Медіатор EVERLY STAR PICK 12 - PACK 1.0
Медіатор EVERLY STAR PICK 12 - PACK 1.0
Медіатор EVERLY STAR PICK 12 - PACK 1.0
Медіатор EVERLY STAR PICK 12 - PACK 1.0

Медіатор EVERLY STAR PICK 12-PACK 1.0

12258

На складі
219 грн
Набір медіаторів Star Pick Медіатори Everly Star Pick виконані в стандартних формі і розмірі, але мають одну помітну відмінність від медіаторів інших виробників - спеціальний проріз у формі зірки. Ця нехитра модифікація дозволяє надійно зафіксувати медіатор в руці під час виконання... (див. повний опис)

Цей товар не можна придбати в кількості 1 шт. Мінімальне замовлення товару від цього постачальника становить 1000 грн

Набір медіаторів Star Pick

Медіатори Everly Star Pick виконані в стандартних формі і розмірі, але мають одну помітну відмінність від медіаторів інших виробників-спеціальний проріз у формі зірки. Ця нехитра модифікація дозволяє надійно зафіксувати медіатор в руці під час виконання. Забудьте про медіатори, що випали з пальців!

  • Товщина: 1.0 мм
  • 12шт. у наборі

Виробництво США
Види медіаторів
Традиційні
STAR PICK 12-PACK 1.0

Торгова марка Everly Music належить американській компанії Everly, що заснованій Філом Эверли і знаходиться в Голлівуді, Каліфорнія. Компанія представляє на ринку різні товари для гітаристів, такі як струни, вироблювані з використанням новітніх технологій і устаткування, кейси для гітар, тюнери, ремені і інші аксесуари, що популярні серед музикантів і добре зарекомендували себе на студіях і концертах.

Клієнти, які придбали цей товар, також придбали: