Sennheiser AMBEO Smart Headset
Sennheiser AMBEO Smart Headset
Sennheiser AMBEO Smart Headset
Sennheiser AMBEO Smart Headset
Sennheiser AMBEO Smart Headset
Sennheiser AMBEO Smart Headset
Sennheiser AMBEO Smart Headset
Sennheiser AMBEO Smart Headset
Sennheiser AMBEO Smart Headset
Sennheiser AMBEO Smart Headset
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.

Sennheiser AMBEO Smart Headset Гарнітура

26066

Уточнюйте наявність перед оплатою
12 790 грн

Безпосередньо у навушники цієї унікальної гарнітури вбудовані високоякісні всенаправлені мікрофони. З їх допомогою прекрасне відео з дійсно живим і відмінно збалансованим тривимірним звуком ви можете знімати просто зі свого мобільного пристрою. І у ваших записах навколишній світ назавжди залишиться саме таким, яким ви його побачили і почули.

Створюй тривимірні аудіокартини світу!

Безпосередньо у навушники цієї унікальної гарнітури вбудовані високоякісні всенаправлені мікрофони. З їх допомогою прекрасне відео з дійсно живим і відмінно збалансованим тривимірним звуком ви можете знімати просто зі свого мобільного iOS- пристрою. І у ваших записах навколишній світ назавжди залишиться саме таким, яким ви його побачили і почули.

TECHRADAR: "Бінауральні аудіоефекти дуже вражають. І це якраз те, чого так бракувало технологіям віртуальної реальності".

AMBEO SMART HEADSET-це перша у світі компактна і надзвичайно проста у використанні гарнітура для запису справжнього тривимірного звуку в мобільному режимі. Вбудовані в її навушники всенаправлені мікрофони записують навколишній звук в точності таким, яким його чують ваші вуха.

Тому нова AMBEO SMART HEADSET-це незамінний робочий інструмент в арсеналі професійного відеоблогера, а також кожного ентузіаста, який займається створенням високоякісного контенту і готовий знову і знову дивувати свою аудиторію класним відео з по-справжньому захоплюючим звуком.

Такі 3D-записи можна прослуховувати через звичайнісінькі стереонаушники, але при цьому імерсивний звук переносить слухача як би в саму середину сюжету, забезпечуючи щонайповніше відчуття присутності.

Завдяки розробленій фахівцями компанії Apogee технології PureDigital, AMBEO SMART HEADSET легко інтегрується з мобільними iOS- пристроями і здатна не лише записувати, але і відтворювати звук з фірмовою якістю Sennheiser.

Гарнітура із справжніми вухами-вашими!

Тепер у вас є можливість записувати відео з висококачественным тривимірним аудіо за допомогою свого iOS- пристрою і підключеної до нього мобільної гарнітури цілком звичайного виду. Вбудовані в навушники AMBEO SMART HEADSET мікрофони захоплювати звук саме так, як його сприймають ваші власні вуха.

За допомогою функції Smart Slider чутливість мікрофонів можна настроювати прямо в процесі роботи, залежно від того, в яких умовах робиться запис. У результаті ви отримуєте фантастичний тривимірний об'ємний звук, який іноді просто приголомшує своєю достовірністю, і який, проте, можна слухати у будь-яких стереонаушниках і/або з будь-якого пристрою, що підтримує стереофонічне відтворення.

Технологічно, але просто

Так само, як і сучасні мобільні пристрої, AMBEO SMART HEADSET в експлуатації дуже проста і інтуїтивно зрозуміла. Гарнітура оснащена спеціально розробленими компанією Apogee високоякісними АЦ/ЦА-перетворювачем і мікрофонним передпідсилювачем, які у поєднанні з фірмовою технологією SoftLimit відповідають за точність і якість перетворення кожного аналогового елементу динамічного аудіоряду в цифрову форму.

SoftLimit передбачає також і автоматичну оптимізацію рівнів запису, тому з AMBEO SMART HEADSET працювати можна абсолютно вільно, не турбуючись про риску виникнення спотворень аудіосигналу. 3D-звук в чистому цифровому вигляді з мікрофонів гарнітури на сумісний мобільний iOS- пристрій і з мобільного пристрою в навушники передається прямо через порт Lightning.

Версія AMBEO SMART HEADSET для платформи Android знаходиться на етапі тестування і випущена буде в самий найближчий час.

Навушники, в яких ви чуєте все або слухаєте тишу

Situational Awareness("Ситуаційна обізнаність")-це одна з унікальних функцій AMBEO SMART HEADSET. У цій гарнітурі ви у будь-який момент часу можете включити звуки зовнішнього середовища(приміром, на вулиці, коли треба почути те, що відбувається навкруги). Або, навпаки, включити систему активного шупомодавления, яка повністю блокує зовнішній фоновий шум, даючи можливість трохи відпочити і спокійно послухати улюблену музику. Situational Awareness також можна включати/вимикати, коли ви пишіть відео або розмовляєте по телефону.

І просто гарнітура теж

AMBEO SMART HEADSET, окрім того, що є повнофункціональною мобільною системою для запису 3D-аудио, з таким же успіхом може працювати і в якості звичайної дротяної гарнітури з внутрішньоканальними навушниками екстракласу.

