Мундштук YAMAHA TR-7B4 Standart Series Trumpet

Мундштук YAMAHA TR-7B4 Standart Series Trumpet

15397

У магазині
2 049 грн
Yamaha TR7B4 мундштук для труби, Збільшена глибина чашки з гострим фланцем. Яскраве звучання і просте витягання високих нот. Мундштуки Yamaha Standard Series, виготовлені з використанням комп'ютерного моделювання і застосуванням, самих просунутих технологій. Вони відрізняються незрівнянною... (див. повний опис)

Yamaha TR7B4 мундштук для труби

Trumpets

Збільшена глибина чашки з гострим фланцем. Яскраве звучання і просте витягання високих нот.

Мундштуки Yamaha Standard Series виготовлені з використанням комп'ютерного моделювання і застосуванням самих просунутих технологій. Вони відрізняються незрівнянною точністю, плавною, рівномірною атакою і забезпечують простоту звукоизвлечения. Ідеально підібрана вага дозволяє використати їх для будь-яких стилів гри.

Основні характеристики:

  • Внутрішній діаметр полів : 16,08 мм
  • Контур полів : напівплоскі
  • Товщина полів : товсті
  • Глибина чашки : напівдрібна
  • Ширина входу в канал ніжки : 3,72 мм
  • Ствол каналу ніжки : стандартний

TR-7B4 Standart Series Trumpet

Історія корпорації Yamaha налічує більше 100 років. З тієї миті як молодий підприємець Торакусу Ямаха уперше виготовив високоякісний очеретяний орган. Незабаром компанія, яку він заснував, не лише випустила перше піаніно в Японії, але і здобула широку популярність за кордоном: в 1904 році піаніно і орган компанії Yamaha отримали Гран-прі на міжнародній виставці в Сент Луісі.

Після такого блискучого початку компанія продовжила свій рух на шляху до популярності і стала одним з самих кращих виробників музичних інструментів у світі. У міру свого зростання і розвитку компанія використала унікальний накопичений досвід майстерності і останні технологічні досягнення для розширення асортименту продукції і послуг.

Сьогодні компанія є визнаним лідером в різних областях, починаючи з виробництва музичних інструментів і аудіо-відео продукції і закінчуючи інформаційними технологіями, медіа-послугами, виробництвом предметів обстановки для будинку, автозапчастин, металів, а також розвитком системи музичної освіти і курортного бізнесу.