Медіатор DUNLOP PH112P.73 HETFIELD'S BLACK FANG PLAYER'S PACK 0.73
Медіатор DUNLOP PH112P.73 HETFIELD'S BLACK FANG PLAYER'S PACK 0.73
Медіатор DUNLOP PH112P.73 HETFIELD'S BLACK FANG PLAYER'S PACK 0.73
Медіатор DUNLOP PH112P.73 HETFIELD'S BLACK FANG PLAYER'S PACK 0.73

Медіатор DUNLOP PH112P.73 HETFIELD'S BLACK FANG PLAYER'S PACK 0.73

12266

Уточнюйте
415 грн
Віддаючи перевагу медіаторам з яскравим тоном і гострою атакою, Хетфилд замовив у Dunlop спеціальну модифікацію що називається під себе. Цю людину особливо представляти не треба. Від треш класики "Master of Puppets" до сучасних творінь Metallica, таких як "Cyanide", заслужений майстер змінного... (див. повний опис)

Цей товар не можна придбати в кількості 1 шт. Мінімальне замовлення товару від цього постачальника становить 1000 грн

Віддаючи перевагу медіаторам з яскравим тоном і гострою атакою, Хетфилд замовив у Dunlop спеціальну модифікацію що називається під себе.

Цю людину особливо представляти не треба. Від треш класики "Master of Puppets" до сучасних творінь Metallica, таких як "Cyanide", заслужений майстер змінного штриха, народний артист усієї Америк, Европ і Азий і скромний лауреат пачки нагород Гремми, тека Джеймс Хетфилд може сміливо вважатися батьком багатьох гітаристів і тих, хто зараховує себе до останніх, за приклаhouse того, що висікає швидкісні металеві риффы Джеймса, що узяв в руки гітару і що пустився у все тяжкі роки, треши і метали.

 

Скільки молодих і незміцнілих умів було завойовано невитіюватими "Blackened", "Battery", "Fight Fire With Fire" і іншими лихими ламаними композиціями незабутньої Metallica. Деякі ж композиції, такі як "Enter Sandman" і "Nothing Else Matters" назавжди і великим шрифтом Arial Bold удруковані в історію і красуються чутли не в кожному музичному магазині поряд з написами "Категорично забороняється виконувати в магазині"! Заслужити таку повагу дозволено дуже не багатьом.

 

Віддаючи перевагу медіаторам з яскравим тоном і гострою атакою, Хетфилд замовив у Dunlop спеціальну модифікацію що називається під себе. За основу був узятий класичний дизайн, виготовлений з жорсткого і міцного матеріалу Ultex, що забезпечує чіткий тон і гостру атаку.  Окрім цього у замовленої моделі з'явився гострий наконечник, що контурує, для швидкості і чіткості-ідеальна знахідка для тих, хто хоче добится ясного, швидкого і чіткого звучання. "Він швидкий, яскравий і міцний завдяки гострому наконечнику і структурі матеріалу,"   резюмує Джеймс. " Цей медіатор -  якраз те, що треба-просто отрута".

 

  • Набір медіаторів Hetfield's Black Fang 0.73мм
  • 6 шт в упаковці

Виробництво США
Види медіаторів
Традиційні
PH112P.73 HETFIELD'S BLACK FANG

Американська компанія Jim Dunlop є одним з провідних виробників гітарної електроніки. Незліченна кількість музикантів по всьому світу використовує "квакуші" CryBaby і педалі ефектів серії MXR. Ви зустрінете їх скрізь: у початкуючих музикантів і зірок світового рівня. Їх голос - це голос рок музики, який чутно на мільйонах мультиплатинових записів по всьому світу!

Крім того, Jim Dunlop робить високоякісні струни, слайдери, каподастры, широкий спектр ременів, медіаторів, ладів, а також засобів по відходу за інструментами.

Клієнти, які придбали цей товар, також придбали: