Купити Apart COLS41 Вузька звукова колона. 4 динаміки 2" і 1х1" твитер. 20 Вт/100В або 30 Вт/8 Ом. Колір: білий
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.

BIAMP (Apart) COLS41 Вузька звукова колона. 4 динаміки 2" і 1х1" твитер. 20 Вт/100В або 30 Вт/8 Ом. Колір: білий

20855

Уточнюйте наявність перед оплатою
6 228 грн
Вузька звукова колона. 4 динаміки 2" і 1х1" твитер. 20 Вт/100В або 30 Вт/8 Ом. Колір: білий
Детальний опис
Вузька звукова колона. 4 динаміки 2" і 1х1" твитер. 20 Вт/100В або 30 Вт/8 Ом. Колір: білий

Детальний опис
Аксесуар немає
Вологозахист та
Імпеданс 8
Конструкція АС широкосмугова АС
НЧ-динамік 2
За способом підключення універсальні
Колір білий
Додаткові матеріали
Влагозащищенность
Так
Напруга/Опір
100В+8Ом
Потужність
30Вт
COLS41

Компанія Biamp Systems, LLC, заснована в 1976 році, є провідним постачальником інноваційних мережевих аудіовізуальних систем для складних інсталяцій, розробляючи та виробляючи продукти, що сприяють розвитку технологій відео- та аудіозв'язку. Biamp пропонує професійні рішення, що забезпечують чітку та природну комунікацію. Від корпоративних приміщень до лікарень, аеропортів та готелів аудіовізуальні рішення Biamp забезпечують реальний зв'язок між людьми в будь-якому місці.

В асортименті продукції цього відзначеного нагородами виробника ви знайдете конференц-системи та концентратори для ефективного, сучасного, але простий у використанні робочого середовища, цифрові сигнальні процесори, аудіоматриці для цифрових аудіо/відеомереж або різні бездротові технології, що покращують користувальницький досвід так званого BYOD (принеси свій власний пристрій). Широкий спектр звукових технологій забезпечує професійні аудіорішення для комерційних та промислових установок. Гучномовці, призначені для внутрішніх та зовнішніх просторів, використовуються в різних приміщеннях - магазинах, ресторанах, барах, а також у фітнес-центрах, басейнах або спортивних майданчиках.

В останні роки Biamp дотримується стратегії енергійного зростання, яка поєднує у собі як пропозицію власної продукції і на розширення дистрибуції, а й вихід нові ринки з допомогою придбань. Таким чином, портфоліо розширилося за рахунок технологій та продуктів брендів: Apart Audio та Community Loudspeakers, які зміцнили Biamp у галузі звукових технологій, та Cambridge Sound Management, яка займається технологією маскування звуку. Сьогодні ви можете знайти продукцію цих брендів у рубриці Biamp.

Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.