MIDI- клавіатура/Контроллер Arturia MiniLab MKII(білий)
MIDI- клавіатура/Контроллер Arturia MiniLab MKII(білий)
MIDI- клавіатура/Контроллер Arturia MiniLab MKII(білий)
MIDI- клавіатура/Контроллер Arturia MiniLab MKII(білий)
MIDI- клавіатура/Контроллер Arturia MiniLab MKII(білий)
MIDI- клавіатура/Контроллер Arturia MiniLab MKII(білий)
MIDI- клавіатура/Контроллер Arturia MiniLab MKII(білий)
MIDI- клавіатура/Контроллер Arturia MiniLab MKII(білий)

MIDI- клавіатура/Контроллер Arturia MiniLab MKII(білий)

29457

Розпродано
6 206 грн

Завдяки новій клавіатурі Slim-KeysTM, MiniLab MKII швидко буде визнана найбільш зручною миди-клавиатурой у своїй ціновій категорії. Нові RGB пэды також надають Minilab свій безпомилково впізнанний стиль і динамізм, будь то на сцені або в студії. Колір: Білий, Чорний.

Arturia MiniLab MKII

ПОРТАТИВНЕ РІШЕННЯ ДЛЯ СУЧАСНОЇ СТУДІЇ
MiniLab MKII-цей дуже корисний пристрій для музикантів в дорозі і в студії, де в пріоритеті компактність робочого місця.

Грайте, виступайте, творіть:

MiniLab MkII має усе необхідне, щоб розкрити Ваш творчий потенціал.

MiniLab MКII є високоякісним багатофункціональним контроллером, що дає прямий доступ до усіх звуків у Вашій віртуальній студії. Вдихніть нове життя в звуки, граючи, настроюючи і повертаючи його регулятори. Вибирайте з двох доступних кольорів: Білого і Чорного.

У комплекті з цим потужним контроллером також поставляються декілька популярних програмних продуктів, які допоможуть Вам створити професійні записи в найкоротші терміни. Analog Lab Lite відкриває доступ до сотень легендарних синтезаторів, фортепіано, органів і струнних інструментів. Ableton Live Lite дозволяє записувати, аранжувати і зводити Ваші музичні ідеї в готовий продукт. UVI Grand-це відтворення піаніно Steinway Model D.

Тут починається Ваша музична подорож.

Приготуйтеся

Завдяки конструктивному зворотному зв'язку з користувачами, Arturia вдалося удосконалити оригінальний Minilab в щось нове і захоплююче.
При конструюванні MiniLab MКII були враховані переваги гастролюючих музикантів-прилад отримав тонкий компактний корпус, що робить його ідеальним не лише для перевезення на концерти і і з них, але і творчості в дорозі. Завдяки міцній надійній конструкції, відроджений MiniLab стане вірним супутником на гастролях. Він витримає довгі роки використання вечір за вечором.

Не кожен може дозволити собі розкіш просторої студії. І ось тут яскраво проявляється ще одна перевага цього контроллера : його основа має зовсім невелику площу, завдяки чому для нього завжди знайдеться місце у Вашій студії, навіть якщо єдине вільне місце-це Ваші коліна.

Якість кожного з компонентів була поліпшена в порівнянні з оригінальною моделлю, від клавіш і ручок регуляторів до сенсорних датчиків. Незважаючи на технічну модернізацію, MiniLab MkII залишається одним з найдоступніших спеціалізованих контроллерів на ринку.

Портативний, але такий, що має широкий функціонал. Легкий, але міцний. MiniLab MkII-це новий компактний контроллер, який оцінять продюсери.

Все під рукою

Час дорогий, тому користувачам потрібна можливість просто і ефективно контролювати процес створення і виконання музики. MiniLab MКII забезпечує прямий доступ до запрограмованих звуків.

MiniLab MКII оснащений дуже зручною клавіатурою на 25 тонких клавіш, 16 кнопками і 8 пэдами, а також сенсорними органами управління, завдяки чому здатний успішно взаємодіяти з більшістю віртуальних інструментів і ПО.

Щоб допомогти перетворити Ваші музичні ідеї на повноцінно звучні записи, MiniLab MkII включає потужну платформу для створення музики Ableton Live Lite. Кожен елемент управління Minilab автоматично призначений на певну функцію завдяки наявності заздалегідь налагодженої матриці, дозволяючи Вам витрачати менше часу в меню налаштувань і більше-приділяти створенню музики. Настройте рівні доріжок, фільтри і ефекти за допомогою регуляторів; завантажуйте проекти, барабани або управляйте плейбек за допомогою педов. MiniLab створений, щоб зробити Ваше музичне життя простіше.

Від самого початку і до отримання готового продукту MiniLab MkII забезпечує Вам можливість управління кожним кроком.

