Arturia KeyLab 49+BTWG +MiniV

Миди-клавіатура ARTURIA KeyLab 49+BTWG +MiniV

29377

Розпродано
15 443 грн
Комплект 3 в 1! MIDI- клавіатура/синтезатор ARTURIA KeyLab 49, цифрова студія звукозапису Bitwig Studio і унікальне ПО Arturia Mini V. Основні розробники Bitwig Studio раніше працювали над таким відомим продуктом, як Ableton Live. Програмне забезпечення, створене на основі синтезаторів, які в останні 40 років знаходилися в центрі музичної індустрії.

Комплект 3 в 1! MIDI- клавіатура/синтезатор ARTURIA KeyLab 49, цифрова студія звукозапису Bitwig Studio і унікальне ПО Arturia Mini V.

Bitwig Studio

Основні розробники Bitwig Studio раніше працювали над таким віhouseим продуктом, як Ableton Live. Програмне забезпечення, створене на основі синтезаторів, які в останні 40 років знаходилися в центрі музичної індустрії. Хоча розробники цих версій і зbankли основні характеристики справжніх "залізних" синтезаторів, було внесено багато додаткових можливостей.

Основний гібридний синтезатор

KeyLab 49 міцна і надійно зібрана, це саме те, що треба в дорозі і в студії. З 49 клавішами, 16 підсвічуючими педами і корпусом з металу і дерева, KeyLab 49 є відмінним вибором.


KeyLab 49 поєднує в собі MIDI клавіатуру професійного рівня з потужним програмним середовищем Arturia Analog Lab. Маючи 49 клавіш, 2 банки по 10 регуляторів, 2 банками по 9 фейдеров, 10 програмованими перемикачами і 16 чутливими динамічними педами, KeyLab 49 ідеальна для студійного і сценічного використання. Прекрасно пристосована для використання з програмним забезпеченням Analog Lab, що додається, має інтегрований призначений для користувача інтерфейс і 6000 звуків продуктів серії V Collection від Arturia. KeyLab 49-це більше, ніж контроллер : це самодостатній інструмент.

Звук під пальцями...

Динамічна 49-клавішна з функцією послекасания клавіатура цього контроллера, була розроблена, щоб забезпечити найвищу зручність і виразність виконання. Доповненням їй служать ціла група кнопок, фейдеров і дуже чутливих педов. У число роз'ємів на задній панелі входять керівники контроллером і аукс для підключення педалей. Це першокласний контроллер, відповідний для будь-якого апаратного або програмного забезпечення, але "основне блюдо"-це його усебічне управління Analog Lab : заздалегідь створені пресеты роблять це комбінацію ідеальним гібридним рішенням для створення звуків "подключил-и-сыграл".

Відгуки в пресі

"Прикиньте, скільки доведеться заплатити за миди-клавиатуру з аналогічними характеристиками, додайте програмне забезпечення, що поставляється в комплекті, і ви оціните усю актуальність Arturia в цій області".
Audiofanzine

"Якщо ви розшукуєте на ринку добре зібраний контроллер і можливість додати у вашу бібліотеку безліч нових звуків, KeyLab безумовно коштує того, щоб звернути на нього найсерйознішу увагу".
Ask Audio Megazine

"Строго кажучи, Keylab 49-це не лише потужний майданчик для роботи із складними MIDI застосуваннями, але і серйозний синтезатор".
Beat Megazine

. і звуки в руках


Analog Lab містить величезну бібліотеку в 6000 розроблених міжнародними зусиллями пресетов, що надихають доступних всього в один клик миші. Витягайте відразу декілька звуків одночасно в мульти режимі і додайте професійну витонченість широким спектром високоякісних ефектів. Завдяки безпрецедентному рівню контролю над синтезом, Analog Lab дозволяє повною мірою оцінити технологію аналогового моделювання TAE® від Arturia.

