IK MULTIMEDIA iRIG MIC LAV Мікрофон шнуровий
IK MULTIMEDIA iRIG MIC LAV Мікрофон шнуровий
IK MULTIMEDIA iRIG MIC LAV Мікрофон шнуровий
IK MULTIMEDIA iRIG MIC LAV Мікрофон шнуровий
IK MULTIMEDIA iRIG MIC LAV Мікрофон шнуровий
IK MULTIMEDIA iRIG MIC LAV Мікрофон шнуровий
IK MULTIMEDIA iRIG MIC LAV Мікрофон шнуровий
IK MULTIMEDIA iRIG MIC LAV Мікрофон шнуровий

IK MULTIMEDIA iRIG MIC LAV Мікрофон шнуровий

10049

Уточнюйте
2 698 грн
Петличний мікрофон для iPhone, iPod touch, iPad і Android пристроїв, Мобільне аудіомовлення для твого девайса Ти журналіст, відеоблогер або подкастер? Хочеш мати можливість записувати високоякісне аудіо для своїх проектів, зберігаючи руки вільними? Немає бажання носити з собою... (див. повний опис)

Петличний мікрофон для iPhone, iPod touch, iPad і Android облаштувань

IK Multimedia iRig Mic Lav-PROSHOW.COM.UA

Мобільне аудіомовлення для твого девайса

Ти журналіст, відеоблогер або подкастер? Хочеш мати можливість записувати високоякісне аудіо для своїх проектів, зберігаючи руки вільними? Немає бажання носити з собою дорозі устаткування? Тоді тобі точно сподобається iRig Mic Lav-доступний і компактний петличний мікрофон професійного рівня для iPhone, iPad, iPod touch і Android пристроїв.

Два iRig Mic Lav можуть з' єднуватися в ланцюжок. Це означає, що ти можеш подвоїти можливості запису, підключивши два мікрофони до одного прибудую. iRig Mic Lav відрізняється високоякісною передачею аудіосигналу завдяки ненапрямленому конденсаторному капсулю і комплектному вітрозахисту.

 

Але і це ще не вусі. Завдяки можливості моніторингу, зручному кріпленню "кліпса", великій довжині кабелю і надійному виконанню iRig Mic Lav стані твоїм вірним супутником і помічником і перекладенні твої репортажі на абсолютно новий рівень! А доступна вартість не проб'є діру у бюджеті навіть початкуючого блогера.

Особливості:

  • Професійний петличний мікрофон для мобільних облаштувань
  • Високоякісний ненапрямлений конденсаторний капсуль
  • 1/8" TRRS джек для підключення до iPhone, iPad, iPod touch або Android облаштуванню
  • Комбінований 1/8" TRRS роз'їм для моніторингу/з'єднання в ланцюг
  • Поєднаємо з більшістю аудіододатків
  • Довжина кабелю : 150 см
  • Набір додатків від IK Multimedia в комплекті

Портативна функціональність

IK Multimedia iRig Mic Lav-PROSHOW.COM.UAIK Multimedia iRig Mic Lav-PROSHOW.COM.UA

iRig Mic Lav дає можливість записувати чудово звучне аудіо де і коли завгодно. Розроблений, для того, щоб задовольнити очікування професійних журналістів і блогерів, конденсаторний капсуль дозволяє записувати кристально чистий аудіосигнал з частотним діапазоном 30Гц-16кГц. Вітрозахист, що йде в комплекті, усуває небажані шуми, зберігаючи розбірливість голосу. І також як і усі хороші петличные мікрофони, iRig Mic Lav оснащений міцним кріпленням "прищіпкою", що дозволяє легко закріпити його на одязі.

Зручний моніторинг

IK Multimedia iRig Mic Lav-PROSHOW.COM.UA

Якісний запис вимагає не лише хорошого мікрофону. Для того, щоб отримати правильне звучання, ти повинен чути сигнал під час запису. Далеко не усі петличные мікрофони мають можливість моніторингу, але iRig Mic Lav-перший мобільний петличний мікрофон такий функціонал, що має. Він обладнаний комбінованим 1/8" TRRS роз'ємом, до якого можна підключити твої улюблені навушники. Просто переведи перемикач, розташований біля роз'єму в режим "monitor" і ти зможеш почути кожну деталь записуваного сигналу.

Можливість з'єднання в ланцюг

IK Multimedia iRig Mic Lav-PROSHOW.COM.UA

Народна мудрість свідчить: "одна голова добре, а дві-краще". Те ж саме можна сказати і про мікрофони-іноді треба записати більше ніж одну людину. iRig Mic Lav дає можливість з'єднати в ланцюг і одночасно записувати  відразу два мікрофони, використовуючи один мобільний пристрій, завдяки наявності 1/8" TRRS роз'єму.

IK Multimedia iRig Mic Lav-PROSHOW.COM.UA

Просто переведи перемикач в положення "input", подключи ще один iRig Mic Lav і система готова до одночасного запису двох мікрофонів. При цьому 1/8" роз'єм другого мікрофону може використовуватися для моніторингу.