Надихаюче програмне забезпечення

Що хорошого в контроллері, якому нічим управляти?
MiniLab MКII поставляється разом з деякими з кращих програмних продуктів на ринку.
Новий MiniLab є чистим контроллером-не містить ніяких прошитих звуків. Він дозволяє відтворювати, настроювати і управляти інструментами по MIDI. Щоб забезпечити користувачів усім необхідним для створення повноцінної віртуальної студії, Arturia включили в комплект безліч професійних інструментів і програм.

MiniLab MkII забезпечує користувачів усім необхідним, щоб почати творити відразу, просто діставши його з коробки.

Широкі можливості управління

Давайте розглянемо детальніше, що ж може запропонувати MiniLab MКII.

1. Кнопка Shift Вибір MIDI пресетов і MIDI каналів
2. Пэды 1-8 / кнопок 9-16 Перемикання між двома банками по 8 пэдов
3. Кнопки Octave Transpose Кнопки октавного транспонування дозволяють зміщувати діапазон клавіатури вниз і вгору
4. Сенсорні смуги Pitch Bend і Modulation Точні сенсорні датчики
5. 16 мульти-функциональных энкодеров Ці кнопки можна призначити на обрані плагіни або DAW. Два з цих энкодеров кликабельны
6. Різноколірні чутливі до швидкості і силі натиснення пэды 8 надзвичайно чутливих до швидкості і сили натиснення пэдов
7. 25 вузьких динамічних клавіш Дуже зручна компактна клавіатура
8. Вхід для футсвитч MIDI повіhouseлення і CC дані. Може бути запрограмований для Gate або Toggle
9. USB 2.0 порт Повнорозмірний Type-B USB jack: живлення по USB, повна сумісність. Драйвери не потрібно

Давайте поглянемо ближче, що ж робить MiniLab MКII особливим...MiniLab MКII є потужним контроллером, який відкриє Вам новий світ створення звуків, їх виконання і створення музики.

Кожен елемент оновленого Minilab ретельно підібраний, щоб забезпечити найкращий результат. Симпатичні міні-клавіші, чуйні і міцні пэды, регулятори, що легко повертаються, і усе це-в компактному і міцному корпусі.

Широкі можливості, компактні розміри

Спеціально розроблений так, щоб витягнути максимум з його компактної конструкції, MiniLab MkII встановлює новий стандарт у світі портативних контроллерів.

Клавіатура на 25 чутливих до швидкості і сили натиснення вузьких клавіш
Центральною точкою будь-якого контроллера є його клавіатура-саме він відкриває Вам шлях до нових захоплюючих мелодій. Високоякісні тонкі клавіші дуже зручні для виконання і, в той же час, досить міцні.

8 RGB пэдов, що підсвічуються
Усі пэды нової конструкції чутливі до сили і швидкості натиснення, завдяки чому Ваші барабани набудуть прекрасної динаміки. Пэды мають RGB підсвічування, що дуже корисно при їх ідентифікації. На пэды можуть бути призначені різні функції і пресеты, а подстветка допоможе не помилятися при їх виборі. Крім того, можна перемикатися між двома різними банками пэдов, що забезпечує повний контроль над 16 звуками барабанів або аудіо кліпами.

що 16, що обертаються энкодеров
Завдяки ним усі параметри Ваших улюблених звуків виявляються під рукою. Энкодеры заздалегідь призначені в матриці для роботи в Ableton Live Lite і Analog Lab Lite. Настроюйте фільтри, регулюйте частоту і глибину LFO ваших синтезаторів, змінюйте налаштування ефектів. Два з энкодеров кликабельны, що робить їх безцінними при роботі з DAW.

Невеликі кнопки
MiniLab MkII має декілька невеликих, але не менш важливих оновлень, які роблять його вибором професіоналів. Просте зміщення регістра клавіатури на октаву вгору і вниз за допомогою спеціальних кнопок; зміна висоти тону і модуляції здійснюються за допомогою невеликих сенсорних смужок, а для отримання повноцінного звуку клавішних можна підключити педаль сустейна.

Характеристики

  • Клавіатура: 25 динамічних клавіш
  • Розмір клавіш : Міні
  • Пэды: 2 банки по 8 пэдов
  • Энкодеры: 16
  • Сенсорні датчики: 2
  • Призначені для користувача передустановки: 8
  • Комутація: роз'їм джек для Педалі, USB
  • Кнопки: Зміна октав вгору і вниз
  • Живлення: через USB
  • Сумісність з ПО: Mac або PC
Кількість клавіш
25(2 октави)
Клавіатура
Динамічна
MiniLab MKII (белый)
Французька компанія Arturia - виробник електронних музичних інструментів, устаткування для DJ- єв і програмного забезпечення, що поєднує популярні аналогові синтезатори і драм-машины. З часу створення в 1999 р. Arturia постійно розширює асортимент продукції, яка заслуговує тільки хороші відгуки в оглядах і рейтингах.