Купити Сигнальний кабель Sommer Cable 200-0251
Купити Сигнальний кабель Sommer Cable 200-0251
Купити Сигнальний кабель Sommer Cable 200-0251
Купити Сигнальний кабель Sommer Cable 200-0251

Сигнальний кабель Sommer Cable 200-0251

26956

Уточнюйте наявність перед оплатою
196 грн
200-0251-симетричний мікрофонний кабель HiFi, High-End, серії GALILEO 238 PLUS. Тонкопроволочные жили діаметром 0,70 мм(переріз-0,38 мм², калібр AWG 21) в поліетиленовій(PE) ізоляції діаметром 1,55 мм. Поліетиленова ізоляція жил забезпечує дуже низьку місткість кабелю(місткість жила/жила-50 пФ на 1 м). Жили свити з 48 тонких дротів(діаметром 0,1 мм) з безкисневої міді(OFC). Два витих двонаправлених мідних екрану. Встречновитые екрани забезпечують 100 % покриття і гарантують надійне екранування навіть в професійних студіях, де є безліч потужних джерел різних ВЧ і НЧ електромагнітних полів(процесори ефектів, синтезатори, комп'ютери і т. д.). Питомий опір жили-52 Ом, екрану-20 Ом. Згори кабель захищений міцною і одночасно дуже гнучкою ПВХ(PVC) оболонкою діаметром 7 мм чорного кольору. Завдяки такій конструкції кабель залишається еластичним і гарантує довготривалу постійність чудових електричних характеристик з поліпшеною провідністю на високих частотах. Діапазон робочих температур від-30°C до +70°C. Кабель призначений для симетричної передачі сигналів і придатний до використання поза приміщеннями забезпечуючи живу детальну передачу звуку. А великий поперечний переріз жил(2x0,38 мм²) підходить для передачі сигналу на дуже великі відстані(понад 100 м). Технічно здійснений кабель серії GALILEO 238 PLUS вважається одним з кращих мікрофонних кабелів на світовому ринку. Це ексклюзивний кабель з подвійним витим двонаправленим екраном і зовнішньою оболонкою з PVC- матеріалу. Гості Вашої звукозаписної студії напевно будуть уражені якістю передачі сигналу, що не містить анінайменших наведень і привнесених кабелем шумів.

200-0251-симетричний мікрофонний кабель HiFi, High-End, серії GALILEO 238 PLUS. Тонкопроволочные жили діаметром 0,70 мм (переріз-0,38 мм?, калібр AWG 21) в поліетиленовій(PE) ізоляції діаметром 1,55 мм. Поліетиленова ізоляція жил забезпечує дуже низьку місткість кабелю(місткість жила/жила-50 пФ на 1 м). Жили свити з 48 тонких дротів(діаметром 0,1 мм) з безкисневої міді(OFC). Два витих двонаправлених мідних екрану. Встречновитые екрани забезпечують 100 % покриття і гарантують надійне екранування навіть в професійних студіях, де є безліч потужних джерел різних ВЧ і НЧ електромагнітних полів(процесори ефектів, синтезатори, комп'ютери і т. д.). Питомий опір жили-52 Ом, екрану-20 Ом. Згори кабель захищений міцною і одночасно дуже гнучкою ПВХ(PVC) оболонкою діаметром 7 мм чорного кольору. Завдяки такій конструкції кабель залишається еластичним і гарантує довготривалу постійність чудових електричних характеристик з поліпшеною провідністю на високих частотах. Діапазон робочих температур від-30°C до +70°C. Кабель призначений для симетричної передачі сигналів і придатний до використання поза приміщеннями забезпечуючи живу детальну передачу звуку. А великий поперечний переріз жил (2x0,38 мм?) підходить для передачі сигналу на дуже великі відстані(понад 100 м). Технічно здійснений кабель серії GALILEO 238 PLUS вважається одним з кращих мікрофонних кабелів на світовому ринку. Це ексклюзивний кабель з подвійним витим двонаправленим екраном і зовнішньою оболонкою з PVC- матеріалу. Гості Вашій звукозаписній студії напевно будуть уражені якістю передачі сигналу, що не містить анінайменших наведень і привнесених кабелем шумів.

Основні особливості:
  • Украй довговічний і надійно захищений від перекручення, завдяки щільній загальній зовнішній оболонці і PVC- ізоляції кожного каналу.
  • Передача аудіосигналу без втрат за рахунок застосування тонких мідних провідників.
  • Прекрасне екранування з використанням двох разнонаправленно витих мідних екранів.
  • Передача сигналу без втрат навіть на великі відстані, завдяки поперечному перерізу жил 2 x 0,38 мм? з безкисневої міді(OFC).
  • Дуже гнучкий, завдяки щільному скручуванню тонких провідників в жилах і PVC оболочкe.
Технічні характеристики:
Загальні характеристики
Назвасиметричний мікрофонний кабель HiFi, High-End, серії GALILEO 238 PLUS
Структура(2LI2Y0,38 мм?)YDDY
Дизайнкруглий
Матеріал оболонкиПВХ
Діаметр оболонки7 мм
Колір оболонкичорний
Кількість каналів аудіо1
Застосуваннямікрофонний кабель
Передача сигналусиметричний
Упаковкабухта 100 м
Конструкція кабелю
Кількість жил2
Переріз жил0,38 мм?
Діаметр жив0,70 мм
Калібр жили21
Кількість дротів в жилі48
Діаметр проволікав в жилі0,1 мм
Матеріал дроту в жилібезкиснева мідь
Матеріал ізоляції жилиполіетилен
Діаметр ізоляції жили1,55 мм
Колір ізоляторарізноколірні
Екрандва витих двонаправлених мідних
Щільність витого екрану100%
Матеріал оболонкиПВХ
Електричні характеристики
Місткість жила / жила на 1 м50 пФ
Місткість жила / екран на 1 м100 пФ
Хвилевий опір38 Ом
Опір жили на 1 км52 Ом
Опір екрану на 1 км20 Ом
Опір ізоляції на 1 км1 ГОм
Технічні характеристики
Пожежне навантаження на 1 м0,22 кВт.ч
Діапазон робочих температурвід-30°C до +70°C
Діаметр кабелю7 мм
Вес60 г
Сфера застосування :
  • Високопрофесійна студійна техніка і сценічне устаткування.
  • ПТС-техніка в радіомовленні.
  • Підключення HiFi компонентів.
Готовий кабель/у бухті
в бухте
Тип
Микрофонные
200-0251

Компанія Sommer Cable спеціалізується на розробці і виробництві сучасної дротяної і кабельної продукції. Діючи в самому серці Європи, насиченої високими технологіями і товарами самого різного призначення, компанія змогла не раз переконатися, що товар, що стоїть, не вимагає витонченої реклами - він повинен сказати за себе сам. Тому кожному серйозному клієнтові пропонується протестувати зразки, що цікавлять його, в домашніх умовах: адже достоїнства її продукції не пройдуть повз очі і, особливо, вуха професіонала. Одне з гасел Sommer Cable : "кабель народжує звук - звук народжує музику".

Сайт виробника : sommercable.com