Медіатор DUNLOP 518PJPBK JOHN PETRUCCI PRIMETONE JAZZ III

Медіатор DUNLOP 518PJPBK JOHN PETRUCCI PRIMETONE JAZZ III

12275

У магазині
415 грн
Створений для справжньої легенди прогрессив рок-метала по його, специфікаціям John Petrucci Primetone Jazz III Pick скрупульозно скопійований з розіграного медіатора Джона Петруччи   Медіатори Primetone Sculpted Plectra дозволять вам максимально розкрити натуральне звучання вашого інструменту і... (див. повний опис)

Цей товар не можна придбати в кількості 1 шт. Мінімальне замовлення товару від цього постачальника становить 1000 грн

Створений для справжньої легенди прогрессив рок-метала по його специфікаціях

John Petrucci Primetone Jazz III Pick скрупульозно скопійований з розіграного медіатора Джона Петруччи

 

Медіатори Primetone Sculpted Plectra дозволять вам максимально розкрити натуральне звучання вашого інструменту і забезпечують прекрасну читаність кожної ноти. Рельєфний візерунок і відшліфовані вручну грані роблять ці медіатори прекрасним вибором як для швидкісних артикульованих пасажів, так і для гри акордами.

 

Виготовлені із запатентованого матеріалу Ultex®, вони відрізняються неймовірною міцністю, малою вагою і збільшеним динамічним діапазоном, а популярний дизайн форми і наконечника Jazz III додає швидкості, розбірливості і чіткості до будь-якого стилю виконання.

 

  • Набір медіаторів John Petrucci Primetone Jazz III Pick
  • Товщина: 1,38мм
  • 3 шт в упаковці
  • Колір: чорний

Виробництво США
Види медіаторів
Традиційні
518PJPBK JOHN PETRUCCI PRIMETONE

Американська компанія Jim Dunlop є одним з провідних виробників гітарної електроніки. Незліченна кількість музикантів по всьому світу використовує "квакуші" CryBaby і педалі ефектів серії MXR. Ви зустрінете їх скрізь: у початкуючих музикантів і зірок світового рівня. Їх голос - це голос рок музики, який чутно на мільйонах мультиплатинових записів по всьому світу!

Крім того, Jim Dunlop робить високоякісні струни, слайдери, каподастры, широкий спектр ременів, медіаторів, ладів, а також засобів по відходу за інструментами.

Клієнти, які придбали цей товар, також придбали: