Arturia Minilab
Arturia Minilab
Arturia Minilab
Arturia Minilab
Arturia Minilab
Arturia Minilab
Arturia Minilab
Arturia Minilab

Миди-клавіатура Arturia Minilab

29383

Розпродано
3 524 грн
MIDI- клавіатура / синтезатор. 25 чутливих клавіш; 16 поворотних регуляторів; 16 пэдов(два банки по 8 пэдов/кнопок); сенсорні регулятори модуляції і тону; вхід для педалі; повнорозмірний USB порт; працює з iPAD; поставляється з програмним забезпеченням Analog Lab; 5000 звуків кращих синтезаторів і клавіатур; немає необхідності в драйверах; розміри: 373 х 191 х 50 мм; вага: 1030 р. Повнофункціональний компактний MIDI- контроллер, який працює з будь-яким програмним забезпеченням, або з вашим DAW.

Товар знятий з виробництва, але у продажу вже є оновлена модель MiniLab MKII

MiniLab-компактний і багато оснащений

USB MIDI контролер Arturia MiniLab поєднує стиль, вподобаний безлічі музикантів по всьому світу, з просунутою функціональністю і небувалою портативністю, завдяки якій можна придумувати, виконувати і записувати музику скрізь, куда-бы ви не відправилися.

Arturia MiniLab створений для тих музикантів, хто завжди в дорозі або має обмежений простір, але незважаючи на свою компактність, оснащений усім необхідним, і має відмінний дизайн. Контролер адаптований для роботи з фірмовим програмним забезпеченням Analog Lab, що реалізовує концепцію гібридного синтезатора. У активі Analog Lab більше 5000 звуків легендарних аналогових інструментів, узятих з їх кращих цифрових втілень : Modular V, CS-80V, Mini V, Arp 2600V, Jupiter 8V, Prophet V, Oberheim SEM V, і Wurlitzer V.

Відгуки артистів

"MiniLab виглядає приголомшливо! Крім того, я ніколи не зустрічав клавіатуру міні-формату з таким хорошим оснащенням. Не можу дочекатися, коли зможу використати її в турне".
- Morgan Page
Martyn_Ware-thumb.jpg"Я давно шукав компактну портативну клавіатуру, яку мог-бы використати зі своїм лэптопом. Мені потрібна була модель з великими можливостями контролю, щоб створювати нову музику в дорозі між різними заходами. Саме таким інструментом, який допомагає створювати мою музику, зараз став контролер MiniLab".
- Martyn Ware
"Цей маленький контролер оснащений усім необхідним. У мене ще не було випадку, коли я хотел-бы додати в нього що або. У гастрольному сум'ятті MiniLab здорово виручає мене. Спасибі, Arturia"!
- Ashburn Miller

Відгуки преси

"Шалено круто! Тільки так можна охарактеризувати, як багато отримуєш від такого маленького пристрою".
Keyboard

"MiniLab підійде для музикантів, які завжди в дорозі або не хочуть обтяжувати себе габаритним устаткуванням. Незважаючи на свою компактність, контролер оснащений усім необхідним, і виглядає дуже стильно".
Age of Audio

"Ідеальна комбінація звуку, стилю і мобільності. Тут дійсно є все, що треба".
Future Music

"Широкий спектр звуків і приголомшливі можливості управління. Кращий вибір за ці гроші"!
Music Tech

"Как-бы ви не використали MiniLab, він однозначно робить кочове життя музиканта набагато легше і приємніше".
MuzoBlog

"Таке поєднання компактного контролера і потужного програмного забезпечення робить MiniLab чудовим рішенням для створення музики, приміром, в номері готелю. Хлопці, 99 баксів! Я почуваю себе як продавець уживаних автомобілів, одягнений в дешевий костюм. "Що ще тобі треба, друг!? Тут усі навороти, які тобі потрібні. Це справжня люксовая тачка за викидною ціною"! Але MiniLab-це дійсно з біса вигідна пропозиція"!
Tape Op

Повний набір опцій

MiniLab є одним з самих добре оснащених компактних контролерів на ринку. Він народжений щоб створювати приголомшливі нові мелодії, тому має чутливу до динаміки звукоизвлечения 25-нотну міні-клавіатуру і унікальні сенсори управління заввишки і модуляцією звуку.

