Корнет YAMAHA YCR2610S
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.

Корнет YAMAHA YCR2610S

14995

У магазині
50 232 грн
Оновлена модель доступного корнета від Yamaha Корнет Yamaha YCR - 2610SIII пропонує кристальний, ясний і теплий тон з винятковим відгуком і точною інтонацією. Оновлений розтруб з жовтої латуні Поліпшений розтруб в моделі YCR2610, виготовлений з двох частин і виконаний з жовтої латуні... (див. повний опис)

Оновлена модель доступного корнета від Yamaha

Корнет Yamaha YCR -2610SIII пропонує кристальний, ясний і теплий тон з винятковим відгуком і точною інтонацією.

Оновлений розтруб з жовтої латуні

Поліпшений розтруб в моделі YCR2610 виготовлений з двох частин і виконаний з жовтої латуні. Це забезпечило інструменту додаткову надійність і фокусированность звучання.

Оновлені клапани, що збільшують термін служби інструменту і звучання, що покращують якість

Клапани виготовлені з монеля (нікелево-мідний сплав відрізняється корозійною стійкістю, пластичністю і високою межею міцності). Конструкція кнопок також піддалася доопрацюванню, а нижні чашки клапанів обважнювали. Завдяки цьому ми змогли значно збільшити термін служби інструменту і поліпшити якість його звучання.

Оновлені настроювальні крони

Настроювальні крони тепер працюють по тому же методу, як і у інструментів Yamaha вищого класу, забезпечуючи стабільність, вишуканіший відтінок звучання і додаткову надійність.

Основні характеристики:

  • Eb корнет
  • Матеріал корпусу : жовта латунь
  • Матеріал розтруба : жовта латунь
  • Діаметр розтруба : 119.0мм (4-2/3")
  • Діаметр каналу : ML 11.65мм (0.459")
  • Покриття: серебрянный лак
  • Вес: легкий
  • мундштук: CR - 7D4d
  • Кейс в комплекті



Виробництво   Китай
Гарантія   12 місяців + 12 місяців безкоштовного сервісного обслуговування
YCR2610S

Історія корпорації Yamaha налічує більше 100 років. З тієї миті як молодий підприємець Торакусу Ямаха уперше виготовив високоякісний очеретяний орган. Незабаром компанія, яку він заснував, не лише випустила перше піаніно в Японії, але і здобула широку популярність за кордоном: в 1904 році піаніно і орган компанії Yamaha отримали Гран-прі на міжнародній виставці в Сент Луісі.

Після такого блискучого початку компанія продовжила свій рух на шляху до популярності і стала одним з самих кращих виробників музичних інструментів у світі. У міру свого зростання і розвитку компанія використала унікальний накопичений досвід майстерності і останні технологічні досягнення для розширення асортименту продукції і послуг.

Сьогодні компанія є визнаним лідером в різних областях, починаючи з виробництва музичних інструментів і аудіо-відео продукції і закінчуючи інформаційними технологіями, медіа-послугами, виробництвом предметів обстановки для будинку, автозапчастин, металів, а також розвитком системи музичної освіти і курортного бізнесу.

Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.