Blue Microphones Raspberry
Blue Microphones Raspberry
Blue Microphones Raspberry
Blue Microphones Raspberry
Blue Microphones Raspberry
Blue Microphones Raspberry
Blue Microphones Raspberry
Blue Microphones Raspberry

USB(PC, Mac, iPod) мікрофон Blue Microphones Raspberry

21172

Розпродано
7 728 грн

Raspberry-мобільний конденсаторний мікрофон для вокалу і інструментів. Він забезпечує 24-бітову студійну якість звуку для ПК, Mac, iPhone або iPad. Технологія Internal Acoustic Diffuser(IAD) гарантує якість звуку, який можна почути в студіях і концертних залах. Тих. Х-ки: живлення через коннектори USB або Lightning; тип датчика : електретний конденсатор, 14 мм; спрямованість: кардіоїда(однонапрямлений); бітова глибина: 16 біт/24 біта; частота дискретизації : 44,1/48 кГц; частотний діапазон: 20 Гц-20 кГц; гейн: від 0 до +40 дБ; макс SPL: 120 дБ(THD: 0,5% 1 кГц); роз'їм "джек" для навушників: 3,5 мм; підсилювач навушників : 32 Ом

Мобільний мікрофон Raspberry від Blue Microphones-для PC, Mac, iPhone і iPad

Raspberry від компанії Blue Microphones-це повноцінний мобільний конденсаторний мікрофон для вокалу і інструментів. Він забезпечує 24-бітову студійну якість звуку для PC, Mac, iPhone або iPad. Нова запатентована компанією технологія Internal Acoustic Diffuser(IAD) гарантує якість звуку, який можна почути в студіях і концертних залах. При цьому уся увага фокусується на вокалі або інструментах, а шум приміщення зводиться до мінімуму. Портативна вокальна студія поміститься у вас в долонях і завжди дасть професійний результат, де б ви не знаходилися.

Унікальні можливості Raspberry

Мікрофон Raspberry спроектований спеціально для того, щоб допомогти вам у будь-який момент добитися досконалого звуку, де ви не знаходилися. Вбудована стійка і схема роботи plug-and-play дозволяє миттєво приступити до творчості. 24-бітове аудіо-гарантія створення професійних проектів. Підключіть навушники прямо до Raspberry і в режимі реального часу, без затримки мониторьте свій запис. Компактний чохол, що продається в комплекті, з м'якої замші згодиться для зручного транспортування мікрофону між сеансами запису. Куди б ви не відправилися, чудовий звук вже з вами!

Мобільна студія Blue

Капсуль конденсаторного мікрофону Raspberry-молодший брат висококласних студійних мікрофонів. А це означає, що:

- ви отримуєте оптимальний для вас звук, де б ви не розмістили мікрофон-близько або на відстані стільниці;

- запатентована технологія запобігає перевантаженню і забезпечує прозорість звучання студійного мікрофону з великою діафрагмою в малому, портативному форматі.

Фокус-на звук!

Нова технологія Raspberry-Internal Acoustic Diffuser(IAD)-плід любові до високої якості звуку, яке характерне для студій і концертних залів. Вона дозволяє сфокусувати усю увагу на голосі або інструменті, у той час звук приміщення мінімізується. Портативна вокальна студія Raspberry забезпечить професійний результат, де б ви не були!

Захистіть свій запис

Запис на ходу-це різні налаштування для різних локацій. Для мінімізації фонового шуму і вібрації столу створена спеціальна стійка, що забезпечує ізоляцію і нейтралізацію зайвих вібрацій. Таким чином мінімізується контакт з робочим столом, і мікрофон ізолюється від вібрацій і шуму, які можуть зіпсувати запис.

Вибирайте зручний для вас варіант

Не важливо, якою технікою ви користуєтеся,-Raspberry врахував все. Отже, підключитеся до свого улюбленого пристрою-PC, Mac, iPhone і iPad-і працюйте за принципом plug-and-play. Скористайтеся при цьому включеними в комплект кабелями USB або Lightning. І ?-дюймовое різьбове кріплення дозволяє підключати Raspberry до самих різних камер і штативів, що ідеально підходить для запису аудіо для YouTube.

І нарешті, у вас є можливість працювати з популярними застосуваннями для аудіо- і відеозаписи.

Функції:

Запатентований компанією Blue капсуль преміум-класу

Технологія Internal Acoustic Diffuser(IAD) дозволяє сфокусуватися на голосі

Дозвіл 24 біта/48 кГц

Контроль гучності в навушниках

Роз'їм "джек" для навушників-для моніторингу без затримки

Контроль гучності мікрофону і Mute

Знімна, розбірна стійка

Технічні характеристики:

Вимоги до живлення: живлення через коннектори USB або Lightning

Тип датчика : електретний конденсатор, 14 мм

Діаграма спрямованості : кардіоїдний

Бітова глибина: 16 біт/24 біта

Частота дискретизації : 44,1/48 кГц

Частотний діапазон: 20 Гц-20 кГц

Регульований гейн: від 0 до +40 дБ

Максимальний SPL: 120 дБ

Різьбове кріплення: діаметр ? дюйма, 20 одиниць на дюйм

Адаптер мікрофонної стійки : 5/8-27

Роз'їм "джек" для навушників: 3,5 мм

Імпеданс підсилювача навушників : 32 Ом

Розміри і вага(мікрофон) : вага: 167,1 г; довжина: 39,5 мм; ширина: 50,5 мм; висота: 123 мм

Розміри і вага(мікрофон з розбірною стійкою) : вага: 272,3 г; довжина: 46,75 мм; ширина: 58,5 мм; висота: 147,5 мм

Сумісність з iOS: iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPad Pro(9,7-дюймовий), iPad Pro(12,9-дюймовий), iPad mini 4, iPad Air 2, iPad mini 3, iPad Air, iPad mini 2, iPad mini, iPad(4 покоління), iPod touch(6 поколінь), iPod touch(5 поколінь).

Системні вимоги:

MAC®

Mac OSX

USB 2.0

64MB RAM

WINDOWS®

Windows 7, 8 або 10

USB 2.0

64MB RAM

Для найкращої якості відтворення підключите Raspberry безпосередньо до вашого комп'ютера через USB- порт. Уникайте використання USB- концентратора.

Тип
для ПК, смартфону, фото- відео камер
Кількість мікрофонів
1
Raspberry

Blue Microphones - американська компанія, що займається виробництвом мікрофонів, які не лише виглядають вдохновляюще, але і звучать так, як ніщо інше на планеті.

Blue Microphones на 100% віддані тому, щоб створити кращі в мікрофони у світі для тих, хто є пристрасним преверженцем высокго якості звуку, це є надбанням компанії і завжди буде в основному фокусі нашої діяльності. Від бескомпромисного і революційного мікрофону Bottle до USB- мікрофону Yeti Pro, кожен продукт компанії Blue має великий потенціал і неповторний дизайн. Ми рекомендуємо вам ознайомитися з усіма мікрофонами Blue, щоб підібрати для себе ідеальний характер звучання, згідно з вашими перевагами.