Як і личить істинним Sennheiser, ці навушники здатні відтворювати звук виняткової якості, при цьому вони дуже комфортні. Завдяки продуманій конструкції заушин, вони завжди надійно, але без зайвого тиску утримуються у вухах і забезпечують відмінний пасивний захист від зовнішнього шуму.

У AMBEO SMART HEADSET передбачений також окремий, "простий" мікрофон для телефонних розмов або передачі голосових команд на підключений iOS- девайс в мобільному режимі.

Мобільний додаток

За умовчанням Smart Slider вашій AMBEO SMART HEADSET налаштований на управління чутливістю мікрофону. Проте у фірмовому мобільному застосуванні, з яким поставляється ця гарнітура, можна легко перенастроювати "смарт-слайдер" на виконання будь-якої з допустимих функцій.


Комплектація:
- гарнітура AMBEO SMART HEADSET;
- набір змінних амбушюр для навушників(розмірів S, M і L);
- фірмовий кейс;
- коротке керівництво по швидкому підключенню.

Артикул 508478
Гарантія, міс. 24
Сумісність Apple
Тип підключення дротяний
Конструкція закрита
Тип перетворювача динамічний
Тип амбушюр вакуумні
Колір Білий
Відтворні частоти, Гц 20-20000
Рівень звукового тиску SPL(1 кГц, 1 Вт RMS), дБ 118
Опір, Ом 18
Коефіцієнт нелінійних спотворень, КНИ
Роз'їм Lightning
Довжина кабелю, м 1,6
Спрямованість мікрофону всенаправлений
Чутливість, *-1 dBV/Pa 44
Вес(без кабелю), г 16
Колір
Білий
Тип підключення
Дротяне
Інтерфейс дротяного підключення
Lightning
Тип випромінювача
Динамічний
Діапазон частот навушників
20-20000
Опір навушників
18 Ом
Чутливість навушників
118 дБ
Гарантія
24 місяці
Спрямованість
Всенаправлені
Діапазон частот
20-20000
Додаткові характеристики
Вбудований передпідсилювач Apogee
Призначення
Для смартфонів і планшетів
Тип
Вакуумні
Кількість мікрофонів
1
AMBEO Smart Headset

Компанія Sennheiser, є світовим лідером у виробництві звукового устаткування, що поєднує в собі високі технології і сучасний дизайн.

Створення добре працюючих інструментів для професіоналів - завдання, посильне команді виключно висококласних інженерів. Компанія Sennheiser була такою, починаючи з 1945 року, коли називалася ще Labor W, і в її штаті було всього сім чоловік, залишається і сьогодні, отримавши міжнародне визнання, працевлаштувавши 1400 чоловік і побудувавши заводи в Німеччині, Ірландії і США.

Коротка історія

У 1947 році фахівці тоді ще Labor W створюють свій перший оригінальний мікрофон, MD 2, і він, завдяки якісній перевазі над конкурентам, стає дуже популярним в радіомовленні. Мало хто про це знає, але в 1949 компанія розробила, і деякий час випускала підсилювачі потужності. Це були перші пристрої, що відповідають стандарту hi, - fi, а через декілька років він буде прийнятий на озброєння усіма виробниками домашньої звукової техніки.

Але знову про мікрофони: в 1954 вже під маркою Sennheiser випускається динамічний мікрофон MD 21; сьогодні це раритет, популярний у радіо і клубних DJ на заході. У період з 1956 по 1959 роки розробляються мікрофон типу "пушку"(shotgun), MD 82 і стереофонічний мікрофон MDS 1, в 1962 році з'являється нова високоспрямована конденсаторна "гармата" для ТБ і кінозйомок, працююча за принципом interference tube. А в 1985 запущений у виробництво новий модельний ряд студійних конденсаторних мікрофонів MKH, що відповідають вимогам цифрового звукозапису. Предмет особливої гордості розробників(слід сказати, і власників теж) - динамічний мікрофон MD 421, виробництво якого почалося в 1960 році. Триває і до цього дня; всього за 40 років продані більше 350,000 екземплярів.

Компанії належить пріоритет в розробці і випуску перших у світі відкритих динамічних навушників(модель HD 414, 1968 рік). Є у компанії і інші відкриття в цій області - навушники з системою активної компенсації шуму NoiseGard(модель LH 1C, 1988 рік), а також електростатичні навушники з ламповим підсилювачем(модель Orpheus, 1991 рік). Професійна преса оцінила їх як кращі у світі.

Пальма першості в області цифрової(!) технології передачі звукового сигналу по інфрачервоному каналу також належить Sennheiser. У 1976 випущені передавач SI 406 і приймач-стетоскоп HDI 406. Пізніше, в 1993, ця технологія була застосована у безпровідних навушниках IS 850.

А чи знаєте ви, коли з'явилася перша радіосистема? У 1958 році, і створили її інженери компанії Sennheiser. Тоді на ТБ і в концертній діяльності безпровідна мікрофонна система Mikroport зробила справжню революцію! Починаючи з 1979 року, радіосистеми компанії, оснащуються системою шумопониження HiDyn, що істотно поліпшила якість звукопередачи, а в 1980 випущений перший безпровідною мікрофон для вокалістів, SKM 4031. Досягнуті помітні успіхи в мініатюризації, їх результат - випуск в 1981 році передавача SK 2012 і приймача EM 1036, основних компонентів першої у світі радіосистеми "економічного класу".

Робота по удосконаленню радіосистем Sennheiser не припиняється.

Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.