Наклейка для гітар PLANET WAVES GT77011 GUITAR TATOO, BLUE FLAME SKULL

Наклейка для гітар PLANET WAVES GT77011 GUITAR TATOO, BLUE FLAME SKULL

13041

Розпродано
114 грн
Тату стикер-наклейка для гітари PW Blue Flame Skull Planet Waves Guitar Tattoo - це найбільш простий спосіб виділити і, прикрасити свій інструмент. Тату стикеры легко наносяться і віддаляються без, шкоди для лакофарбного покриття гітари.   За допомогою такої наклейки, можна легко і просто додати... (див. повний опис)

Цей товар не можна придбати в кількості 1 шт. Мінімальне замовлення товару від цього постачальника становить 1000 грн

Тату стикер-наклейка для гітари PW Blue Flame Skull

Planet Waves Guitar Tattoo-це найбільш простий спосіб виділити і прикрасити свій інструмент. Тату стикеры легко наносяться і віддаляються без шкоди для лакофарбного покриття гітари.

 

За допомогою такої наклейки можна легко і просто додати графічний малюнок на гітару без необхідності в дорогому фарбуванні.

  • колір: синій

Виробництво США
GT77011 GUITAR TATOO, BLUE FLAME

PLANET WAVES(група компаній D'ADDARIO) - це високоякісні кабелі і роз'єми, створені для максимально точної і якісної передачі сигналу. Спеціальна технологія Solderless дозволяє здійснювати безтурботне з'єднання кабелів і роз'ємів - буквально впродовж декількох секунд. Подвійне екранування/ізоляція кабелів повністю усуває перешкоди і шуми. Усі роз'єми 1/4" Jack мають фіксатори для надійного закріплення в роз'ємах. Усі з'єднувачі серії Custom мають позолочені роз'єми. В якості матеріалів, що проводять, в інструментальних шнурах використовується безкиснева мідь 24 AWG. У серії Curcuit Breaker готові інструментальні шнури мають функцію розмикання ланцюга. Вимикачі розташовані прямо на роз'ємах 1/4" Jack - просто і украй зручно! PLANET WAVES - це також всілякі перехідники і адаптери для аудіо устаткування.

PLANET WAVES - це широкий спектр гітарних ременів. З шкіри і тканини. Найвищої якості. Для будь-яких типів гітар. У виробничій гаммі ременів PLANET WAVES - іменні моделі Joe Satriani і Jerry Garcia.

PLANET WAVES - це також маса аксесуарів і корисних дрібниць для музикантів: медіатори, електронні тюнери і словники акордів, кабельні ножі і тестери, камертони, засоби по відходу за інструментами(гігрометри, зволожувачі, полироли, очисники, тканинні серветки).