Arturia KeyLab 61 + BTWG + MiniV (компле
Arturia KeyLab 61 + BTWG + MiniV (компле
Arturia KeyLab 61 + BTWG + MiniV (компле
Arturia KeyLab 61 + BTWG + MiniV (компле
Arturia KeyLab 61 + BTWG + MiniV (компле
Arturia KeyLab 61 + BTWG + MiniV (компле
Arturia KeyLab 61 + BTWG + MiniV (компле
Arturia KeyLab 61 + BTWG + MiniV (компле

Миди-клавіатура ARTURIA KeyLab 61 + BTWG + MiniV(комплект)

29380

Розпродано
19 295 грн
Комплект 3 в 1! MIDI- клавіатура/синтезатор ARTURIA KeyLab 61, цифрова студія звукозапису Bitwig Studio і унікальне ПО Arturia Mini V. Основні розробники Bitwig Studio раніше працювали над таким відомим продуктом, як Ableton Live. Програмне забезпечення, створене на основі синтезаторів, які в останні 40 років знаходилися в центрі музичної індустрії. Хоча розробники цих версій і зберегли основні характеристики справжніх "залізних" синтезаторів, було внесено багато додаткових можливостей.

Комплект 3 в 1! MIDI- клавіатура/синтезатор ARTURIA KeyLab 61, цифрова студія звукозапису Bitwig Studio і унікальне ПО Arturia Mini V.

Bitwig Studio

Основні розробники Bitwig Studio раніше працювали над таким віhouseим продуктом, як Ableton Live. Програмне забезпечення, створене на основі синтезаторів, які в останні 40 років знаходилися в центрі музичної індустрії. Хоча розробники цих версій і зbankли основні характеристики справжніх "залізних" синтезаторів, було внесено багато додаткових можливостей.

Гібридний синтезатор для професіоналів

Лінійка контролерів Keylab Line від французької компанії Arturia поєднує високу якість класичних аналогових синтезаторів минулого і широкі можливості контролю над звуком, властиві сучасним цифровим пристроям. Keylab 61 має усі необхідні якості, щоб стати інструментом must have у будь-якій професійній студії.

Ця MIDI клавіатура з 61 чутливою до швидкості і сили натиснення динамічною клавішею і функцією послекасания, може бути з легкістю інтегрована у будь-який студійний або концертний set-up. Завдяки відмінному софтверу Analog Lab, цей 61-клавішний контролер дозволяє буквально доторкнутися до аналогового звуку кращих синтезаторів, пресеты яких зібрані у величезній бібліотеці Arturia TAE®.

Відгуки артистів

"Ми завжди із задоволенням використали віртуальні синтезатори Arturia. Це краще рішення для комп'ютерної емуляції класичних аналогових синтезаторів. Зараз завдяки KeyLab з'явилася можливість користуватися цими прекрасними звуками вільніше і зручно".
- Tiesto

"Мені відразу сподобалося, як легко Keylab 61 вписалася в мою студію, адже не виникло жодних проблем з сумісністю. Самі клавіші дуже приємні на дотик і в роботі. Дуже круто і вінтажний виглядає дизайн з дерев'яними вставками, як на старих аналогових синтезаторах, а додаток Analog Lab підкуповує зручним інтуїтивним інтерфейсом".
- Jake Wherry


"Я постійно працюю з тими або іншими проектами, і у все використовую клавішні інструменти Arturia. Я обожнюю їх звук і зручний інтерфейс! Це те, що треба, коли щодня пишеш і виконуєш музику".
- Jacob Bunton

Відгуки преси

"Цей контролер є одним з найсерйозніших гравців на ринку, а незрівнянне програмне забезпечення Analog Lab виводить його в лідери серед собі подібних".
- Future Music

Неперевершений контроль над синтезом звуку


Будучи гібридним синтезатором, KeyLab 61 поєднує простоту аналогових синтезаторів і гнучкість рішень, заснованих на програмному забезпеченні. Клавіатура спочатку створювалася для роботи з Analog Lab, що дозволяє вам отримати миттєвий і глибокий контроль над звуком. Ви можете змінювати зрізи фільтрів, резонансну частоту, регулювати дві ADSR(Attack-Decay-Sustain-Release) що огинають і багато що інше. У то-ж час, KeyLab 61 являється універсальним MIDI-контролером, сумісним з будь-яким спеціалізованим устаткуванням і програмним забезпеченням. MIDI- команди можуть бути налагоджені за допомогою вбудованого LCD дисплея або додатка MIDI Control Center, що поставляється в комплекті.

