Sennheiser Momentum M2 IEBT
Sennheiser Momentum M2 IEBT
Sennheiser Momentum M2 IEBT
Sennheiser Momentum M2 IEBT
Sennheiser Momentum M2 IEBT
Sennheiser Momentum M2 IEBT
Sennheiser Momentum M2 IEBT
Sennheiser Momentum M2 IEBT
Sennheiser Momentum M2 IEBT
Sennheiser Momentum M2 IEBT

Bluetooth гарнітура Sennheiser Momentum M2 IEBT

25779

Розпродано
8 512 грн

Нову MOMENTUM In-Ear Wireless M2 IEBT відрізняють надзвичайно елегантний дизайн, бездоганне звучання і зручна форма, ідеально пристосована для тривалого носіння і комфортного використання. Ця витончена і легка мобільна гарнітура з нашийним ободом виконана з першокласних матеріалів і здатна у безпровідному режимі відтворювати справжній hifi- звук, найвища якість якого гарантується технологіями Bluetooth 4.1 і Qualcomm® apt-X™. А завдяки NFC- модулю для швидкого підключення, вбудованому мікрофону і потужній батареї, що забезпечує до 10 годин автономної роботи, ваша MOMENTUM In-Ear Wireless дуже надовго стане самим функціональним мобільним аксесуаром для вас і самим практичним доповненням-для вашого смартфону або планшета.

Нову MOMENTUM In-Ear Wireless M2 IEBT відрізняють надзвичайно елегантний дизайн, бездоганне звучання і зручна форма, ідеально пристосована для тривалого носіння і комфортного використання. Ця витончена і легка мобільна гарнітура з нашийним обоhouse виконана з першокласних матеріалів і здатна у безпровідному режимі відтворювати справжній hifi- звук, найвища якість якого гарантується технологіями Bluetooth 4.1 і Qualcomm® apt-X™. А завдяки NFC- модулю для швидкого підключення, вбудованому мікрофону і потужній батареї, що забезпечує до 10 годин автономної роботи, ваша MOMENTUM In-Ear Wireless дуже надовго стане самим функціональним мобільним аксесуаром для вас і самим практичним доповненням-для вашого смартфону або шета.

ДЛЯ ТИХ, В КОМУ ЖИВЕ ЕНЕРГІЯ MOMENTUM
Деякі з нас живуть для того, щоб слухати Звук. Таким людям не властиво задовольнятися загальнодоступними стандартами, вони завжди знаходяться в пошуку чогось більшого, готові рухатися далі, ніж інші, здійснювати щось незвичайне і досягати нових висот, постійно розширюючи межі Звуку. У таких людях живе-MOMENTUM-Імпульс, і саме для них інженери Sennheiser при активному сприянні цілого колективу молодих і талановитих художників створили і продовжують удосконалювати проект MOMENTUM.

НОВИЙ ШЛЯХ До ПІЗНАННЯ ІМПУЛЬСУ
Як і личить істинному представникові сімейства MOMENTUM, ваша MOMENTUM In-Ear Wireless M2 IEBT радуватиме вас не лише своїм прекрасним звучанням. Її шийний обід обшитий натуральною наппа, тонкою і м'якою шкірою, з якою гарнітуру можна не знімати хоч цілодобово безперервно. При цьому ніякі дроти вам заважати не будуть, оскільки до мобільного облаштування MOMENTUM In-Ear Wireless підключається по Bluetooth- каналу(але і варіант дротяного з'єднання теж передбачений). Звуководы-сталеві, покриття навушників-хромоване, зовнішні елементи конструкції-з удароміцного полікарбонату. Плюс, звичайно, звук. Він просто фантастичний! Так що слухати цю гарнітуру і її носити-це, по суті, два абсолютно особливих задоволення.

Це нова MOMENTUM In-Ear Wireless M2 IEBT!

ТІЛЬКИ ТАКИЙ ЗВУК, ЯКИЙ ПОДОБАЄТЬСЯ ВАМ
Модель розроблена і виготовляється з усією увагою навіть до самих найдрібніших деталей і завжди зуміє привнести справжню насолоду до процесу прослуховування будь-якої музики. Внутрішньоканальні звуководы навушників піддаються спеціальній машинній обробці, яка гарантує граничну точність передачі звуку. З унікальною системою високоякісних динамічних перетворювачів ця мобільна гарнітура набула неперевершеного фірмового аудіопочерку серії MOMENTUM з його характерним потужним басом, виключно високою деталізацією в обробці вокальних елементів аудіоряду і прекрасною стереопанорамой.

