Sennheiser IE 80 S
Sennheiser IE 80 S
Sennheiser IE 80 S
Sennheiser IE 80 S
Sennheiser IE 80 S
Sennheiser IE 80 S
Sennheiser IE 80 S
Sennheiser IE 80 S
Sennheiser IE 80 S
Sennheiser IE 80 S
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.

Навушники Sennheiser IE 80 S

26552

Уточнюйте наявність перед оплатою
14 929 грн

Внутрішньоканальні IE 80 S відкривають новий рівень досконалості в поєднанні якості зовнішнього виконання і функціональності конструкції. Завдяки професійній скрупульозності, з якою пропрацював кожен окремий їх елемент, ці навушники здатні відтворювати звук виняткової точності, чистоти і виразності. А преміум-дизайн якнайкраще підкреслює характерну візуальну естетику нової серії висококласних компактних моделей, розробленою Sennheiser спеціально для сучасних меломанів. Поліпшені акустичні характеристики, система ручного регулювання частотного діапазону, можливість кастомізації за рахунок зміни кабелю, застосування заушин і найбільш зручних амбушюр Comply™ з ефектом пам'яті-це еволюція, яку ви можете почути і відчути.

Внутрішньоканальні IE 80 S відкривають новий рівень досконалості в поєднанні якості зовнішнього виконання і функціональності конструкції. Завдяки професійній скрупульозності, з якою пропрацював кожен окремий їх елемент, ці навушники здатні відтворювати звук виняткової точності чистоти і виразності. А преміум-дизайн якнайкраще підкреслює характерну візуальну естетику нової серії висококласних компактних моделей, розробленою Sennheiser спеціально для сучасних меломанів. Поліпшені акустичні характеристики, система ручного регулювання частотного діапазону, можливість кастомізації за рахунок зміни кабелю, застосування заушин і найбільш зручних амбушюр Comply™ з ефектом пам'яті-це еволюція, яку ви можете почути і відчути.

Ласкаво просимо у світ аудиофильского звуку!

Характерні для високоякісного професійного аудіоустаткування бездоганна, надихаюча якість звучання і елегантна, функціональна конструкція IE 80 S стали відображенням нашого незмінного прагнення до інновацій, завдяки яким звук здатний дарувати своєму слухачеві ще сильніші і захоплюючі враження.

Sennheiser IE 80 S, як облаштування аудиофильского рівня, спочатку розроблялися з урахуванням підвищених аудіозапитів істинних поціновувачів висококласного звуку. При цьому особлива увага також приділялася і цілком природному бажанню наших користувачів мати продукт не лише високотехнологічним, але і естетично здійсненим. Сконструювати компактні навушники з таким акустичним потенціалом, які до того ж будуть максимально зручними і зовні привабливими, виявилося завданням украй непростим. Але вона була вирішена, і ми щиро гордимося, що вирішити її вдалося саме нам.

Еволюція, яку ви слухаєте, бачите і відчуваєте

Кожен справжній інженер знає, що немає меж досконалості, і завжди можна поліпшити те, що було зроблено раніше. А коли справа стосується таких унікальних високоякісних навушників, як IE 80 S, то шлях до ідеального звучання лежить через безперервну оптимізацію кожній, навіть самій найдрібнішій їх деталі. Робота надзвичайно складна і труhouseістка, але у результаті досконаліша конструкція корпусу, оптимальної форми вушні адаптери, а також дизайн і ретельно підібрані аксесуари разом формують те, що ви можете з упевненістю назвати сучасними внутрішньоканальними навушниками екстра класу.

Не просто чудова якість

При розробці нових високоякісних внутрішньоканальних навушників до досконалості доводиться кожен окремий їх елемент, навіть наймініатюрніший. Тому ультракомпактная стереосистема IE 80 S, що складається з пари динамічних випромінювачів з потужними неодимовими магнітами, генерує звук виняткової точності, чистоти і виразності. Але як повнофункціональні аудиофильские навушники, IE 80 S не лише відтворюють по-справжньому реалістичний і максимально деталізований звук, але також дозволяють користувачеві регулювати параметри звучання, вручну змінюючи його частотний діапазон відповідно до власних переваг.

У тісному контакті з чистим звуком

Внутрішньоканальні IE 80 S не просто зручні, вони миттєво адаптуються до індивідуальних анатомічних особливостей вух свого власника. Для цього в стандартному комплекті постачання IE 80 S передбачений цілий набір знімних вушних адаптеров-амбушюр різної форми і розмірів(S, M і L), включаючи амбушюри з піни Comply™ з ефектом пам'яті, за допомогою яких навушники ідеально розміщуються у вушному каналі будь-якого діаметру і конфігурації, забезпечуючи чудове звучання, комфорт і хороший захист від зовнішніх шумів.

Якщо в цифрах, то рівень пасивного шумозаглушування моделі IE 80 S складає 26 дБ. Це означає, що ці навушники здатні забезпечити якісний захист від стороннього шумового фону навіть в досить гучному оточенні.

Мобільність найвищого рівня

Висококласні внутрішньоканальні навушники, які до того ж прекрасно справляються з тяготами сучасного мобільного життя,-це, безумовно, знахідка для кожного, хто любить слухати музику в русі. Тому IE 80 S виконані в дуже міцному зносостійкому корпусі і стандартно комплектуються змінним кабелем з кевларовой захистом і фірмовим 2-контатными роз'ємами Sennheiser. Така модульна конструкція дає користувачеві можливість надалі кастомізувати навушники відповідно до своїх побажань, зокрема за рахунок різних варіантів їх підключення.

