Arturia KeyLab 25
Arturia KeyLab 25
Arturia KeyLab 25
Arturia KeyLab 25
Arturia KeyLab 25
Arturia KeyLab 25
Arturia KeyLab 25
Arturia KeyLab 25

Миди-клавіатура ARTURIA KeyLab 25

29374

Розпродано
8 845 грн
Миди-клавіатура, 25 напівзважених клавіш з чутливістю до швидкості натиснення і послекасанием. Управління: 2 энкодера, що натискаються, 11 энкодеров, 9 слайдерів, зміна висоти тону(Pitch Bend) і коліщатко модуляції(Mod Wheel), 6 транспортних перемикачів, 15 кнопок управління, кнопка підвищення / пониження октави.

Компактний гібридний синтезатор

Цей інструмент досить компактний, щоб бути під рукою всюди, проте це ніяк не відбивається на його можливостях по створенню і контролю звуку. KeyLab 25 має ту ж міцну конструкцію з металу і дерева, що і інші продукти серії KeyLab(контролери на 49, 61, 88 клавіш). Лаконічна зовнішність, відчуття міцності,, і безліч елементів управління роблять цей девайс ідеальним компаньйоном для гастролей або студійної роботи.

Keylab 25 має дуже скромні розміри, але може похвастати солідним оснащенням.

Ця клавіатура розроблена так, щоб надати користувачеві усі необхідні можливості для професійної роботи із звуком, в компактному форматі. У комплект постачання входить спеціалізоване програмне забезпечення Analog Lab, яке містить тисячі висококласних звуків з бібліотеки Arturia V,-Collection. Фізичний контролер повністю інтегрований в ПО, що робить його однозначно кращим серед подібних пристроїв.

Універсальність і зручність Keylab

Keylab 25 є ідеальним інструментом для музикантів, які лише знайомляться з продуктами Arturia. Міцна і легка клавіатура робить контроллер незамінним для подорожей, зберігаючи при цьому стильну зовнішність з елементами з металу і дерева. Вона може бути використана з будь-яким стороннім програмним або апаратним забезпеченням, завдяки додатку MIDI Control Center.

Думка артистів про KeyLab 25

Один тільки вид KeyLab 25 повертає тебе в 70-і, в яких рулювали аналогові синтезатори! Трохи освоївшись із звуками і управлінням, ви вже готові створювати власні хіти!
- Dave Isaac

Разом KeyLab 25 і Analog Lab є ідеальним рішенням як для виступу на сцені, так і для роботи в студії. У будь-якому турне вони завжди зі мною!
- Idir Derdiche

Відгуки преси

Контролер KeyLab 25 просто шикарний, і нікому не переконати мене в цьому! Якщо вам потрібна витривала, приємна у використанні клавіатура і велика бібліотека "смачних" аналогових звуків-це саме те, що ви шукаєте!
Audio Technology Magazine

KeyLab 25 і Analog Lab привносять професійні можливості управління синтезом в звичне середовище споживчих MIDI клавіатур.
Computer Music

Якщо вам потрібний зручний і приємний за відчуттями клавішний контролер, який має в комплекті потужне ПО з великим банком відмінних звуків, то варто зупинити вибір саме на серії KeyLab від Arturia.
Junodownload.com

KeyLab не дає засумніватися в тому, що Arturia знають як робити дійсно прекрасні MIDI контролери.
Muzyk FCM

Вичерпна колекція звуків


Програма Analog Lab містить 5000 звуків, в яких повністю реалізована інноваційна технологія ТАЕ, яка дозволяє отримати автентичний звук аналогових синтезаторів, не примушуючи користувача поглиблюватися в тонкості генерування звуку. Движки програмних версій восьми легендарних аналогових синтезаторів і Wurlitzer піано створені інтернаціональною командою висококласних фахівців. Keylab 25 поєднує портативний MIDI контролер класу high-end, і збори кращих на сьогодні звуків клавішних інструментів.

Що ховається за зовнішністю KeyLab


Компактна і легка 25-клавішна клавіатура ідеально впишеться в переповнений різним устаткуванням професійний сет. Напівзважені клавіші чутливі до швидкості натиснення і функція послекасания дають те-ж відчуття при грі, що і великі повнорозмірні клавіатури. Функціональність доповнюють 10 обертаються контролерів, що призначаються, 9 фейдеров, 10 кнопок, що призначаються, і безліч комутаційних роз'ємів на задній панелі(USB, MIDI out, сустейн і так далі).

Ця висококласна клавіатура ідеально поєднується з потужним ПО Analog Lab і дозволяє реалізувати принцип plug and play, оскільки усі елементи управління вже заздалегідь призначені і налагоджені. Робота з Analog Lab за допомогою контролера Arturia нічим не відрізняється від роботи з аналоговим синтезатором: усі налаштування доступні з MIDI клавіатури без допомоги миші.


