимальний рівень гучності : 110 дБ

Габарити(у встановленому виді) : 95 ? 95 ? 254 мм

Габарити(макс.) : 95 ? 95 ? 286 мм

Вес(мікрофон у встановленому виді) : 640 г

Підсилювач навушників

Опір: 16 Ом

Вихідна потужність(ВКВ) : 100 мВ

Коефіцієнт нелінійних спотворень : 0,009%

Частотна характеристика: 15-22 000 Гц

Відношення сигнал/шум: 100 дБ

Системні вимоги

PC: Windows XP/Vista/7/8; USB 1.1/2.0; 64 Мб ОЗУ

Mac: Mac OSX( 10.4.11 або вище); USB 1.1/2.0; 64 Мб ОЗУ

Тип
для ПК, смартфону, фото- відео камер
Кількість мікрофонів
1
Nessie

Blue Microphones - американська компанія, що займається виробництвом мікрофонів, які не лише виглядають вдохновляюще, але і звучать так, як ніщо інше на планеті.

Blue Microphones на 100% віддані тому, щоб створити кращі в мікрофони у світі для тих, хто є пристрасним преверженцем высокго якості звуку, це є надбанням компанії і завжди буде в основному фокусі нашої діяльності. Від бескомпромисного і революційного мікрофону Bottle до USB- мікрофону Yeti Pro, кожен продукт компанії Blue має великий потенціал і неповторний дизайн. Ми рекомендуємо вам ознайомитися з усіма мікрофонами Blue, щоб підібрати для себе ідеальний характер звучання, згідно з вашими перевагами.