Бібліотека з 6000 кращих аналогових звуків

У комплекті з фізичним контролером поставляється ПО Analog Lab, яке містить 5000 звуків легендарних класичних синтезаторів, назви яких пестять слух фанатів аналогового саунду : MiniMoog, Prophet, CS-80, Jupiter-8, ARP 2600, Prophet V, Moog Modular, Oberheim SEM. Також в арсеналі Analog Lab є пресеты електропіаніно Wurlitzer. Але головним достоїнством цього ПО є те, що найдрібніші нюанси звучання і управління відтворені в точності як на аналогових прототипах, що недоступно в інших подібних продуктах на ринку. Нарешті, Analog Lab дозволяє використати різні поєднання звуків і ефектів в найсміливіших і несподіваніших комбінаціях. Тут є все, що треба, щоб реалізувати будь-які творчі задумки.

Основні характеристики

Поставляється в комплекті з програмою Analog Lab, що містить 5000 пресетов. Елементи управління : 2 що обертаються, що натискаються, контролера, 6 кнопок транспорту, колесо модуляції, колесо висоти тону, два набори по 10 регуляторів, що обертаються, 9 слайдерів, ручку гучності, 10 кнопок, що призначаються, і 16 чутливих пэдов.
Усі пресеты ретельно відібрані з бібліотеки Arturia Classic Synths(mini V, Modular V, CS-80V, ARP 2600 V, Prophet V, Prophet VS, SEM V, Jupiter-8V), а також Wurlitzer V-цифрового перевидання класичного электропиано 200A. Усі звуки мають неперевершену якість, завдяки використанню технології ТАЕ. Роз'єми: MIDI in, MIDI out, USB, педаль сустейна, педаль експресії, Aux футсвич, вхід для контролера дихання.
Просте і швидке сортування пресетов за типом інструменту, тембром(Bass, Pads, Leads.), характером(long, bright, dark .).Міцний і легкий корпус з алюмінію і дерева.
Власникам програмних продуктів серії Arturia Classic Synthesizers доступна можливість поглибленої настоянки і редагування пресетов(Mini V, CS-80 V, і ін.). Можна редагувати звуки використовуючи оригінальні інструменти прямо усередині Analog Lab. LCD дисплей на 32 символи з підсвічуванням.
Бібліотека пресетов розділена на більш ніж 200 розділів і підрозділів, відсортованих по музичних жанрах, з різними наборами синтезаторів, ефектів, шарів і їх поєднань.Може використовуватися як з Analog Lab так і з будь-яким іншим програмним забезпеченням, що підтримує протокол MIDI.
Можливість редагування звуку в реальному часі, використовуючи органи управління фізичного контролера, пов'язані з параметрами налаштування ПО.Зовнішні розміри: 878 x 298 x 70 мм
Клавіатура: 61 напівзважена клавіша з повноцінним хоhouse, чутливістю до швидкості натиснення, і функцією послекасания.Маса нетто : 7.3 кг

Під капотом KeyLab


Ця висококласна 61-клавішна клавіатура-контроллер з динамічними клавішами і функцією послекасания створена для максимального комфорту самовираження. Крім того, вона оснащена високоякісними кнопками, фейдерами, перемикачами, що призначаються, і 16 надзвичайно чутливими педами.

Цей контроллер преміум класу ідеально підходять для програмного забезпечення Analog Lab, що додається; заздалегідь призначені регулятори роблять його ідеальним гібридним рішенням для створення музики в режимі "включив і грай". Просто підключіть KeyLab 61 до Analog Lab і мишу можна відкласти убік, насолоджуйтеся творчим процесом, неначе ви маєте справу із звичайним синтезатором.

З KeyLab 61 користувач дістає необмежений доступ до 6000 звуків, змодельованих на основі найбільш популярних класичних синтезаторів і клавішних інструментів усіх часів. Інноваційний мульти режим забезпечує функції об'єднання/розділення шарів і акордний режим. Таким чином, можна створити шар із звуків і грати їх, паралельно накладаючи згори ефекти професійного рівня.

І, як і в усій серії KeyLab, клавіатура і її засоби управління можуть легко використати разом з будь-яким іншим програмним забезпеченням.

USB MIDI контроллер професійного рівня

KeyLab 61-новий 61-клавішний USB MIDI контроллер Arturia професійного рівня. Він повністю пристосований для роботи з програмним забезпеченням Analog Lab, таким чином, відразу, будучи вийнятим з коробки, прилад здатний забезпечити глибокий контроль над звуком. Проте, KeyLab 61-це також і універсальний MIDI контроллер, а, отже, він сумісний і з будь-яким іншим програмним забезпеченням сторонніх виробників. Перепризначення елементів управління виконується дуже просто за допомогою програмного забезпечення MIDI, що додається,-Control Center.