У комплект постачання IE 80 S включені також спеціальні гнучкі і дуже комфортні крепления-заушины, з якими навушники щільніше утримуються у вушних каналах і в них набагато зручніше слухати музику, скажімо, під час тренування або просто на ходу.

IE 80 S поставляються разом з фірмовим кейсом нової конструкції, який оптимально підходить для зберігання і перенесення самих навушників і аксесуарів для них, і крім того сам виглядає теж дуже стильно і цікаво.

Служити і захоплювати!

У IE 80 S традиційно найвищої якості стереозвук, характерний для навушників професійного рівня, надзвичайно органічно поєднується з лаконічними, але надзвичайно привабливими дизайнерськими "фішками" в стилі индастриал. Зовнішню частину чашок навушників захищають мініатюрні накладки, виконані зі зносостійкої нержавіючої сталі, а для зручності використання, зокрема щоб навушники не плуталися, кабель правої чашки помічений червоним-рішення не помітне, але дуже практичне.


Комплектація:
- навушники IE 80 S зі знімним кабелем(1.2 м);
- набір змінних амбушюр з силікону звичайної і ребристої форми, а також з піни Comply™ з ефектом пам'яті(пара кожного типу поставляється в розмірах S, M і L);
- пара знімних гнучких креплений-заушин;
- інструмент для налаштування параметрів звучання і відходу за навушниками;
- фірмовий кейс нової конструкції для зберігання і перенесення навушників і аксесуарів.

Артикул 507448
Гарантія, міс. 24
Тип підключення дротяний
Довжина кабелю, м 1,2
Роз'їм джек 3,5 мм
Конструкція закрита
Тип амбушюр вакуумні
Тип перетворювача динамічний
Відтворні частоти, Гц 10-20000
Рівень звукового тиску SPL(1 кГц, 1 Вт RMS), дБ 125
Опір, Ом 16
Вес, г 5
Зниження рівня шуму, дБ Н/Д
Статус продукту : Н/Д
Колір
Чорний
Тип навушників
Вакуумні
Тип підключення
Дротяне
Інтерфейс дротяного підключення
1 x mini - jack(роз'їм 3.5 мм)
Тип випромінювача
Динамічний
Діапазон частот навушників
10 - 20000
Опір навушників
16
Чутливість навушників
116
Гарантія
24 місяці офіційної гарантії від виробника
Діапазон частот
10-20000
Тип
Вакуумні
IE 80 S

Компанія Sennheiser, є світовим лідером у виробництві звукового устаткування, що поєднує в собі високі технології і сучасний дизайн.

Створення добре працюючих інструментів для професіоналів - завдання, посильне команді виключно висококласних інженерів. Компанія Sennheiser була такою, починаючи з 1945 року, коли називалася ще Labor W, і в її штаті було всього сім чоловік, залишається і сьогодні, отримавши міжнародне визнання, працевлаштувавши 1400 чоловік і побудувавши заводи в Німеччині, Ірландії і США.

Коротка історія

У 1947 році фахівці тоді ще Labor W створюють свій перший оригінальний мікрофон, MD 2, і він, завдяки якісній перевазі над конкурентам, стає дуже популярним в радіомовленні. Мало хто про це знає, але в 1949 компанія розробила, і деякий час випускала підсилювачі потужності. Це були перші пристрої, що відповідають стандарту hi, - fi, а через декілька років він буде прийнятий на озброєння усіма виробниками домашньої звукової техніки.

Але знову про мікрофони: в 1954 вже під маркою Sennheiser випускається динамічний мікрофон MD 21; сьогодні це раритет, популярний у радіо і клубних DJ на заході. У період з 1956 по 1959 роки розробляються мікрофон типу "пушку"(shotgun), MD 82 і стереофонічний мікрофон MDS 1, в 1962 році з'являється нова високоспрямована конденсаторна "гармата" для ТБ і кінозйомок, працююча за принципом interference tube. А в 1985 запущений у виробництво новий модельний ряд студійних конденсаторних мікрофонів MKH, що відповідають вимогам цифрового звукозапису. Предмет особливої гордості розробників(слід сказати, і власників теж) - динамічний мікрофон MD 421, виробництво якого почалося в 1960 році. Триває і до цього дня; всього за 40 років продані більше 350,000 екземплярів.

Компанії належить пріоритет в розробці і випуску перших у світі відкритих динамічних навушників(модель HD 414, 1968 рік). Є у компанії і інші відкриття в цій області - навушники з системою активної компенсації шуму NoiseGard(модель LH 1C, 1988 рік), а також електростатичні навушники з ламповим підсилювачем(модель Orpheus, 1991 рік). Професійна преса оцінила їх як кращі у світі.

Пальма першості в області цифрової(!) технології передачі звукового сигналу по інфрачервоному каналу також належить Sennheiser. У 1976 випущені передавач SI 406 і приймач-стетоскоп HDI 406. Пізніше, в 1993, ця технологія була застосована у безпровідних навушниках IS 850.

А чи знаєте ви, коли з'явилася перша радіосистема? У 1958 році, і створили її інженери компанії Sennheiser. Тоді на ТБ і в концертній діяльності безпровідна мікрофонна система Mikroport зробила справжню революцію! Починаючи з 1979 року, радіосистеми компанії, оснащуються системою шумопониження HiDyn, що істотно поліпшила якість звукопередачи, а в 1980 випущений перший безпровідною мікрофон для вокалістів, SKM 4031. Досягнуті помітні успіхи в мініатюризації, їх результат - випуск в 1981 році передавача SK 2012 і приймача EM 1036, основних компонентів першої у світі радіосистеми "економічного класу".

Робота по удосконаленню радіосистем Sennheiser не припиняється.

Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.