ВДОСКОНАЛЕНА ТЕХНОЛОГІЯ БЕЗПРОВІДНОЇ ПЕРЕДАЧІ ДАНИХ
Технологія Bluetooth 4.1 у поєднанні з підтримкою кодека AAC і сумісністю з Qualcomm® apt-X™ дозволяють MOMENTUM In-Ear Wireless відтворювати істинний HiFi- звук, тому в цій гарнітурі музика для вас завжди звучатиме тільки з оптимальною якістю, без перешкод і без дротів. І навіть без щонайменших затримок з підключенням, оскільки через NFC до смартфону, шета або плеєра MOMENTUM In-Ear Wireless M2 IEBT можна підключити буквально одним торканням, всього за пару секунд.

MOMENTUM In-Ear Wireless M2 IEBT-ІНТУЇТИВНО ВАША
Оригінальний шийний обід гарнітури не лише виглядає привабливо. У нім, окрім акумуляторної батареї, приховані також зручний 3-кнопковий пульт і високоякісний мікрофон, з якими ви можете дистанційно управляти функціями аудіовідтворення плеєра вашого смартфону або шета, а також завжди залишатися на зв'язку, приймаючи або здійснюючи телефонні дзвінки прямо з вашою MOMENTUM In-Ear Wireless. Гарнітуру можна підключати відразу до двох пристроїв(приміром, до смартфону і до комп'ютера), при цьому вона підтримуватиме до 3 каналів зв'язку одночасно.
Визначити статус підключення або упізнати поточний рівень заряду батареї завжди допоможе система простих і інтуїтивно зрозумілих голосових підказок, а про вхідний телефонний дзвінок вчасно попередить вібросигнал. Заряджається MOMENTUM In-Ear Wireless M2 IEBT через USB- кабель. Через нього ж гарнітуру при необхідності можна підключати до будь-яких сумісних пристроїв і слухати музику не у безпровідному, а в дротяному режимі(у тому числі і під час зарядки).

ПО СПЕЦЗАМОВЛЕННЮ ДЛЯ ВАШИХ ВУХ
Фахівці Sennheiser потурбувалися не лише про ваш комфорт, але і про те, щоб MOMENTUM In-Ear Wireless ідеально підійшла саме Вам. Гарнітура стандартно комплектується чотирма парами м'яких вушних вкладишів різного діаметру, тому її навушники гарантовано підходять для вушних каналів будь-якого розміру, досить щільно, але без дискомфорту утримуються на своєму місці і забезпечують прекрасний захист від зовнішнього шумового фону.

ВЕЛИКИЙ МОБІЛЬНИЙ ПЛЮС
MOMENTUM In-Ear Wireless M2 IEBT виконана з найякісніших матеріалів і звучить просто чудово, проте є у неї ще одна видатна особливість, яка дозволяє цій моделі стати єдиною і неповторною дуже і дуже надовго, залишаючи далеко позаду будь-якого з потенційних конкурентів. Особливість ця-час автономної роботи. У режимі безперервного відтворення аудіо з легендарною якістю Sennheiser MOMENTUM In-Ear Wireless M2 IEBT працює без заряджання 10 годин, а від USB- порту її акумулятор в прискореному режимі заряджається всього за півтори години, впродовж яких ви все одно можете слухати музику і залишатися на зв'язку. До речі, в комплект постачання гарнітури входить фірмовий кейс, в якому її зручно носити і зберігати.

ПРИЄМНА ЕРГОНОМІКА MOMENTUM In-Ear Wireless
Завдяки місткій батареї і ергономічній конструкції шийного обода MOMENTUM In-Ear Wireless M2 IEBT можна з комфортом користуватися хоч цілий день. До того ж натуральна наппа і м'який блиск хрому так добре поєднуються практично з будь-яким одягом. Все логічно: досконалість стилю повною мірою відповідає досконалості звуку-в цьому і полягає сила MOMENTUM.

КОМПЛЕКТАЦІЯ
* гарнітура MOMENTUM In-Ear Wireless M2 IEBT;
* USB- кабель;
* 4 пари вушних вкладишів розмірів XS, S, M, L;
* фірмовий кейс;
* посібник користувача.

