AUDIX HT5 BG Мікрофон шнуровий

AUDIX HT5 BG Мікрофон шнуровий

9901

Розпродано
11 840 грн
Компактна головна гарнітура з пре-поляризованным конденсаторним мікрофоном,, ненапрямлена ХН,, частотний діапазон 20Гц-20кГц,, імпеданс 1кОм,, чутливість 5мВ,, максимальний ВУЗД 140дБ,, для мови і вокалу,, колір: кремовий Тип Конденсаторний пре-поляризованныйХарактеристика спрямованості... (див. повний опис)

Компактна головна гарнітура з пре-поляризованным конденсаторним мікрофоном,

  • ненапрямлена ХН,
  • частотний діапазон 20Гц-20кГц,
  • імпеданс 1кОм,
  • чутливість 5мВ,
  • максимальний ВУЗД 140дБ,
  • для мови і вокалу,
  • колір: кремовий

Тип Конденсаторний пре-поляризованный
Характеристика спрямованості Ненапрямлений
Частотний діапазон 20Гц-20кГц
Чутливість 5 мВ
Сигнал/шум 68 дБ
Імпеданс 1000 Ом
Максимальний ВУЗД 140 дБ
Матеріал корпусу Сталь
Вес 31 грам
Додатково 3-pin mini XLR
Тип
головний
Кількість мікрофонів
1
HT5 BG

Більше 20 років успішної роботи

Американська компанія AUDIX була заснована в 1984 році в Роузвуд Сити, штат Каліфорнія двома партнерами: Фредом Биге і Клиффом Кэслом. У 1991 році штаб-квартира була перенесена в Орегон. AUDIX є живим прикладом того, які результати може дати далекоглядність і новаторство, завзятість і праця, помножені на уяву і пристрасть. На сьогодні AUDIX є однією з найбільш впізнанних і популярних компаній по виробництву мікрофонів і радіосистем. Завдяки своїм інноваційним рішенням, відміченим нагородами і міжнародними преміями, компанія постійно підвищує рівень якості приладів в секторі професійного аудіо устаткування.

Мікрофони, створені працювати

В той час, коли багато компаній проявляють тенденцію до здешевлення своєї продукції за рахунок перенесення виробничих потужностей в регіони з дешевшою робочою силою, AUDIX концентрує свої зусилля на об'єднанні виробництва з науково-дослідним комплексом, автоматизацією і комп'ютерним управлінням. Такий підхід дозволяє не лише контролювати якість продукції на всіх стадіях виробництва, але і без проблем впроваджувати нові матеріали і технології. Оскільки перетворення акустичних звукових хвиль в електричні коливання - процес комплексний і досить складний, розробники

AUDIX завжди прагнуть до простих і елегантних рішень, що знайшли своє застосування в легендарних ОМ-, D, - і Micro- серіях, інструментальних мікрофонах i - 5, SCX - 25A, FireBall™.

"Якість - ця головна"!

Цей слоган відбиває суть AUDIX. Коли виконавець виходить на сцену, мікрофони AUDIX стають частиною його виступу; коли звукоинженер починає запис в студії, мікрофони AUDIX стають частиною його творчого мислення. Компанія вдячна усім, хто використовує мікрофони AUDIX, і сподівається на те, що кожен мікрофон відбиває в собі досвід його розробників і бажання створювати саму кращу продукцію для Вас.