1. MIDI вхід / вихід
Підключайте ваше улюблене MIDI устаткування за допомогою MIDI- портів вхід і вихід.
2. Входи для приладів управління
Вхідні роз'єми для підключення педалей експресії, сустейна і духового контроллера.
3. USB 2.0
USB MIDI сумісність для безпосереднього підключення до комп'ютера або пристрою на IOS(потрібно багатофункціональний адаптер).
4. Опциональный роз'їм живлення
Вхід для опционального живлення дозволяє використати прилад в якості автономного контроллера.



5. Колеса питч-шифтинга і модуляції
Ергономічні колеса питч-шифтинг і модуляції.
6. Рідкокристалічний дисплей для легкого редагування
Рідкокристалічний дисплей дозволяє з легкістю управляти параметрами і редагувати пресеты за допомогою Analog Lab.
7. Два банки по десять энкодеров
Два банки по 10 энкодеров, що призначаються, для використання з вашими улюбленими плагінами або DAW.
8. Два набори по дев'ять фейдеров
Два набори по 9 фейдеров забезпечують безліч варіантів управління. Реверсный режим роботи-для використання з плагінами органів.

9. Кнопки октавного транспонування
Кнопки октавного транспонування дозволяють зміщувати діапазон клавіатури вгору і вниз.
10. Безпосереднє управління Analog Lab
Тісна інтеграція з програмним забезпеченням Arturia Analog Lab створює відчуття хардварного синтезатора, але з можливостями софтового.
11. Кнопки, що призначаються
10 кнопок, що призначаються, для швидкого виклику потрібних звуків Analog Lab і простого управління драйверами DAW.
12. Транспортні контроллери
Транспортні контроллери перенаправляють повіhouseлення MIDI Machine Control, що управляють, для здійснення ручного управління DAW.
13. Чутливі до швидкості і силі натиснення педы з подстветкой
16 ультра чутливих до швидкості і сили натиснення педов з подстветкой.

Програмне забезпечення Arturia MIDI Control Center


Програмне забезпечення Arturia MIDI Control Center дозволяє легко і швидко редагувати параметри контроллера. Маючи інтуїтивно зрозумілий графічний інтерфейс і відображення фізичних елементів контроллера на екрані в масштабі 1:1, воно дозволяє настроювати елементи управління контроллера KeyLab відповідно до параметрів улюблених плагінів і DAW.

Програмне забезпечення Analog Lab

Analog Lab являється надзвичайно потужним софтовым синтезаторним рішенням, що надає доступ до 6000 звуків класичних синтезаторів з числа вінтажних аналогових рекреацій Arturia.

Analog Lab надає можливість дуже швидко і просто здійснювати редагування і кастомізацію ваших пресетов, але на цьому можливості не обмежуються. Власники одного з оригінальних софтовых синтезаторів або V Collection можуть відкрити один з цих звуків в Analog Lab і редагувати їх за допомогою цього програмного забезпечення, а потім-додавати у власну бібліотеку.

Новий мульти режим Arturia дозволяє створювати дивовижні багатошарові звуки, а потім обробляти їх за допомогою 17 високоякісних ефектів. Analog Lab перенесе звуки і сам творчий процес на абсолютно новий рівень.

З чого ж складається Analog Lab?

Режим Sound Mode

Коли вам треба швидко відшукати звуки, режим Sound Mode забезпечує відразу декілька варіантів їх організації і вибору. Фільтри даних допоможуть вам звузити круг пошуку і знайти саме той баса і барабанів, який вам потрібний. Оновлені передустановки браузеру дозволяють підбирати звуки за смаком, вибирати улюблені, організувати їх в стовпці і сортувати по імені, типу, характеру звуку, перевазі, рейтингу і так далі.

Мульти режим

Уявіть собі можливість поєднати багаті педы CS-80 and Jupiter 8 або створити власний мікс з басів Mini V в нижній частині діапазону і пульсації Wurlitzer у верхній. Новий мульти режим дозволяє вам створювати власні шари і накладення : просто перетягніть мишею вибрані звуки у віконце пресетов. Також ви можете створювати мульти пресеты шляхом обробки кожного шару безліччю ефектів. У вашому розпорядженні 17 високоякісних унікальних ефектів, які дозволяють створювати безліч варіантів на основі існуючих звуків.

Кнопка Snapshot

Вкладка Snapshot дозволяє отримати негайний доступ до ваших улюблених звуків. Просто перетягніть ваш коханий Multi або Sound пресет на кнопку Snapshot, тепер цей пресет можна викликати одним натисненням цієї кнопки.

KeyLab 61 + BTWG + MiniV (компле
Французька компанія Arturia - виробник електронних музичних інструментів, устаткування для DJ- єв і програмного забезпечення, що поєднує популярні аналогові синтезатори і драм-машины. З часу створення в 1999 р. Arturia постійно розширює асортимент продукції, яка заслуговує тільки хороші відгуки в оглядах і рейтингах.