Мобілізуйся

IK Multimedia iRig Mic Lav-PROSHOW.COM.UA

Ніколи не знаєш, який саме мобільний пристрій буде доступний під час наступного інтерв'ю або спонтанного відео для Youtube. Це може стати проблемою, якщо мікрофон зроблений для якогось конкретного гаджета і оснащений специфічним роз'ємом. Тому iRig Mic Lav обладнаний стандартним аналоговим 1/8" TRRS миниджеком, дозволяючи записувати високоякісний аудіосигнал використовуючи як iOS так і Android устройства*. Іншими словами, з iRig Mic Lav ти можеш створювати якісні записи коли завгодно, де завгодно і на будь-кому мобільному девайсе.

 

*Пристрій повинен мати 3,5мм TRRS джек вхідний роз'єм відповідає стандарту CTIA/AHJ

Додатки для співаків, композиторів і дикторів

IK Multimedia iRig Mic Lav-PROSHOW.COM.UA

У комплектацію iRig Mic входить iRig Recorder FREE для iPhone, iPad, iPod touch і Android-дуже просте і зрозуміле застосування для для швидкого запису і обробки звуку. Додаток настільки простий в управлінні, що з ним впорається кожен, і не обов'язково музикант.



Додаток VocaLive FREE, уперше дозволяє використати ефекти для обробки вокалу в реальному часі в iPhone, iPad або iPod touch. Вокалісти можуть використати ефекти такі як choir(гармонизер), pitch correction(корекція висоти тону), doubler, de-esser і багато інших, разом з просунутими функціями sing-along(співати разом з композицією) і функціями секвенсера.



EZ Voice для iPhone, iPad і Android це зручне і просте у використанні застосування, укомплектоване вокальними ефектами що дозволяють репетирувати і записувати власне виконання разом з будь-якою з композицій, збережених на твоєму пристрої.

Основні характеристики:

  • Тип капсуля : конденсаторний електретний
  • Характеристика спрямованості : ненапрямлений
  • Частотний діапазон: 30 Гц-16 кГц, -3дБ
  • Максимальний ВУЗД: 120дБ SPL
  • Чутливість:-35±3дБ на 1 кГц, 0dB=1V/Pa
  • Діаметр капсуля : 6 мм
  • Довжина кабелю : 150 см
  • Розміри мікрофону : 24 х 7,5 мм
  • Вес: 22 г

Комплектація:

  • iRig Mic Lav
  • Знімний вітрозахист
  • Знімне кріплення "прищепи"
  • Кейс для зберігання

Сумісність:

Облаштування iOS

Made for iOS


iRig MIC Cast сумісний з iPhone 7 Plus*, iPhone 7*, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s, iPhone 4, iPhone 3GS, iPod touch(6th, 5th, 4th і 3rd покоління), iPad Pro(12.9"), iPad mini 4, iPad Air 2, iPad mini 3, iPad Air, iPad mini 2, iPad 4th покоління, iPad mini, iPad 3rd покоління, iPad 2, iPad. Вимоги по прошивці не нижче iOS 4.3.

 

*Потрібний Apple Lightning to 3.5 mm Headphone Jack Adapter(TRRS).

Облаштування Android

Made for Android

Працює з більшістю облаштувань Android, оснащених 3,5мм TRRS джек вхідним роз'ємом що відповідає стандарту CTIA/AHJ : Samsung, LG, Motorola, Google Nexus, HTC, Huawei, Sony, Lenovo, Xiaomi і багато інших.

 


Гарантія 12 місяців
Виробництво Китай
Тип
для ПК, смартфону, фото- відео камер
Кількість мікрофонів
1
iRIG MIC LAV

IK Multimedia - це міжнародна компанія, заснована в 1996 в Італії(р. Модена), - розробник музичного програмного забезпечення і аудіоінтерфейсів для iOS платформи Apple(iPhone, iPod Touch і iPad). Продукція IK Multimedia значно розширила можливості застосування смартфонів і планшетів. Її високо оцінюють як професіонали, звукоинженеры, так і любителі. Продукція компанії не раз була удостоєна престижних нагород і отримувала хвалебні відгуки у світовій пресі.

Програмне забезпечення IK Multimedia, а саме AmpliTube, SampleTank, Philharmonik, T - RackS і інші використовують музиканти, продюсери і звукоинженеры зі світовими іменами: Rolling Stones, Queen, Red Hot Chili Peppers, AC/DC, Eminem, Black Eyed Peas, Coldplay, і лауреат премії 2013 Oscar® продюсер Paul Epworth(фільм James Bond Skyfall).

Асортимент продукції IK Multimedia досить широкий. Компанія пропонує більше 50 застосувань і аксесуарів мобільних iPhone/iPod/iPad пристроїв для ди-джеев, гітаристів, клавишников, вокалістів. А звукові бібліотеки, програмні синтезатори і гітарні процесори ефектів можна зустріти в кращих студіях звукозаписи по всьому світу.

IK Multimedia почали виробництво електронних аксесуарів для комп'ютерів в 2006 році, а в 2010 розвинулися до рівня створення аксесуарів для iOS платформи в комбінації з програмними застосуваннями. Для забезпечення високого рівня продукції, IK Multimedia сьогодні управляє новітнім хай-тек SMT виробництвом, розташованим в місті Модена в Італії. Строгий контроль якості дозволяє гарантувати, що кожен продукт, що покидає фабрику на 100% справний і надійно служитиме Вам.