Артикул 507353
Гарантія, міс. 24
Тип підключення безпровідною
Тип перетворювача динамічний
Тип амбушюр вакуумні
Колір Чорний
Відтворні частоти, Гц 15-22000
Рівень звукового тиску SPL(1 кГц, 1 Вт RMS), дБ 112
Опір, Ом 18
Коефіцієнт нелінійних спотворень, КНИ
Час роботи в режимі розмови, ч 10
Час роботи в режимі прослуховування музики, ч 10
Спрямованість мікрофону всенаправлений
Вес, г 53
Колір
Чорний
Тип навушників
Вкладиші
Тип підключення
Безпровідне
Наявність активного шумозаглушування
Без активного шумозаглушування
Кабель
Односторонній
Тип випромінювача
Динамічний
Діапазон частот навушників
15 - 22000 Гц
Опір навушників
18 Ом
Чутливість навушників
112 дБ
Конструкція мікрофону
Вбудований в корпус навушників
Гарантія
24 місяці
Спрямованість
Всенаправлені
Діапазон частот
15-22000
Тип
Вакуумні
Momentum M2 IEBT

Компанія Sennheiser, є світовим лідером у виробництві звукового устаткування, що поєднує в собі високі технології і сучасний дизайн.

Створення добре працюючих інструментів для професіоналів - завдання, посильне команді виключно висококласних інженерів. Компанія Sennheiser була такою, починаючи з 1945 року, коли називалася ще Labor W, і в її штаті було всього сім чоловік, залишається і сьогодні, отримавши міжнародне визнання, працевлаштувавши 1400 чоловік і побудувавши заводи в Німеччині, Ірландії і США.

Коротка історія

У 1947 році фахівці тоді ще Labor W створюють свій перший оригінальний мікрофон, MD 2, і він, завдяки якісній перевазі над конкурентам, стає дуже популярним в радіомовленні. Мало хто про це знає, але в 1949 компанія розробила, і деякий час випускала підсилювачі потужності. Це були перші пристрої, що відповідають стандарту hi, - fi, а через декілька років він буде прийнятий на озброєння усіма виробниками домашньої звукової техніки.

Але знову про мікрофони: в 1954 вже під маркою Sennheiser випускається динамічний мікрофон MD 21; сьогодні це раритет, популярний у радіо і клубних DJ на заході. У період з 1956 по 1959 роки розробляються мікрофон типу "пушку"(shotgun), MD 82 і стереофонічний мікрофон MDS 1, в 1962 році з'являється нова високоспрямована конденсаторна "гармата" для ТБ і кінозйомок, працююча за принципом interference tube. А в 1985 запущений у виробництво новий модельний ряд студійних конденсаторних мікрофонів MKH, що відповідають вимогам цифрового звукозапису. Предмет особливої гордості розробників(слід сказати, і власників теж) - динамічний мікрофон MD 421, виробництво якого почалося в 1960 році. Триває і до цього дня; всього за 40 років продані більше 350,000 екземплярів.

Компанії належить пріоритет в розробці і випуску перших у світі відкритих динамічних навушників(модель HD 414, 1968 рік). Є у компанії і інші відкриття в цій області - навушники з системою активної компенсації шуму NoiseGard(модель LH 1C, 1988 рік), а також електростатичні навушники з ламповим підсилювачем(модель Orpheus, 1991 рік). Професійна преса оцінила їх як кращі у світі.

Пальма першості в області цифрової(!) технології передачі звукового сигналу по інфрачервоному каналу також належить Sennheiser. У 1976 випущені передавач SI 406 і приймач-стетоскоп HDI 406. Пізніше, в 1993, ця технологія була застосована у безпровідних навушниках IS 850.

А чи знаєте ви, коли з'явилася перша радіосистема? У 1958 році, і створили її інженери компанії Sennheiser. Тоді на ТБ і в концертній діяльності безпровідна мікрофонна система Mikroport зробила справжню революцію! Починаючи з 1979 року, радіосистеми компанії, оснащуються системою шумопониження HiDyn, що істотно поліпшила якість звукопередачи, а в 1980 випущений перший безпровідною мікрофон для вокалістів, SKM 4031. Досягнуті помітні успіхи в мініатюризації, їх результат - випуск в 1981 році передавача SK 2012 і приймача EM 1036, основних компонентів першої у світі радіосистеми "економічного класу".

Робота по удосконаленню радіосистем Sennheiser не припиняється.