Купити Sommer Cable 200-0311
Купити Sommer Cable 200-0311
Купити Sommer Cable 200-0311
Купити Sommer Cable 200-0311

Сигнальний кабель Sommer Cable 200-0311

26953

Уточнюйте наявність перед оплатою
89 грн
200-0311-мікрофонний симетричний патч-кабель серії SCUBA 14 HIGHFLEX. Дуже тонкий, гнучкий і компактний-цей кабель чудово підходить для використання з роз'ємами невеликого діаметру, як наприклад LEMO, а також з коннекторами mini Jack, Bantam і т. д. Кабель має виту пару гнучких багатодротяних жил перерізом по 0,14 мм(AWG 26). Жили(діаметром 0,42 мм) з безкисневої міді(OFC) і високоякісна ізоляція діаметром 1,15 мм з поліетилену(PE) гарантують високі і стабільні електричні параметри при тривалій експлуатації кабелю. Захист від зовнішніх перешкод і наведень забезпечує плетений з тонких(0,1 мм) луджених дротів з безкисневої міді(OFC) екран з щільністю покриття 90 %. Для полегшення його оброблення і монтажу є дренажна жила. Провідники з безкисневої міді і високоякісний ізолятор забезпечують кабелю відмінні електричні характеристики: опір постійному струму жили 135 Ом/км, а обплетення 30 Ом/ км; місткість жила/жила на 1 м = 65 пФ, а місткість жила/екран = 130 пФ; опір ізоляції жили на 1 км більше 1 ГОм. Робочі температури кабелю від-25°C до +70°C. Стійка до механічних дій і еластична зовнішня оболонка з ПВХ(PVC) має діаметр 3,8 мм. Колір оболонки-чорний. Мідні провідники в жилах щільно скручені і дуже легко зачищаються. За рахунок продуманої конструкції екрану і тонкопроволочной жили кабель має неймовірну гнучкість і стійкість до різних механічних дій, легко переносить багатократні вигини. Це високоякісний кабель для малогабаритних мікрофонів і внутрирэковых з'єднань професійного і HiFi устаткування і для инсталяций в професійних звукових студіях. Діаметр кабелю, конструкція жил,, плетений мідний екран з щільністю 90 %, захищає від електричних наведень і інших зовнішніх перешкод-усе це розроблено відповідно до загальних стандартів мовлення.

200-0311-мікрофонний симетричний патч-кабель серії SCUBA 14 HIGHFLEX. Дуже тонкий, гнучкий і компактний-цей кабель чудово підходить для використання з роз'ємами невеликого діаметру, як наприклад LEMO, а також з коннекторами mini Jack, Bantam і т. д. Кабель має виту пару гнучких багатодротяних жил перерізом по 0,14 мм(AWG 26). Жили(діаметром 0,42 мм) з безкисневої міді(OFC) і високоякісна ізоляція діаметром 1,15 мм з поліетилену(PE) гарантують високі і стабільні електричні параметри при тривалій експлуатації кабелю. Захист від зовнішніх перешкод і наведень забезпечує плетений з тонких(0,1 мм) луджених дротів з безкисневої міді(OFC) екран з щільністю покриття 90 %. Для полегшення його оброблення і монтажу є дренажна жила. Провідники з безкисневої міді і високоякісний ізолятор забезпечують кабелю відмінні електричні характеристики: опір постійному струму жили 135 Ом/км, а обплетення 30 Ом/км; місткість жила/жила на 1 м = 65 пФ, а місткість жила/екран = 130 пФ; опір ізоляції жили на 1 км більше 1 ГОм. Робочі температури кабелю від-25°C до +70°C. Стійка до механічних дій і еластична зовнішня оболонка з ПВХ(PVC) має діаметр 3,8 мм. Колір оболонки-чорний. Мідні провідники в жилах щільно скручені і дуже легко зачищаються. За рахунок продуманої конструкції екрану і тонкопроволочной жили кабель має неймовірну гнучкість і стійкість до різних механічних діям, легко переносить багатократні вигини. Це високоякісний кабель для малогабаритних мікрофонів і внутрирэковых з'єднань професійного і HiFi устаткування і для инсталяций в професійних звукових студіях. Діаметр кабелю, конструкція жил,, плетений мідний екран з щільністю 90 %, захищає від електричних наведень і інших зовнішніх перешкод-усе це розроблено відповідно до загальних стандартів мовлення.

Основні особливості:
  • Ідеальний кабель для застосування в патч-кордах і внутрирэковых з'єднаннях завдяки малому зовнішньому діаметру 3,8 мм.
  • Довгий термін служби, завдяки спеціальному матеріалу зовнішньої оболонки.
  • Хороше екранування, завдяки щільному плетеному мідному екрану.
  • Доступна ціна.
Технічні характеристики:
Загальні характеристики
Назвамікрофонний симетричний патч-кабель серії SCUBA 14 HIGHFLEX
Структура(2LI2Y0,14 мм?)CY
Дизайнкруглий
Матеріал оболонкиПВХ
Діаметр оболонки3,8 мм
Колір оболонкичорний
Кількість каналів аудіо1
Застосуваннямікрофонний, сполучний кабель
Передача сигналусиметрична
Сумісність з роз'ємамиHI-J35S-SCREW-F; HI-J35S-SCREW-M; HI-J35S02; HI-XMCM3; HI-XMCF3
Упаковкабухта 100 м або 500 м
Конструкція кабелю
Кількість жил2
Переріз жил0,14 мм?
Діаметр жив0,42 мм
Калібр жили26
Кількість дротів в жилі18
Діаметр проволікав в жилі0,1 мм
Матеріал дроту в жилібезкиснева мідь
Ізоляція жилиполіетилен
Діаметр ізоляції жили1,15 мм
Екранплетений мідний луджений екран з тонких провідників
Щільність екрану90%
Матеріал оболонкиПВХ
Електричні характеристики
Місткість жила / екран на 1 м130 пФ
Місткість жила / жила на 1 м65 пФ
Хвилевий опір100 Ом
Опір постійному струму135 Ом/км
Опір постійному струму30 Ом/км
Опір ізоляції на 1 км1 ГОм
Технічні характеристики
Пожежне навантаження на 1 м0,09 кВт.ч
Діапазон робочих температурвід-25°C до +70°C
Діаметр кабелю3,8 мм
Вес25 г
Сфера застосування :
  • Професійні звукові студії.
  • Високоякісний кабель для мікрофонів.
  • Міжблочні з'єднання з роз'ємами LEMO.
  • Мікрофони на гнучкому кріпленні "гусяча шия".
  • houseашній звукозапис.
  • Внутрирэковые з'єднання.
  • Внутрішні з'єднання в рэках, підключення аудіоустаткування.
Готовий кабель/у бухті
в бухте
Тип
Микрофонные
200-0311

Компанія Sommer Cable спеціалізується на розробці і виробництві сучасної дротяної і кабельної продукції. Діючи в самому серці Європи, насиченої високими технологіями і товарами самого різного призначення, компанія змогла не раз переконатися, що товар, що стоїть, не вимагає витонченої реклами - він повинен сказати за себе сам. Тому кожному серйозному клієнтові пропонується протестувати зразки, що цікавлять його, в домашніх умовах: адже достоїнства її продукції не пройдуть повз очі і, особливо, вуха професіонала. Одне з гасел Sommer Cable : "кабель народжує звук - звук народжує музику".

Сайт виробника : sommercable.com

Клієнти, які придбали цей товар, також придбали: