Sennheiser Set 860
Sennheiser Set 860
Sennheiser Set 860
Sennheiser Set 860
Sennheiser Set 860
Sennheiser Set 860
Sennheiser Set 860
Sennheiser Set 860
Sennheiser Set 860
Sennheiser Set 860

Навушники Sennheiser Set 860

26570

Розпродано
11 117 грн

Set 860 від Sennheiser-сучасна безпровідна ассистивная аудіосистема, яка здатна відтворювати кристально чистий і надзвичайно виразний звук і дозволяє вам настроювати звучання музики, вокалу і будь-якого іншого аудіоконтенту у відповідність зі своїми персональними перевагами і/або потребами.

Set 860 від Sennheiser-сучасна безпровідна ассистивная аудіосистема, яка здатна відтворювати кристально чистий і надзвичайно виразний звук і дозволяє вам настроювати звучання музики, вокалу і будь-якого іншого аудіоконтенту у відповідність зі своїми персональними перевагами і/або потребами. Настроюється Set 860 легко і просто: вибір аудіопрофілів, включення функції підвищення розбірливості мови і регулювання гучності робляться буквально одним натисненням. Крім того, аудіосистема Set 860 дуже легка, надійна і зручна.


Нова Sennheiser Set 860
ПЛЮС до якості звучання телевізора

З віком наш слух міняється, тому літній людині буває важко розібрати слова або слухати музику з колишнім задоволенням. Доводиться збільшувати гучність телевізора і турбувати рідних і сусідів. Але навіть це не завжди допомагає, оскільки підвищувати слід в першу чергу якість звуку. Проблему вирішує Sennheiser Set 860. У ній ви нікому не заважаєте і слухаєте телевізор або радіо з максимально високою якістю звуку і з найбільш комфортним для себе рівнем гучності.


Чітка і виразна
ПЛЮС до якості звуку

У Set 860 вам ніщо не заважає спокійно і з комфортом слухати телевізор або радіо, а звук ви вибираєте такий, який вам подобається. Для оптимізації звучання музики і мови, а також для індивідуального налаштування звуку у Set 860 передбачений три готові аудіопрофілі на вибір. Також завжди можна посунути баланс звучання вліво або управо, якщо треба підвищити якість аудіо для "слабкого" вуха. Або перемкнутися із стерео- у моно-режим, і тоді навушники відтворюватимуть повний аудіоряд для кожного вуха окремо.

Унікальна функція підвищення якості передачі мови, Speech Intelligibility, динамічно знижує рівень фонової складової телевізійного аудіоряду, підвищуючи при цьому якість і деталізацію вокалу, завдяки чому діалоги і просто людська мова починають звучати набагато виразно і чистіше. Speech Intelligibility теж включається і вимикається однією кнопкою на панелі управління гарнітури.

Як бачите, ніяких складнощів. Та зате наскільки приємніше дивитися телевізор чи слухати музику, коли звук повністю відповідає вашим перевагам і потребам.


Витончена і легка
ПЛЮС до комфорту

Навушники Sennheiser Set 860 дуже легкі і зручно регулюються. Вони виконані у вигляді ергономічного "стетоскопа" і носяться під підборіддям, тому, по-перше, на голову ніколи давити не будуть, а по-друге, коли ви їх надіваєте, то вони не чіпляються ні за волосся, ні за окуляри.

Set 860 безпровідна аудіосистема, тому абсолютно не заважає рухатися і не сковує рухів. Сучасні технології безпровідної передачі сигналу Sennheiser забезпечують якісне відтворення звуку на відстані до 70 метрів від базової станції. Простіше кажучи, ви можете слухати телепередачу або просто музику, як вам буде зручно: сидячи, лежачи або переміщаючись з кімнати до кімнати.

Про заряд батареї теж турбуватися не треба. Маленький, але потужний акумулятор забезпечує до 18 годин автономної роботи гарнітури в режимі безперервного відтворення і автоматично перезаряджається, як тільки ви встановлюєте її на док-станцію.


Проста і зручна
ПЛЮС до практичності

Set 860 гранично проста і інтуїтивно зрозуміла. Вона спочатку сконструйована так, щоб ні у кого не виникало ніяких утруднень ні з її підключенням, ні з налаштуванням, навіть якщо цю систему її майбутній користувач бачить уперше.

Кнопок управління у Set 860 всього декілька, вони великі і позначені виразно, тому щоб вибрати потрібну, окуляри не потрібно. Світлодіодні індикатори, які показують стан підключення гарнітури і рівень заряду батареї, теж об'ємні і сигнали їх легко розрізняються.

Аудіосистема Set 860 включається і вимикається автоматично, що теж дуже зручно, плюс, батарея ніколи не розряджається даремно.


Комплектація:

- навушники зі вбудованою литий-полимерной акумуляторною батареєю;
- базова станція;
- 1 пара додаткових насадок-вкладишів зменшеного діаметру(для маленьких вух);
- блок живлення з набором перехідників для розеток різних стандартів(EU, UK, US і AUS);
- телевізійний аналоговий аудіокабель із стандартним 3.5-мм штекером;
- телевізійний цифровий оптичний аудіокабель;
- посібник користувача.

Артикул 506817
Гарантія, міс. 24
Тип підключення безпровідною
Конструкція закрита
Тип перетворювача динамічний
Тип амбушюр вакуумні
Відтворні частоти, Гц 50-16000
Рівень звукового тиску SPL(1 кГц, 1 Вт RMS), дБ 125
Коефіцієнт нелінійних спотворень, КНИ
Час роботи в режимі прослуховування музики, ч 0.56
Радіус дії, м 2.19
Модуляція FM stereo
РЧ діапазон(нижній), Мгц 75
РЧ діапазон(верхній), Мгц 77.61
Живлення мережевий адаптер 9 В DC, 1 А
Роз'єми 3,5 мм стерео джек, оптичний TORX/TOTX
Вес(без кабелю), г 61
Тип підключення
Безпровідне
Тип випромінювача
Динамічний
Діапазон частот навушників
50-16000
Чутливість навушників
125 дБ
Гарантія
24 місяці
Діапазон частот
50-16000
Тип
Вакуумні
Set 860

Компанія Sennheiser, є світовим лідером у виробництві звукового устаткування, що поєднує в собі високі технології і сучасний дизайн.

Створення добре працюючих інструментів для професіоналів - завдання, посильне команді виключно висококласних інженерів. Компанія Sennheiser була такою, починаючи з 1945 року, коли називалася ще Labor W, і в її штаті було всього сім чоловік, залишається і сьогодні, отримавши міжнародне визнання, працевлаштувавши 1400 чоловік і побудувавши заводи в Німеччині, Ірландії і США.

Коротка історія

У 1947 році фахівці тоді ще Labor W створюють свій перший оригінальний мікрофон, MD 2, і він, завдяки якісній перевазі над конкурентам, стає дуже популярним в радіомовленні. Мало хто про це знає, але в 1949 компанія розробила, і деякий час випускала підсилювачі потужності. Це були перші пристрої, що відповідають стандарту hi, - fi, а через декілька років він буде прийнятий на озброєння усіма виробниками домашньої звукової техніки.

Але знову про мікрофони: в 1954 вже під маркою Sennheiser випускається динамічний мікрофон MD 21; сьогодні це раритет, популярний у радіо і клубних DJ на заході. У період з 1956 по 1959 роки розробляються мікрофон типу "пушку"(shotgun), MD 82 і стереофонічний мікрофон MDS 1, в 1962 році з'являється нова високоспрямована конденсаторна "гармата" для ТБ і кінозйомок, працююча за принципом interference tube. А в 1985 запущений у виробництво новий модельний ряд студійних конденсаторних мікрофонів MKH, що відповідають вимогам цифрового звукозапису. Предмет особливої гордості розробників(слід сказати, і власників теж) - динамічний мікрофон MD 421, виробництво якого почалося в 1960 році. Триває і до цього дня; всього за 40 років продані більше 350,000 екземплярів.

Компанії належить пріоритет в розробці і випуску перших у світі відкритих динамічних навушників(модель HD 414, 1968 рік). Є у компанії і інші відкриття в цій області - навушники з системою активної компенсації шуму NoiseGard(модель LH 1C, 1988 рік), а також електростатичні навушники з ламповим підсилювачем(модель Orpheus, 1991 рік). Професійна преса оцінила їх як кращі у світі.

Пальма першості в області цифрової(!) технології передачі звукового сигналу по інфрачервоному каналу також належить Sennheiser. У 1976 випущені передавач SI 406 і приймач-стетоскоп HDI 406. Пізніше, в 1993, ця технологія була застосована у безпровідних навушниках IS 850.

А чи знаєте ви, коли з'явилася перша радіосистема? У 1958 році, і створили її інженери компанії Sennheiser. Тоді на ТБ і в концертній діяльності безпровідна мікрофонна система Mikroport зробила справжню революцію! Починаючи з 1979 року, радіосистеми компанії, оснащуються системою шумопониження HiDyn, що істотно поліпшила якість звукопередачи, а в 1980 випущений перший безпровідною мікрофон для вокалістів, SKM 4031. Досягнуті помітні успіхи в мініатюризації, їх результат - випуск в 1981 році передавача SK 2012 і приймача EM 1036, основних компонентів першої у світі радіосистеми "економічного класу".

Робота по удосконаленню радіосистем Sennheiser не припиняється.