Beyerdynamic iDX 200 iE
Beyerdynamic iDX 200 iE
Beyerdynamic iDX 200 iE
Beyerdynamic iDX 200 iE
Beyerdynamic iDX 200 iE
Beyerdynamic iDX 200 iE
Beyerdynamic iDX 200 iE
Beyerdynamic iDX 200 iE
Beyerdynamic iDX 200 iE
Beyerdynamic iDX 200 iE

Навушники HiFi Beyerdynamic iDX 200 iE

21336

Розпродано
0 грн

Бізнес гарнітура, вкладиши типу In-Ear, сумісність з iPhone, iPad, iPod Touch, пульт управління з мікрофоном сертифікований Apple,, закриті, 10-27 000 Гц, 32 Ом, номінальне звук.тиск 106 дБ, кабель 0,4м зі збільшенням до 0,9м, разьем міні джек 3,5 мм, цвет-черные з сріблястим, аксесуари: кліпса, подовжувальний кабель, 10 пар різних вкладишів : 5 пар силіконових, 2 пари з м'якого пластика і 3 пари зі вспененного полімеру Comply™, металевий корпус із сплаву титану, адаптер для підключення 2второй пари навушників, жорсткий футляр із застібкою на блискавці

Відмінний звук

Супертонкий мідний кабель забезпечує миттєве реагування на щонайменшу зміну напруги. Саме тому навушники iDX 200 iE гарантують прозорість і чіткість звуку, в першу чергу-витонченість і виразність високих частот. Оптимізовані налаштування фільтру зробили можливим досконалий баланс середніх і низьких частот.

Ідеальна посадка

Якість звуку дуже сильно залежить від посадки навушників. Ще важливішого значення вона набуває при тривалому прослуховуванні музики. Тому в комплекті з навушниками iDX 200 iE поставляються 10 пар різних вкладишів : 5 пар силіконових, 2 пари з м'якого пластика і 3 пари зі вспененного полімеру Comply™.

Мікрофон і дистанційне керування

Високоякісний мікрофон підтримує телефонні і Skype дзвінки в усіх сучасних смартфонах, шетах і ПК. Дистанційне керування може використовуватися з усіма облаштуваннями Apple і багатьма девайсами Android.

Високоякісні матеріали

Оболонка навушників виготовлена із сплаву титану, щільнішого і зносостійкого, ніж алюміній. Саме ця особливість ідентифікує iDX 200 iE як модель топ-класу в лінійці iDX.

Знімний кабель

Знімні кабелі забезпечують гнучкість експлуатації. Кабель з первинною довжиною 40 см може бути збільшений до 90 см Матеріал, з якого він виготовлений, забезпечує високу міцність і мінімізує шуми.

Функціональні особливості

Високоякісний hands-free- мікрофон для телефонних і Skype- дзвінків, зручне дистанційне керування(три кнопки), сумісне з Apple. Неймовірно виразний і чистий звук завдяки потужним акустичним драйверам Neodymium. Відмінна посадка і комфорт при використанні завдяки колекції з 10 пар амбушюрів різного розміру і з різного матеріалу. Високоякісний металевий корпус із сплаву титану. Плоский кабель, що мінімізує заплутування.

Аксесуари

- 5 пар силіконових амбушюрів

- 2 пари вкладишів з м'якого пластика

- 3 пари насадок зі вспененного полімеру Comply

- кабель, що Витягується, на 2 довжини

- Затиск для кабелю

- Надійний жорсткий футляр із застібкою на блискавці

Технічні характеристики

- Спосіб звукопередачи : дротяний

- Тип акустичного оформлення : закриті

- Опір: 32 Ом

- Частотний діапазон: 10-27000

- Номінальний рівень звукового тиску : 106

- Дистанційне керування: 3 кнопки

- Конструкція: внутрішньоканальні

iDX 200 iE

Beyerdynamic GmbH & Co. KG - німецька компанія, що займається виробництвом мікрофонів і навушників.

Продукція компанії :

  • Мініатюрні петличные мікрофони
  • Головні мікрофони
  • Студійні цифрові мікрофони
  • Студійні аналогові мікрофони
  • Динамічні мікрофони
  • Репортерські мікрофони
  • "Гармати"
  • Мікрофони для подзвучивания ударних установок.