Завдяки двом наборам чутливих гумових пэдов з підсвічуванням можна на ходу створювати дивовижні перкуссионные ритми і барабанні семпли, а 16 регуляторів, що обертаються, дозволяють управляти усіма необхідними параметрами ПО, настроюючи звук під власні переваги. Роз'єми для педалі сустейна і USB порт, по якому також здійснюється живлення клавіатури, розташовані дуже зручно і нетрадиційно. Усі ці якості роблять MiniLab безумовно одним з кращих контролерів у світі.

Продуктивність, стиль і звук

Оснащення, характеристики і дизайн хороші, але як усе це звучить? За звук відповідає додаток Analog Lab, удостоєний безлічі нагород в області професійного цифрового аудіо. Бібліотека звуків складається з 5000 пресетов кращих класичних аналогових інструментів, а інтерфейс програми адаптований для роботи з контролером MiniLab.

MIDI контролер Arturia MiniLab розроблений для взаємодії з будь-яким програмним забезпеченням і цифровими робочими станціями, які використовуються на сьогодні.

MiniLab йде на крок попереду інших клавіатур з міні-клавішами, оскільки це не просто MIDI контролер, а повноцінний гібридний синтезатор, працюючий в зв'язці з програмою Analog Lab. Разом вони складають справжню "студію мрії", в якій представлені класичні інструменти аналогової епохи. Повна інтеграція MiniLab і Analog Lab дозволяє отримати дивовижний гібридний синтезатор з прекрасною функціональністю і відмінним звуком.

Робота з пам'яттю
Контролер надає прямий доступ до восьми призначеним для користувача пресетам, які можна редагувати в режимі реального часу. MiniLab включає також безкоштовне ПО MIDI Control Center, яке дозволяє не лише легко і швидко безпосередньо з комп'ютера маршрутизувати MIDI команди для управління звуком, але також настроїти виклик пресетов натисненням кнопок-пэдов на самому контролерові.

Зручність і компактність
Клавіатура MiniLab сконструйована так, щоб забезпечити максимальну портативність, багатофункціональність і зручність гри. Вона досить мала, щоб уміщатися в сумці для ноутбука, але при цьому оснащена усім необхідним. Завдяки 16 зручним регуляторам, що обертаються, і продуманому розташуванню усіх елементів управління, ця маленька клавіатура не створює відчуття обмеженості функцій і можливостей. Замість коліс модуляції і висоти тону, на MiniLab застосовані компактні сенсорні смуги, які мають два режими роботи : із запам'ятовуванням і утриманням останньої позиції, або з поверненням в нульове положення.

Для схиблених на управлінні звуком
MiniLab має набагато більші можливості по контролю і управлінню звуком, чим будь-який його конкурент в сегменті міні-клавіатур. Завдяки маленьким клавішам і новаторським сенсорам управління модуляцією і заввишки тони, Minilab має повноцінну функціональність, упаковану в надзвичайно компактний портативний пристрій. Набор з 16 регуляторів, що обертаються, дозволяє управляти усіма параметрами звучання, які можуть знадобитися в самих незвичайних умовах і обставинах. У арсеналі MiniLab є також два банки по вісім приємних на дотик і зручних в роботі пэдов з підсвічуванням, які можуть бути призначені для виклику різних MIDI команд, пресетов. Звичайно-ж за допомогою пэдов можна також створювати барабанні або перкуссионные петлі(loop). Стандартний роз'єм USB MIDI робить передачу даних надійною і безпечною, а вхід jack можна настроювати для роботи як із стандартною педаллю сустейна, так і з ножним MIDI контролером, що значно розширює можливості MiniLab.

Оснащення і можливості MIDI контролера

Двухоткавная динамічна клавіатура з 25 міні-клавішами. Користувач може управляти чутливістю, змінюючи її за власним бажанням.Сенсорна смуга висоти тону
16 обертаються регуляторів, що призначаються, на передній панеліМоже бути запрограмована для управління заввишки тону або будь-яким іншим параметром MIDI
Індивідуальне налаштування для кожного MIDI каналу Режими із запам'ятовуванням і утриманням останньої позиції, або з поверненням в нульове положення
Три режими передачі данихСенсорна смуга модуляції
Налаштування мінімального і максимального діапазонів Може бути запрограмована для управління будь-яким параметром MIDI
16 пэдов(два банки по 8 пэдов/кнопок). Пэды можуть виконувати декілька функцій:Режими із запам'ятовуванням і утриманням останньої позиції, або з поверненням в нульове положення
Введення нот і акордівРоз'єм для футсвич може бути запрограмований на такі функції:
Зміна програм і пресетовПедаль сустейна
MIDI командиНожний контролер MIDI команд
MMC команди транспорту : PLAY, STOP, Rewind, Fast Forward, Record MMC команди транспорту : PLAY, STOP, Rewind, Fast Forward, Record

Гібридний синтезатор


Наскільки добре не выглядел-бы музичний інструмент, його головною якістю, безумовно являється звук. Саме за звук відповідає оновлена програма Analog Lab, яке містить тисячі пресетов кращих класичних аналогових синтезаторів і клавішних. Візуальний інтерфейс Analog Lab адаптований до контролера MiniLab і повністю відтворює його зовнішній вигляд.

Усі органи управління на передній панелі автоматично призначаються під самі використовувані параметри програмного забезпечення(серед них: висота зрізу частот, резонансна частота, контроль тієї, що огинає, параметри низькочастотного генератора, і інше).

Пресеты можна перемикати безпосередньо з контролера, що дає відчуття роботи із звичайним "залізним" синтезатором. Пэды на передній панелі можуть бути призначені виконувати декілька функцій:

  • Пэды 1-8 дозволяють настроїти акорди, які потім можна викликати в одне натиснення. Ця функція чудово підходить для ситуацій, коли необхідно використати арпеджіо, що складається із специфічної послідовності нот або запустити незвичайний звуковий ефект(приміром эмбиэнт-звуки).
  • Пэды 9-16 дають доступ до заздалегідь вибраних закладок, на які можна призначити вподобані пресеты або їх поєднання в режимі MULTI.

Комутація і сумісність

Контролер оснащений повнорозмірним роз'ємом USB типу В, по якому здійснюється як передача даних так і живлення. MiniLab є облаштуванням Plug and Play і не вимагає установки на комп'ютер яких-небудь додаткових драйверів. Клавіатура також може бути синхронізована для роботи з iPAD.

Програмне забезпечення Analog Lab

Analog Lab являється надзвичайно потужним софтовым синтезаторним рішенням, що надає доступ до 6000 звуків класичних синтезаторів з числа вінтажних аналогових рекреацій Arturia.

Analog Lab надає можливість дуже швидко і просто здійснювати редагування і кастомізацію ваших пресетов, але на цьому можливості не обмежуються. Власники одного з оригінальних софтовых синтезаторів або V Collection можуть відкрити один з цих звуків в Analog Lab і редагувати їх за допомогою цього програмного забезпечення, а потім-додавати у власну бібліотеку.

Новий мульти режим Arturia дозволяє створювати дивовижні багатошарові звуки, а потім обробляти їх за допомогою 17 високоякісних ефектів. Analog Lab перенесе звуки і сам творчий процес на абсолютно новий рівень.

З чого ж складається Analog Lab?

Режим Sound Mode

Коли вам треба швидко відшукати звуки, режим Sound Mode забезпечує відразу декілька варіантів їх організації і вибору. Фільтри даних допоможуть вам звузити круг пошуку і знайти саме той баса і барабанів, який вам потрібний. Оновлені передустановки браузеру дозволяють підбирати звуки за смаком, вибирати улюблені, організувати їх в стовпці і сортувати по імені, типу, характеру звуку, перевазі, рейтингу і так далі.

Мульти режим

Уявіть собі можливість поєднати багаті педы CS-80 and Jupiter 8 або створити власний мікс з басів Mini V в нижній частині діапазону і пульсації Wurlitzer у верхній. Новий мульти режим дозволяє вам створювати власні шари і накладення : просто перетягніть мишею вибрані звуки у віконце пресетов. Також ви можете створювати мульти пресеты шляхом обробки кожного шару безліччю ефектів. У вашому розпорядженні 17 високоякісних унікальних ефектів, які дозволяють створювати безліч варіантів на основі існуючих звуків.

Кнопка Snapshot

Вкладка Snapshot дозволяє отримати негайний доступ до ваших улюблених звуків. Просто перетягніть ваш коханий Multi або Sound пресет на кнопку Snapshot, тепер цей пресет можна викликати одним натисненням цієї кнопки.

Педы

Вкладка Chords(акорди) в нижній апаратній частині екрану відкривається при натисненні на неї. При цьому з'являються зображення педов, якими оснащений контроллер Arturia. Ви можете натиснути на ці педы, щоб відтворити окремі ноти або акорди, вибрані зі списку стандартних акордів і голосів.

