Peace P-38950DC (18-13-3-3)

Педаль для бас-барабана Peace P-38950DC(18-13-3-3)

Peace

33611

Розпродано
13 745 грн

Подвійна педаль для бас-барабана з подвійним ланцюгом, 2-вухсторонними калаталами, зручним бічним затиском до бас бочці і сумкою в комплекті.

Peace P-38950DC

У сучасній рок-музыке, особливо в стилі металл-рока, для ударів по бас-бочке часто використовується кардан(чи подвійна педаль, double pedal), який дозволяє грати на бас-барабане обома ногами, а значить бити по ньому удвічі частіше, ніж при грі однією педаллю. Кардан дозволяє замінити дві бас-бочки одній.

Подвійна педаль для бас-бочки P-38950DC-чудовий вибір, особливо для тих, хто тільки починає вчитися, завдяки своїй доступній вартості і хорошій якості. Рух забезпечується подвійним ланцюговим привоhouse, потужним валом і кулачком. Текстуровані футборды перешкоджають ковзанню ноги. Дві ударні сторони калатала забезпечені пластиковими і гумовими поверхнями для отримання різних по потужності і тону звуків. Педаль можна використати не лише в якості подвійної-вона легко трансформується в дві одинарних, що дуже зручно при грі у багатьох жанрах повільнішої по темпу музики. Додатково регулюється довжина базисної платформи і кут нахилу калатала. У комплект входять також спеціальний затиск з ключем для кріплення до бас-барабану і сумка для транспортування.

Тип педалі Подвійна
Привід педалі Ланцюг подвійна
Регулювання кута нахилу Є
К-ть сторін калатала 2
Матеріал калатала Гума, Пластик
Тип футборда Роздільний
Повехность футборда Текстурована
Кулачок Не вказане
Пружина відскоку Є
Комплектація Педаль, Кейс, Ключ, Монтажне кріплення
Гарантія, місяць 12 місяців
P-38950DC (18-13-3-3)