Keylab 25 відкриває користувачеві новий рівень доступу до елементів синтезу звуку, які можна вибрати і персоналізувати з величезної бібліотеки пресетов створених ентузіастами по всьому світу. Новий мультиінструментальний режим дозволяє одночасно використати декілька звуків, кожен зі своїми ефектами і шарами, у тому числі в режимі акордів.

Звичайно-ж, Keylab 25 не обмежена роботою лише з Analog Lab. Ця клавіатура легко може використовуватися як контролер з будь-якими іншими програмними продуктами, і може бути налагоджена під індивідуальні переваги користувача за допомогою спеціальної програми MIDI Control Center.

USB MIDI контроллер професійного рівня

1. MIDI вхід / вихід
Підключайте ваше улюблене MIDI устаткування за допомогою MIDI- портів вхід і вихід.
2. Входи для приладів управління
Вхідні роз'єми для підключення педалей експресії, сустейна і духового контроллера.
3. USB 2.0
USB MIDI сумісність для безпосереднього підключення до комп'ютера або пристрою на IOS(потрібно багатофункціональний адаптер).
4. Опциональный роз'їм живлення
Вхід для опционального живлення дозволяє використати прилад в якості автономного контроллера.

5. Колеса питч-шифтинга і модуляції
Ергономічні колеса питч-шифтинг і модуляції.
6. Рідкокристалічний дисплей для легкого редагування
Рідкокристалічний дисплей дозволяє з легкістю управляти параметрами і редагувати пресеты за допомогою Analog Lab.
7. Два банки по десять энкодеров
Два банки по 10 энкодеров, що призначаються, для використання з вашими улюбленими плагінами або DAW.
8. Два набори по дев'ять фейдеров
Два набори по 9 фейдеров забезпечують безліч варіантів управління. Реверсный режим роботи-для використання з плагінами органів.

9. Кнопки октавного транспонування
Кнопки октавного транспонування дозволяють зміщувати діапазон клавіатури вгору і вниз.
10. Безпосереднє управління Analog Lab
Тісна інтеграція з програмним забезпеченням Arturia Analog Lab створює відчуття хардварного синтезатора, але з можливостями софтового.
11. Кнопки, що призначаються
10 кнопок, що призначаються, для швидкого виклику потрібних звуків Analog Lab і простого управління драйверами DAW.
12. Транспортні контроллери
Транспортні контроллери перенаправляють повідомлення MIDI Machine Control, що управляють, для здійснення ручного управління DAW.


MIDI Control Center

Додаток MIDI Control Center дозволяє отримати швидкий і зручний доступ до редагування параметрів пресетов. Завдяки простому у використанні графічному інтерфейсу, що повністю повторює панель управління фізичного контролера, можна легко призначити елементи управління клавіатури Keylab до безлічі функцій плагінів і цифрових аудіоредакторів, якими оперує користувач.

Додаток Analog Lab

Analog Lab-це надзвичайно потужне застосування, яке містить більше 5000 звуків класичних аналогових синтезаторів від Arturia, доступних в одне натиснення.

Analog Lab робить редагування пресетов простим і швидким, але на цьому можливості не обмежуються. Власники оригінальних програмних синтезаторів серії V або V Collection можуть редагувати в них пресеты Analog Lab, зберігати їх, а також імпортувати у бібліотеку.

Новий мультиінструментальний режим дозволяє створювати неймовірні поєднання звуків, доповнюючи їх 17 високоякісними ефектами. Analog Lab піднімає стандарти звучання і невимушеність творчого процесу на новий рівень.

Що ви можете знайти в Analog Lab?

Режим редагування звуку

Цей режим згодиться коли необхідно швидко знайти необхідне звучання. Декілька простих фільтрів допоможуть звузити діапазон пошуків або знайти спеціальні пресеты для будь-яких завдань. Вдосконалений браузер дає можливість організувати пресеты на ваш розсуд, відсортувати їх за різними ознаками і вибрати найбільш вподобані.

Мультиінструментальний режим

Надає користувачеві можливість одночасно використати характерні тембри CS-80 і Jupiter 8 або, приміром, грати із звуком синтезатора Mini V в нижньому діапазоні і электропиано Wurlitzer у верхньому. Досить лише перетягнути мишею вибрані пресеты в спеціальну область екрану(слот). Кожен звук може бути ще більше персоніфікований додаванням одного або декількох ефектів.

Закладки

Кнопка закладок дозволяє отримати миттєвий доступ до відмічених як кохані звукам. Треба лише перетягнути мишею вподобаний звук або їх поєднання на відповідну кнопку і потім у будь-який момент вони будуть доступні одним кликом.

Режим живого виконання

Окремі звуки і їх мультиінструментальні сплиты і поєднання можуть бути швидко викликані безпосередньо з вашого клавішного контролера Arturia.

