Купити Sommer Cable 200-0007
Купити Sommer Cable 200-0007
Купити Sommer Cable 200-0007
Купити Sommer Cable 200-0007

Сигнальний кабель Sommer Cable 200-0007

26967

Уточнюйте наявність перед оплатою
97 грн
200-0007-мікрофонний симетричний кабель серії CLUB SERIES MKII ідеальний для сценічного застосування, домашнього звукозапису і пунктів прокату. Діаметр кабелю 6,4 мм, колір оболонки-жовтий. Внутрішні жили свити з 28 тонких(0,10 мм²) дротів з безкисневої міді(OFC). Переріз жили 0,22 мм(AWG 24 / діаметр 0,53 мм), опір 87 Ом на 1 км. Кабель надійно захищений від зовнішніх перешкод витим мідним екраном(дроти діаметром 0,10 мм² з безкисневої міді(OFC)) з щільністю покриття 99%. Під екраном кабелю є дві дренажні жили що полегшують його оброблення. Опір екрану на 1 км-30 Ом. Завдяки застосуванню в жилах щільно скручених дротів і ізоляції з поліетилену(PE) кабель має дуже хорошу місткість жила/жила(68 пФ на 1 м) і високим опором ізоляції 1 Гом на 1 км. Його товста 6,4 мм в діаметрі, міцна і одночасно дуже гнучка ПВХ(Soft-PVC) PE забезпечує стійкість до багатократних вигинів і низьку місткість кабелю. Діапазон робочих температур від-20°C до +70°C. Застосування в жилах тонких провідників з безкисневої міді(OFC) і низька місткість кабелю забезпечують високу якість передачі сигналу. Завдяки щільній Soft-PVC оболонці кабель має дуже високу міцність і гнучкість, відповідно легкий в змотуванні. Надійне екранування, з використанням витого мідного екрану, відмінне співвідношення ціна/якість ставлять цей кабель поза конкуренцією для сценічного застосування, домашнього звукозапису, техніки трансляції і пунктів прокату аудіоустаткування.

200-0007-мікрофонний симетричний кабель серії CLUB SERIES MKII ідеальний для сценічного застосування, houseашнього звукозапису і пунктів прокату. Діаметр кабелю 6,4 мм, колір оболонки-жовтий. Внутрішні жили свити з 28 тонких(0,10 мм?) дротів з безкисневої міді(OFC). Переріз жили 0,22 мм(AWG 24 / діаметр 0,53 мм), опір 87 Ом на 1 км. Кабель надійно захищений від зовнішніх перешкод витим мідним екраном(дроти діаметром 0,10 мм? з безкисневої міді(OFC)) з щільністю покриття 99%. Під екраном кабелю є дві дренажні жили що полегшують його оброблення. Опір екрану на 1 км-30 Ом. Завдяки застосуванню в жилах щільно скручених дротів і ізоляції з поліетилену(PE) кабель має дуже хорошу місткість жила/жила(68 пФ на 1 м) і високим опором ізоляції 1 Гом на 1 км. Його товста 6,4 мм в діаметрі, міцна і одночасно дуже гнучка ПВХ(Soft-PVC) PE забезпечує стійкість до багатократних вигинів і низьку місткість кабелю. Діапазон робочих температур від-20°C до +70°C. Застосування в жилах тонких провідників з безкисневої міді(OFC) і низька місткість кабелю забезпечують високу якість передачі сигналу. Завдяки щільній Soft-PVC оболонці кабель має дуже високу міцність і гнучкість, відповідно легкий в змотуванні. Надійне екранування, з використанням витого мідного екрану, відмінне співвідношення ціна/якість ставлять цей кабель поза конкуренцією для сценічного застосування, houseашнього звукозапису, техніки трансляції і пунктів прокату аудіоустаткування.

Основні особливості:
  • Висока якість передачі сигналу за рахунок використання провідників з безкисневої міді.
  • Дуже міцний, завдяки щільній Soft-PVC оболонці.
  • Дуже гнучкий, внаслідок цього легко змотується.
  • Надійне екранування із застосуванням щільного витого мідного екрану.
  • Доступна ціна.
Технічні характеристики:
Загальні характеристики
Назвамікрофонний симетричний кабель серії STAGE 22 HIGHFLEX
Структура(2LI2Y0,22 мм?)DY
Дизайнкруглий
Матеріал оболонким'який ПВХ
Діаметр оболонки6,4 мм
Колір оболонкижовтий
Кількість каналів аудіо1
Застосуваннямікрофонний кабель
Передача сигналусиметричний
Упаковкакотушка 100 або 500 м
Конструкція кабелю
Кількість жил2
Переріз жил0,22 мм?
Діаметр жив0,53 мм
Калібр жили24
Кількість дротів в жилі28
Діаметр проволікав в жилі0,10 мм
Матеріал дроту в жилібезкисневий мідний(OFC) дріт
Матеріал ізоляції жилиПЭ
Діаметр ізоляції жили1,4 мм
Екранвитий мідний тонкопроволочный
Щільність екрану99%
Матеріал оболонким'який ПВХ
Електричні характеристики
Місткість жила / жила на 1 м68 пФ
Місткість жила / екран на 1 м130 пФ
Хвилевий опір100 Ом
Опір жили на 1 км87 Ом
Опір екрану на 1 км30 Ом
Опір ізоляції на 1 км1 ГОм
Технічні характеристики
Пожежне навантаження на 1 м0,22 кВт.ч
Діапазон робочих температурвід-20°C до +70°C
Діаметр кабелю6,4 мм
Вес44 г
Сфера застосування :
  • Сценічне застосування і студійна техніка.
  • houseашній звукозапис.
Готовий кабель/у бухті
в бухте
Тип
Микрофонные
200-0007

Компанія Sommer Cable спеціалізується на розробці і виробництві сучасної дротяної і кабельної продукції. Діючи в самому серці Європи, насиченої високими технологіями і товарами самого різного призначення, компанія змогла не раз переконатися, що товар, що стоїть, не вимагає витонченої реклами - він повинен сказати за себе сам. Тому кожному серйозному клієнтові пропонується протестувати зразки, що цікавлять його, в домашніх умовах: адже достоїнства її продукції не пройдуть повз очі і, особливо, вуха професіонала. Одне з гасел Sommer Cable : "кабель народжує звук - звук народжує музику".

Сайт виробника : sommercable.com

Клієнти, які придбали цей товар, також придбали: