M-Audio KEYSTATION88II
M-Audio KEYSTATION88II
M-Audio KEYSTATION88II
M-Audio KEYSTATION88II
M-Audio KEYSTATION88II
M-Audio KEYSTATION88II

MIDI- клавіатура M-Audio KEYSTATION 88II

22279

Розпродано
7 913 грн
MIDI -клавиатура M - Audio KEYSTATION 88IIKeystation 88 простий і потужний миди контроллер, розроблений для секвенування музики і програвання віртуальних інструментів на Мас і РС. Клавіатура характеризується 88 повнорозмірними чутливими до швидкості натиснення клавішами і серією регуляторів,... (див. повний опис)
MIDI- клавіатура M-Audio KEYSTATION 88II

Keystation 88 простий і потужний миди контроллер, розроблений для секвенування музики і програвання віртуальних інструментів на Мас і РС. Клавіатура характеризується 88 повнорозмірними чутливими до швидкості натиснення клавішами і серією регуляторів, які розширюють діапазон нот, що програються, і удосконалюють Ваш робочий процес. Використайте кнопки октави, колеса тону і модуляції, транспортуйте і направляйте управління для відтворення, виконання і записи з програмного забезпечення без використання миші або пэдов. Крім того, клавіатура має 6,3 мм вхід для сустейн педалі, який дозволяє використати зовнішні педалі, наприклад SP-2, для справжнього фортепіанного сустейна.

Легковагий і міцний контроллер Keystation 88 ідеальний для подорожуючих музикантів, тим кому потрібне музичне програмне забезпечення на живих виступах або продюсерам, які хочуть додати в їх студію інтуїтивний миди контроллер з натуральною чутливістю клавіатури. Для легкого використання і портативної установки, Keystation 88 обладнаний живленням по USB і підтримує USB-MIDI підключення. Плюс iOS підключення з Apple iPad Camera Connection Kit, що дозволяє виконувати і вигадувати за допомогою аудіо додатків на iPad і інших iOS пристроях.

Keystation 88 поставляється з преміум класу віртуальними інструментами від SONiVOX, SONiVOX Eighty-Eight Ensemble-світового класу фортепіанні інструменти, які достовірно узяті від CD,-327 Steinway фортепіано і ретельно записані і уміло сэмплированы. Крім того, в Keystation 88 включено найпопулярніше у всьому світі програмне забезпечення Ableton Live Lite. Потужні інструменти цієї програми дозволяють музикантам спонтанно вигадувати, записувати, ремиксовать, імпровізувати і редагувати музичні ідеї в поточному аудіо/миди оточенні. Ви зможете відкривати для себе нові звукові можливості в реальному часі і незалежно від місця, на сцені або в студії. А коли робота закінчена, і Ви повністю задоволені собою Ableton Live Lite збереже Ваш черговий шедевр або виведе в мікс.

Технічні характеристики

- 88 повнорозмірних чутливих до швидкості натиснення клавіш з натуральною чутливістю фортепіано

- USB MIDI вхід/вихід для програвання віртуальних інструментів, контролю програмного забезпечення

- Кнопки транспонування і напряму дозволяють працювати з DAW з клавіатури

- Колеса тону і модуляції плюс регулювання октави для виразного виконання

- Легковагий дизайн для легкої установки і мобільності

- iOS сумісна, використовуючи Apple iPad Camera Connection Kit

- Включені SONiVOX Eighty-Eight Ensemble і Ableton Live Lite

- Живлення: по USB або блоку живлення 9V DC 200mA

Кількість клавіш
88(7 октав)
Клавіатура
Динамічна
KEYSTATION88II

M - Audio (раніше - Midiman) - комерційний підрозділ компанії InMusic, до липня 2012 року що належало компанії Avid Technology. Займається розробкою і імпортом великої кількості різних аудіо-продуктів, включаючи інтерфейси цифрових звукових робочих станцій, музичні клавіатури, MIDI- контроллери, цифрові піаніно, конденсаторні мікрофони, студійні монітори, а також програмне забезпечення і контроллери для діджеїв. У компанії є незалежні офіси в США, Канаді, Великобританії, Німеччині, Франції і Японії. Основне виробництво знаходиться в Китаї.