Візуальний режим студії

У режимі візуальної студії з'являється можливість побачити і уважно вивчити оригінальні аналогові синтезатори, звуки яких містяться у бібліотеці Analog Lab.

Інтеграція програмного забезпечення

Analog Lab є віртуальним інструментом. Це означає, що звук генерується процесором усередині комп'ютера. Analog Lab може використовуватися як самостійно, так і в якості плагіну при роботі з популярними аудіоредакторами, програмними секвенсорами і робочими станціями, такими як: Steinberg Cubase, Digidesign Pro Tools, Ableton Live, Apple Logic Audio, MOTU Digital Performer, Cakewalk Sonar та ін.

Інтеграція фізичного контролера

Користувач може самостійно настроювати маршрутизацію MIDI щоб контролювати будь-які параметри зі своєї клавіатури або контролера. Як і при використанні клавіатур Arturia, інтерфейс буде в режимі реального часу відображати зміну положення усіх регуляторів і фейдеров.


Звуки на основі технології TAE®

Все пресеты Analog Lab створені на основі технології TAE® яка використовується в Arturia Classic Synths-цифрових версіях легендарних аналогових інструментів : Mini V, Modular V, CS-80 V, ARP2600 V, Jupiter-8V, Prophet 5, Prophet VS, Oberheim SEM V і Wurlitzer V.

Системні вимоги

- Windows: Win 7+ PC: 4 GB RAM; 2 GHz CPU.
2GB вільного дискового пространстваe
- iMac: 10.8+: 4 GB RAM; 2 GHz CPU.
2GB вільного дискового простору

Доступні конфігурації

ПО Analog Lab може працювати як самостійна програма, або у поєднанні з іншими застосуваннями, що підтримують технології VST 2.4(32-бит або 64-бит), VST 3(32-бит або 64-бит), AAX(32 біт з PT 10.3.8, 64 біт з PT 11), Audio Unit(32-бит або 64-бит).

Захист

Усе програмне забезпечення надійно захищене за допомогою Arturia Software Center.

Нагороди

У 2013 на головній Європейській виставці музичного устаткування MusikMesse, лінійка Arturia KeyLab отримала престижну нагороду MusikMesse Аward як кращий продукт в категорії MIDI- контролерів.

Основні характеристики

Поставляється в комплекті з програмою Analog Lab, що містить 5000 пресетов. Елементи управління : 2 що обертаються, що натискаються, контролера, 6 кнопок транспорту, колесо модуляції, колесо висоти тону, два набори по 10 регуляторів, що обертаються, 9 слайдерів, ручку гучності, і 10 кнопок, що призначаються.
Усі пресеты ретельно відібрані з бібліотеки Arturia Classic Synths(mini V, Modular V, CS-80V, ARP 2600 V, Prophet V, Prophet VS, SEM V, Jupiter-8V), а також Wurlitzer V-цифрового перевидання класичного электропиано 200A. Усі звуки мають неперевершену якість, завдяки використанню технології ТАЕ. Роз'єми: MIDI in, MIDI out, USB, педаль сустейна, педаль експресії, Aux футсвич, вхід для контролера дихання.
Просте і швидке сортування пресетов за типом інструменту, тембром(Bass, Pads, Leads.), характером(long, bright, dark .).Міцний і легкий корпус з алюмінію і дерева.
Власникам програмних продуктів серії Arturia Classic Synthesizers доступна можливість поглибленої настоянки і редагування пресетов(Mini V, CS-80 V, і ін.). Можна редагувати звуки використовуючи оригінальні інструменти прямо усередині Analog Lab. LCD дисплей на 32 символи з підсвічуванням.
Бібліотека пресетов розділена на більш ніж 200 розділів і підрозділів, відсортованих по музичних жанрах, з різними наборами синтезаторів, ефектів, шарів і їх поєднань.Може використовуватися як з Analog Lab так і з будь-яким іншим програмним забезпеченням, що підтримує протокол MIDI.
Можливість редагування звуку в реальному часі, використовуючи органи управління фізичного контролера, пов'язані з параметрами налаштування ПО.Зовнішні розміри: 465 x 298 x 70 мм
Клавіатура: 25 напівзважених клавіш з повноцінним ходом, чутливістю до швидкості натиснення, і функцією послекасания.Маса нетто : 3.9 кг

Кількість клавіш
25(2 октави)
Клавіатура
Динамічна
KeyLab 25
Французька компанія Arturia - виробник електронних музичних інструментів, устаткування для DJ- єв і програмного забезпечення, що поєднує популярні аналогові синтезатори і драм-машины. З часу створення в 1999 р. Arturia постійно розширює асортимент продукції, яка заслуговує тільки хороші відгуки в оглядах і рейтингах.