Музиканти про KeyLab 49

Я заспівався з KeyLab 49 на гастролях. Прилад показав себе абсолютно надійним, шанованим і привабливим контроллером. Налаштування і призначення параметрів елементарні. Усе управління лежить на інтуїтивно зрозумілому і простому рівні, робить його дійсно привабливим.
- Шон Саймон МакВильямс
(Ingrid Michaelson)
Analog Lab забезпечує широкий спектр чисто електронних звуків. Від абстрактних текстур і атмосферних ударів до жирних басів і агресивних лидов.
- Лаурен Гарнье
(DJ/ продюсер)

Під капотом KeyLab


Ця висококласна 49-клавішна клавіатура-контроллер з динамічними клавішами і функцією послекасания створена для максимального комфорту самовираження. Крім того, вона оснащена високоякісними кнопками, фейдерами, перемикачами, що призначаються, і 16 надзвичайно чутливими педами.

Цей контроллер преміум класу ідеально підходять для програмного забезпечення Analog Lab, що додається; заздалегідь призначені регулятори роблять його ідеальним гібридним рішенням для створення музики в режимі "включив і грай". Просто підключіть KeyLab 49 до Analog Lab і мишу можна відкласти убік, насолоджуйтеся творчим процесом, неначе ви маєте справу із звичайним синтезатором.


З KeyLab 49 користувач дістає необмежений доступ до 6000 звуків, змодельованих на основі найбільш популярних класичних синтезаторів і клавішних інструментів усіх часів. Інноваційний мульти режим забезпечує функції об'єднання/розділення шарів і акордний режим. Таким чином, можна створити шар із звуків і грати їх, паралельно накладаючи згори ефекти професійного рівня.

І, як і в усій серії KeyLab, клавіатура і її засоби управління можуть легко використати разом з будь-яким іншим програмним забезпеченням.

USB MIDI контроллер професійного рівня

KeyLab 49-новий 49-клавішний USB MIDI контроллер Arturia професійного рівня. Він повністю пристосований для роботи з програмним забезпеченням Analog Lab, таким чином, відразу, будучи вийнятим з коробки, прилад здатний забезпечити глибокий контроль над звуком. Проте, KeyLab 49-це також і універсальний MIDI контроллер, а, отже, він сумісний і з будь-яким іншим програмним забезпеченням сторонніх виробників. Перепризначення елементів управління виконується дуже просто за допомогою програмного забезпечення MIDI, що додається,-Control Center.

1. MIDI вхід / вихід
Підключайте ваше улюблене MIDI устаткування за допомогою MIDI- портів вхід і вихід.
2. Входи для приладів управління
Вхідні роз'єми для підключення педалей експресії, сустейна і духового контроллера.
3. USB 2.0
USB MIDI сумісність для безпосереднього підключення до комп'ютера або пристрою на IOS(потрібно багатофункціональний адаптер).
4. Опциональный роз'їм живлення
Вхід для опционального живлення дозволяє використати прилад в якості автономного контроллера.




5. Колеса питч-шифтинга і модуляції
Ергономічні колеса питч-шифтинг і модуляції.
6. Рідкокристалічний дисплей для легкого редагування
Рідкокристалічний дисплей дозволяє з легкістю управляти параметрами і редагувати пресеты за допомогою Analog Lab.
7. Два банки по десять энкодеров
Два банки по 10 энкодеров, що призначаються, для використання з вашими улюбленими плагінами або DAW.
8. Два набори по дев'ять фейдеров
Два набори по 9 фейдеров забезпечують безліч варіантів управління. Реверсный режим роботи-для використання з плагінами органів.

