AUDIX HT2 Мікрофон шнуровий
AUDIX HT2 Мікрофон шнуровий
AUDIX HT2 Мікрофон шнуровий
AUDIX HT2 Мікрофон шнуровий
AUDIX HT2 Мікрофон шнуровий
AUDIX HT2 Мікрофон шнуровий
AUDIX HT2 Мікрофон шнуровий
AUDIX HT2 Мікрофон шнуровий
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.

AUDIX HT2 Мікрофон шнуровий

9900

Уточнюйте
9 576 грн
Компактна головна гарнітура HT2 це професійний пре-поляризированный конденсаторний мікрофон, виконаний у форматі головної гарнітури і призначений для використання на сцені, в тілі- і радіомовленні, а також для проведення презентацій. HT2 заслужив всесвітнє визнання завдяки своєму... (див. повний опис)

Компактна головна гарнітура

HT2 це професійний пре-поляризированный конденсаторний мікрофон, виконаний у форматі головної гарнітури і призначений для використання на сцені, в тілі- і радіомовленні, а також для проведення презентацій. HT2 заслужив всесвітнє визнання завдяки своєму прекрасному звучанню, надійності, компактності, зручності використання і чудової звукової ізоляції.

Завдяки рівномірній суперкардіоїдній характеристиці спрямованості HT2 уловлює вокал з комфортної відстані 5-7 см, окрім цього він здатний витримувати дуже високий рівень звукового тиску без спотворень. Міцний металевий корпус з надійним гумовим покриттям, високопродуктивний 5мм капсуль і легкий шнур завдовжки 91см з міні XLRf коннектором роблять цю модель зручній як для використання з радіосистемами, так і для дротяного застосування.

 


Тип Конденсаторний пре-поляризованный
Характеристика спрямованості Суперкардіоїдний
Частотний діапазон 50Гц-15кГц
Чутливість 4 mV/Pa @ 1k
Сигнал/шум 68 дБ
Імпеданс 250 Ом
Максимальний ВУЗД ?140 дБ
Матеріал корпусу Сталь
Вес 68 грам
Додатково 3-pin mini XLR
Гарантія 12 місяців
Тип
головний
Кількість мікрофонів
1
HT2

Більше 20 років успішної роботи

Американська компанія AUDIX була заснована в 1984 році в Роузвуд Сити, штат Каліфорнія двома партнерами: Фредом Биге і Клиффом Кэслом. У 1991 році штаб-квартира була перенесена в Орегон. AUDIX є живим прикладом того, які результати може дати далекоглядність і новаторство, завзятість і праця, помножені на уяву і пристрасть. На сьогодні AUDIX є однією з найбільш впізнанних і популярних компаній по виробництву мікрофонів і радіосистем. Завдяки своїм інноваційним рішенням, відміченим нагородами і міжнародними преміями, компанія постійно підвищує рівень якості приладів в секторі професійного аудіо устаткування.

Мікрофони, створені працювати

В той час, коли багато компаній проявляють тенденцію до здешевлення своєї продукції за рахунок перенесення виробничих потужностей в регіони з дешевшою робочою силою, AUDIX концентрує свої зусилля на об'єднанні виробництва з науково-дослідним комплексом, автоматизацією і комп'ютерним управлінням. Такий підхід дозволяє не лише контролювати якість продукції на всіх стадіях виробництва, але і без проблем впроваджувати нові матеріали і технології. Оскільки перетворення акустичних звукових хвиль в електричні коливання - процес комплексний і досить складний, розробники

AUDIX завжди прагнуть до простих і елегантних рішень, що знайшли своє застосування в легендарних ОМ-, D, - і Micro- серіях, інструментальних мікрофонах i - 5, SCX - 25A, FireBall™.

"Якість - ця головна"!

Цей слоган відбиває суть AUDIX. Коли виконавець виходить на сцену, мікрофони AUDIX стають частиною його виступу; коли звукоинженер починає запис в студії, мікрофони AUDIX стають частиною його творчого мислення. Компанія вдячна усім, хто використовує мікрофони AUDIX, і сподівається на те, що кожен мікрофон відбиває в собі досвід його розробників і бажання створювати саму кращу продукцію для Вас.

Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.