Blue Microphones Raspberry Studio
Blue Microphones Raspberry Studio
Blue Microphones Raspberry Studio
Blue Microphones Raspberry Studio
Blue Microphones Raspberry Studio
Blue Microphones Raspberry Studio
Blue Microphones Raspberry Studio
Blue Microphones Raspberry Studio
Blue Microphones Raspberry Studio
Blue Microphones Raspberry Studio

USB(PC, Mac, iPod) мікрофон Blue Microphones Raspberry Studio

21173

Розпродано
8 064 грн

Raspberry Studio-мобільний конденсаторний мікрофон в комплекті із записуючими програмами від PreSonus і просунутими студійними ефектами для вокалу від iZotope. Він забезпечує 24-бітову студійну якість звуку для ПК, Mac, iPhone або iPad. Технологія Internal Acoustic Diffuser(IAD) гарантує якість звуку, який можна почути в студіях і концертних залах. Тих. Х-ки: живлення через коннектори USB або Lightning; тип датчика : електретний конденсатор, 14 мм; спрямованість: кардіоїда(однонапрямлений); бітова глибина: 16 біт/24 біта; частота дискретизації : 44,1/48 кГц; частотний діапазон: 20 Гц-20 кГц; гейн: від 0 до +40 дБ; макс SPL: 120 дБ(THD: 0,5% 1 кГц); роз'їм "джек" для навушників: 3,5 мм; підсилювач навушників : 32 Ом

Raspberry Studio-преміум-система для запису вокалу, сумісна з USB і IOS

Студія звукозапису, який завжди з вами!

Raspberry studio-це унікальна мобільна система для запису вокалу і інструментів від компанії Blue Microphones. Мікрофон Raspberry забезпечує драматичний звук студійної якості прямо з вашого ноутбука або мобільного пристрою. З ексклюзивним програмним забезпеченням від PreSonus, вдосконаленого програмного забезпечення для мастерингу від iZotope і колекцією швидких стартових функцій Raspberry Studio дозволяє з легкістю створювати професійні записи на ходу.

Відмінний звук, де б ви не були!

Мікрофон Raspberry спроектований спеціально для того, щоб забезпечувати для вас максимально якісний звук. Вбудована стійка і принцип роботи ''plug and play'' допомагає почати працювати миттєво. Прозоре аудіо(24 біта) дозволяє записувати і відтворювати професійні проекти.

Завдяки тому, що поставляється в комплекті м'якому чохлу і компактності системи, його легко і зручно носити з собою між сетами запису.

Сфокусуйтеся на звуці

Новий запатентований дизайн Internal Acoustic Diffuser(IAD)-плід натхнення рішеннями, які використовуються в студіях і концертних залах. Нейтралізуючи шум і відображення звуку, які потрапляють в мікрофон, IAD дозволяє зосередитися на вокалі або інструментах, мінімізуючи звуки кімнати. Так ви отримуєте професійну студійну якість, не залежно від місцезнаходження.

Кастом-налаштування для музики, голосу, підкаста і youtube

Шукаєте кращий набір функцій для запису вокалу і інструментів? Ви його вже знайшли. Завдяки створеним на замовлення функціям для голосу, інструментів і підкаста ви зможете уразити усіх готовими до релизу записами. Автоматичне налаштування трека і обробка звуку забезпечують багате звучання вокалу і інструментів. Raspberry Studio робить процес створення професійних проектів швидше і захоплююче, ніж коли або раніше.

Студійне програмне забезпечення Studio One Artist

Вам не треба бути віhouseим продюсером, щоб створювати готові до релизу записи. Система Raspberry Studio включає програмне забезпечення для редагування запису від Blue Microphones-PreSonus Studio One Artist, яке дає вам професійні інструменти і інтуїтивний принцип роботи, щоб швидко почати запис, просто натиснувши однойменну кнопку. Записуйте безліч треків з вокалом і інструментами і створюйте повноцінні пісні. Записуйте свій голос для підкаста, голосових проектів або аудіо, призначеного для youtube- роликів. Легко редагуйте свої треки на екрані, поєднуйте декілька для створення найкращого вокального перформенсу. Завдяки аудіопроцесору з характеристиками 32 біта і чудовою якістю звуку ви можете створювати професійні записи з дивовижною швидкістю.

Мастеринг треків з iZotope Ozone Elements

Професійні пресеты і прості macro controls для формування звуку від iZotope Ozone Elements дозволяють легко створювати повноцінний, багатий кінцевий майстер. Використайте інтуїтивне управління і високоякісні інструменти обробки аудіо для швидкої підготовки ваших треків для радіо і стримов.

Сімейство Blue

Система професійного студійного запису з USB від Blue дає вам інструменти, необхідні для того, щоб швидко записати готові для релиза треки. Студійна якість аудіо, програмне забезпечення для запису PreSonus, студійні ефекти iZotope і кастом-функции дозволяють створювати хорошу музику швидше і захоплююче, ніж коли-небудь раніше.

Технічні характеристики:

- Мобільний мікрофон для запису голосу і вокалу з USB і мобільними облаштуваннями iOS

- Запатентований компанією Blue капсуль з чіткістю великої діафрагми в портативному форматі

- Internal Acoustic Diffuser(IAD) дозволяє сфокусуватися на вокалі

- Програмне забезпечення для мультитрекового запису PreSonus Studio One Artist

- Програмне забезпечення для мастерингу iZotope Ozone Elements

- Створені на замовлення функції швидкого старту для створення музики, підкаста і голосових проектів на ходу

- Дозвіл 24 біта, 48 кГц для ПК, Mac, iPhone і iPad

- Принцип роботи plug and play

Тип
для ПК, смартфону, фото- відео камер
Кількість мікрофонів
1
Raspberry Studio

Blue Microphones - американська компанія, що займається виробництвом мікрофонів, які не лише виглядають вдохновляюще, але і звучать так, як ніщо інше на планеті.

Blue Microphones на 100% віддані тому, щоб створити кращі в мікрофони у світі для тих, хто є пристрасним преверженцем высокго якості звуку, це є надбанням компанії і завжди буде в основному фокусі нашої діяльності. Від бескомпромисного і революційного мікрофону Bottle до USB- мікрофону Yeti Pro, кожен продукт компанії Blue має великий потенціал і неповторний дизайн. Ми рекомендуємо вам ознайомитися з усіма мікрофонами Blue, щоб підібрати для себе ідеальний характер звучання, згідно з вашими перевагами.