9. Кнопки октавного транспонування
Кнопки октавного транспонування дозволяють зміщувати діапазон клавіатури вгору і вниз.
10. Безпосереднє управління Analog Lab
Тісна інтеграція з програмним забезпеченням Arturia Analog Lab створює відчуття хардварного синтезатора, але з можливостями софтового.
11. Кнопки, що призначаються
10 кнопок, що призначаються, для швидкого виклику потрібних звуків Analog Lab і простого управління драйверами DAW.
12. Транспортні контроллери
Транспортні контроллери перенаправляють повіhouseлення MIDI Machine Control, що управляють, для здійснення ручного управління DAW.
13. Чутливі до швидкості і силі натиснення педы з подстветкой
16 ультра чутливих до швидкості і сили натиснення педов з подстветкой.

Програмне забезпечення Arturia MIDI Control Center


Програмне забезпечення Arturia MIDI Control Center дозволяє легко і швидко редагувати параметри контроллера. Маючи інтуїтивно зрозумілий графічний інтерфейс і відображення фізичних елементів контроллера на екрані в масштабі 1:1, воно дозволяє настроювати елементи управління контроллера KeyLab відповідно до параметрів улюблених плагінів і DAW.

Програмне забезпечення Analog Lab

Analog Lab являється надзвичайно потужним софтовым синтезаторним рішенням, що надає доступ до 6000 звуків класичних синтезаторів з числа вінтажних аналогових рекреацій Arturia.

Analog Lab надає можливість дуже швидко і просто здійснювати редагування і кастомізацію ваших пресетов, але на цьому можливості не обмежуються. Власники одного з оригінальних софтовых синтезаторів або V Collection можуть відкрити один з цих звуків в Analog Lab і редагувати їх за допомогою цього програмного забезпечення, а потім-додавати у власну бібліотеку.

Новий мульти режим Arturia дозволяє створювати дивовижні багатошарові звуки, а потім обробляти їх за допомогою 17 високоякісних ефектів. Analog Lab перенесе звуки і сам творчий процес на абсолютно новий рівень.

З чого ж складається Analog Lab?

Режим Sound Mode

Коли вам треба швидко відшукати звуки, режим Sound Mode забезпечує відразу декілька варіантів їх організації і вибору. Фільтри даних допоможуть вам звузити круг пошуку і знайти саме той баса і барабанів, який вам потрібний. Оновлені передустановки браузеру дозволяють підбирати звуки за смаком, вибирати улюблені, організувати їх в стовпці і сортувати по імені, типу, характеру звуку, перевазі, рейтингу і так далі.

Мульти режим

Уявіть собі можливість поєднати багаті педы CS-80 and Jupiter 8 або створити власний мікс з басів Mini V в нижній частині діапазону і пульсації Wurlitzer у верхній. Новий мульти режим дозволяє вам створювати власні шари і накладення : просто перетягніть мишею вибрані звуки у віконце пресетов. Також ви можете створювати мульти пресеты шляхом обробки кожного шару безліччю ефектів. У вашому розпорядженні 17 високоякісних унікальних ефектів, які дозволяють створювати безліч варіантів на основі існуючих звуків.

Кнопка Snapshot

Вкладка Snapshot дозволяє отримати негайний доступ до ваших улюблених звуків. Просто перетягніть ваш коханий Multi або Sound пресет на кнопку Snapshot, тепер цей пресет можна викликати одним натисненням цієї кнопки.

Педы

Вкладка Chords(акорди) в нижній апаратній частині екрану відкривається при натисненні на неї. При цьому з'являються зображення педов, якими оснащений контроллер Arturia. Ви можете натиснути на ці педы, щоб відтворити окремі ноти або акорди, вибрані зі списку стандартних акордів і голосів.

Режим Live

Перетягуйте звуки або мульти пресеты на карту Program Map режиму Live, щоб створити підбірку пресетов. Потім, їх можна швидко викликати за допомогою контроллера Arturia.

Режим Graphic Studio

Режим Graphic Studio дозволяє переглядати зовнішній вигляд синтезаторів і клавішних, звуки яких складають бібліотеку Analog Lab.