Режим Live

Перетягуйте звуки або мульти пресеты на карту Program Map режиму Live, щоб створити підбірку пресетов. Потім, їх можна швидко викликати за допомогою контроллера Arturia.

Режим Graphic Studio

Режим Graphic Studio дозволяє переглядати зовнішній вигляд синтезаторів і клавішних, звуки яких складають бібліотеку Analog Lab.

Програмне забезпечення Arturia MIDI Control Center


Програмне забезпечення Arturia MIDI Control Center дозволяє легко і швидко редагувати параметри контроллера. Маючи інтуїтивно зрозумілий графічний інтерфейс і відображення фізичних елементів контроллера на екрані в масштабі 1:1, воно дозволяє настроювати елементи управління контроллера KeyLab відповідно до параметрів улюблених плагінів і DAW.

Програмна інтеграція

Analog Lab є віртуальним інструментом, а це означає, що його звуки генеруються в комп'ютері. Він може бути використаний в якості автономного застосування або в якості плагіну цифрових робочих середовищ, таких як Steinberg Cubase, Digidesign Pro Tools, Ableton Live, Apple Logic Pro X, MOTU Digital Performer, і Cakewalk Sonar і інших.

Хардварная інтеграція

Що настроюється користувачами MIDI маршрутизація дозволяє контролювати саме ті параметри, якими Ви хотіли б управляти з клавіатури. А що ще краще: при використанні клавішного контроллера Arturia, його інтерфейс автоматично змінюватиметься, демонструючи кнопки і слайдери в масштабі 1:1.


Звуки, створені TAE

Все пресеты Analog Lab були ретельно відібрані серед аналогових моделюючих синтезаторів і клавішних Arturia : mini V, modular V, CS-80 V, ARP 2600 V, Jupiter-8V, Prophet-V, Prophet VS, Oberheim SEM V, Wurlitzer-V і Matrix-12 V. Ці створені за допомогою технології TAE звуки забезпечують безпрецедентну якість звуку.

Характеристики платформ

  • Windows: Win 7+ PC: 4ГБ RAM; 2ГГц CPU.
    2ГБ вільного місця на диску
  • Apple: 10.8+: 4ГБ RAM; 2ГГЦ CPU.
    2ГБ вільного місця на диску

Необхідна конфігурація

Робота в автономному режимі, VST 2.4(32-розрядна і 64-розрядна версії), VST 3(32-розрядна і 64-розрядна версії), AAX(32-розрядна з PT 10.3.8, 64-розрядна з PT 11), Audio Unit(32-і 64-розрядна).

musician.ua_arturia_keylab25_requirement

Захист

Авторизація програмного забезпечення здійснюється Arturia Software Center. Ви можете дізнатися про це більше тут.

Основні характеристики

Чутлива до швидкості натиснення міні-клавіатура з 25 нотами.Стандартний повнорозмірний USB роз'їм.
16 контролерів, що обертаються. Не вимагає зовнішнього джерела живлення і драйверів.
Два банки по 8 пэдов, які можуть використовуватися як багатофункціональні кнопки. Сумісність з iPAD.
Сенсорні смуги висоти тону і модуляції. Поставляється в комплекті з ПО Analog Lab.
Роз'їм для футсвич. 5000 звуків кращих синтезаторів і клавішних інструментів.

Характеристики фізичного контролера

Клавіатура: 25 динамічних міні-клавіш. Облаштування Plug and Play-не вимагає ніяких драйверів!
Управління: 16 регуляторів, що обертаються. Сумісність з Ipad за допомогою спеціального кабелю.
Пэды: 2 банки по 8 динамічних пэдов з підсвічуванням. Розміри пристрою : 373мм x 191мм x 50мм.
Роз'єми: USB, футсвич, що призначається. Вес: 1030 гр.

Аксесуари в комплекті

  • Інструкція користувача.
  • USB кабель.
  • Ліцензійний код розблокування Analog Lab.
Minilab
Французька компанія Arturia - виробник електронних музичних інструментів, устаткування для DJ- єв і програмного забезпечення, що поєднує популярні аналогові синтезатори і драм-машины. З часу створення в 1999 р. Arturia постійно розширює асортимент продукції, яка заслуговує тільки хороші відгуки в оглядах і рейтингах.