Програмна інтеграція

Analog Lab є віртуальним інструментом, а це означає, що його звуки генеруються в комп'ютері. Він може бути використаний в якості автономного застосування або в якості плагіну цифрових робочих середовищ, таких як Steinberg Cubase, Digidesign Pro Tools, Ableton Live, Apple Logic Pro X, MOTU Digital Performer, і Cakewalk Sonar і інших.

Хардварная інтеграція

Що настроюється користувачами MIDI маршрутизація дозволяє контролювати саме ті параметри, якими ви хотіли б управляти з клавіатури. А що ще краще: при використанні клавішного контроллера Arturia, його інтерфейс автоматично змінюватиметься, демонструючи кнопки і слайдери в масштабі 1:1.


Звуки, створені TAE

Все пресеты Analog Lab були ретельно відібрані серед аналогових моделюючих синтезаторів і клавішних Arturia : mini V, modular V, CS-80 V, ARP 2600 V, Jupiter-8V, Prophet-V, Prophet VS, Oberheim SEM V, Wurlitzer-V і Matrix-12 V. Ці створені за допомогою технології TAE звуки забезпечують безпрецедентну якість звуку.

Характеристики платформ

  • Windows: Win 7+ PC: 4ГБ RAM; 2ГГц CPU.
    2ГБ вільного місця на диску
  • Apple: 10.8+: 4ГБ RAM; 2ГГЦ CPU.
    2ГБ вільного місця на диску

Необхідна конфігурація

Робота в автономному режимі, VST 2.4(32-розрядна і 64-розрядна версії), VST 3(32-розрядна і 64-розрядна версії), AAX(32-розрядна з PT 10.3.8, 64-розрядна з PT 11), Audio Unit(32-і 64-розрядна).

Захист

Авторизація програмного забезпечення здійснюється Arturia Software Center.

Основні характеристики

Включає Analog Lab з 6000 звуків синтезаторів.Регулятори: 2 інтерактивних энкодера, 6 транспортних перемикачів, 1 колесо модуляції, 1 колесо висоти тону, два банки по 10 энкодеров, 9 слайдерів, 1 энкодер гучність, 10 перемикачів, що призначаються, і 16 педов з підсвічуванням, чутливих до сили і швидкості торкання.
Усі пресеты ретельно відібрані серед Arturia V Collection(mini V, modular V, CS-80V, ARP 2600 V, Prophet V, Prophet VS, SEM V, Jupiter-8V і Wurlitzer V).Роз'єми: MIDI вхід і вихід, USB, педаль сустейна, педаль експресії, Aux футсвитч і духовий контроллер.
Швидке сортування пресетов з метою пошуку потрібного звуку : по інструменту, за типом(баси, педы, лиды...), за характеристиками(довгі, яскраві, темні...) і так даліВисокоякісний корпус з алюмінію і дерева.
Глибоке редагування пресетов, доступне володарям повних версій синтезаторів Arturia(mini V, CS-80 V і так далі). Редагуйте ваші звуки з використанням оригінальних інструментів Analog Lab. Рідкокристалічний дисплей на 32 цифри.
Більше 200 мульти патчів, впорядкованих по музичних жанрах, кожен з двох різних синтезаторних патчів з ефектами і шарами.Придатний для використання з Analog Lab або будь-ким іншим MIDI програмним забезпеченням.
Просте редагування з повним набором параметрів для налаштування звуків, що безпосередньо відповідають регуляторам KeyLab 49.Розміри: 791 х 298 х 70 мм.
Клавіатура: 49 напівзважених клавіш, чутливих до швидкості натиснення з функцією послекасания.Вес нетто : 6,5кг.
KeyLab 49+BTWG +MiniV
Французька компанія Arturia - виробник електронних музичних інструментів, устаткування для DJ- єв і програмного забезпечення, що поєднує популярні аналогові синтезатори і драм-машины. З часу створення в 1999 р. Arturia постійно розширює асортимент продукції, яка заслуговує тільки хороші відгуки в оглядах і рейтингах.